Kombine Rezaleti

• Konbuyu başlatan Necati
  • Başlangıç tarihi
Ali Erdem Güntepe' Alıntı:
[quote="Fatih Hısım":39vgeflg]Millet neye güvenerek kombine aldi anlamiyorum. Parasi cok heralde milletin.

Ali Samiyen'den kombine alıncada basket'te veriyorlar yanında sanırım. :)[/quote:39vgeflg]

yok ya olmaz öle şey benim bildiğim 9000 kombine satıldı.........

erenbekdemir' Alıntı:
yok ya olmaz öle şey benim bildiğim 9000 kombine satıldı.........

Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı?nın iç saha maçları için 2008 ? 2009 Sezonu Numaralı Tribün kombine kartı alan taraftarlarımıza Galatasaray Cafe Crown Erkek Basketbol Takımımızın kombine kartları armağan edilecektir.

Galatasaray Spor Kulübü

yani erdem 9000 lişi o salonda .......

3500 kişi olduğu zaman sıcaklık 30 derece oluyor....9000 kişide 60-70 derece olur herhalde......

Eyüp YILDIZ' Alıntı:
[quote="Selçuk Kahveci":rv5ysu92]neden olmasın abi:))
murat kosova, kaa kural, eyüp yıldız. ligimizi değerlendirirsiniz. bizde canlı telefon bağlatısı ile yayınara katılırız. arada sırada bize kıyak yapıp konuk yorumcu olarakta çağırırsın artık.

aslında bu konu için girişmlere başlasak iyi olur :))
Spiker bana soruyor:GS-FB maçı hakkındaki görüşleriniz nedir.

E.Y:Ezdik be ezdik, o Mirsad varya ne yapacağını şaşırdı, ama her zamanki gibi hakeme yıktılar yenilgiyi, şu fener birkerede hakkımızla yenildik dese 2 deve keseceğim.

Bir parantezde GS taraftarına açmak istiyorum, tek kelimeyle muhteşemdiler, hele şu ruhsuz fb taraftarını gördükten sonra bir kez daha anladım GS taraftarından gerisi yalanmış.

Spiker:Teşekkürler Eyüp bey tarafsız yorumlarınız için, muhasebeden hesapınızı kapatabilirsiniz:)

E.Y:Ben teşekkür ederim, gelecek programda görüşmek üzere.

Spiker:Bu son programınızdı Eyüp bey :p :p :p :p[/quote:rv5ysu92]

programlar gelir geçer
ASALETİN BİZE YETER
sadece Galatasaray için değil tüm basket tribünlerindeki en kral adamsın abi sen.

Dexia maçının arasında Ahmet Dedehayırla konuştuk bir kaç arkadaşla beraber. Çok üzgün olduğunu , elinden bir şey gelmediğini söyledi. Gerekli derslerin alındığını belirtti. Bayan basketbol takımımızın oyuncularının bile maça giremediğini söyledi.

Kombineli taraftarların lise girişinden girme hakkı verilmesini önerdik, olabilir dedi.

Ahmet Dedehayırla bu iş olmaz. Hep hatalar yapıyor ve sonra özür dileriz diyor. 2 senedir Kombine alan arkadaşlarımız madur oluyor. Kendisi yapamıyorsa bunu yapabilecek birilerini yanına alsın yada istifa etsin. İyice çocuk oyuncağına döndürdü bu işleri.

Cevdet Akay' Alıntı:
Ahmet Dedehayırla bu iş olmaz. Hep hatalar yapıyor ve sonra özür dileriz diyor. 2 senedir Kombine alan arkadaşlarımız madur oluyor. Kendisi yapamıyorsa bunu yapabilecek birilerini yanına alsın yada istifa etsin. İyice çocuk oyuncağına döndürdü bu işleri.

ismail sorkum' Alıntı:
Ne var bu "pembe" koltuklarda? İnsanlarda ne çok pembe koltuk sevdası varmış... İlginç

sahaya daha yakınlar.....
diğerlerine göre oturduğun zaman daha rahat gibiler........
üstünde zıpladığın zaman mükemmel ses çıkartıyorlar.......
ayrıca pembeler....... :p :p :p

Heralde hiç kimse sırf pembe koltuklarda oturcam diye para vermemiştir? Yani normal tribünden izleyince bişey olmaz. İçeri giremezsin sitem edersin. Kapıdaki yoğunluktan şikayetçi olursun sitem edersin. Ama pembe koltuk diye sitem edersen bu biraz ilginç gelir bana... sadece kendi fikrim bu.

ismail sorkum' Alıntı:
Heralde hiç kimse sırf pembe koltuklarda oturcam diye para vermemiştir? Yani normal tribünden izleyince bişey olmaz. İçeri giremezsin sitem edersin. Kapıdaki yoğunluktan şikayetçi olursun sitem edersin. Ama pembe koltuk diye sitem edersen bu biraz ilginç gelir bana... sadece kendi fikrim bu.
Biz neden yerimizde sayıyoruz şimdi daha iyi anlıyorum?

Sen gideceksin 1 sezonluğuna bir koltuğu kiralayacaksın, 2 maç sonra o koltuk olmayacak ve bunu sorun etmeyeceksin, komedi gibi:)

Aslantepe'de para verip loca alıyorsun, sonra bir bakıyorsun locan yok, iptal edilmiş:)

Hiç bir farkı yok:)

ismail sorkum' Alıntı:
Vah vahh genç arkadaşım sen henüz bunları idrak edebilecek kafa yapısına ulaşamamışsın belli yolun açık olsun aynen devam kardeşim.

Burda İsmail'in suçu yok bence. Yönetim zaten böyle düşünenlere prim verdiği için bu şekilde konuşması ve bunu doğru gibi kabullenmesi şaşırtmamalı bizleri. Bu kafa yapısınla koltuklarımızın rengi daha çok değişir.
İsmail kardeş bi şeyi çok merak ettim , hadi kombine almıyorsun ve branşına sahip çıkmıyorsun peki maçlara girerken bilet alıyormusun. ? Bu sorumu cevaplarsan çok memnun olacağım.

Arkadasların da belirttiği gibi olay pembe koltuk ya da kırmızı halı meselesi degil.

Olay; sezon başında "Burada oturup maç seyredeceksiniz" diyerekten satışa çıkarılan yerlerin kısa süre sonra yok edilip yönetim tarafından "Kombine alanlar ne haliniz varsa görün" yorumunun yapılmasıdır.

Maalesef ki yönetimimiz 2 sezondur kombine meselesini eline yüzüne bulaştırıyor. Geçen sezonki kombine rezaleti sonrasında, bu sezon futbol numaralı tribün kombinesine sahip taraftarlara ücretsiz basketbol kombinesi verilmeseydi kombine sayısı çok çok azalacak ve olay yönetim tarafından çok daha kolay anlaşılacaktı.

Geçen sezonki basiretsizliğin bu sezon da devam etmesiyle önümüzde sezonda kombine projesini direk rafa kaldırsalar daha hayırlı olacaktır. Galatasaray Basketbol Şubesinin aciz ve iş bilmez halini görmek insanın içini acıtıyor.

Kaan Can Garip' Alıntı:
Salon her maç böyle dolsun, kimse yerinde oturmasada olur. :) ( yüzeysel bakış açısı )
Salon hermaç böyle dolsun, bizde yerimizde oturalım...(ütopik bakış açısı)