Kombine rezaleti konusunda iki taraf var. Bir tarafta kombinesini alanlar, diğer tarafta da şube yönetimi...
Hak verilmez, alınır. Tıpkı sene başında pembe koltukların sadece belirli bir zümreye verilmesine tepki göstererek koltukları açtırmak gibi. "Yönetime ağır geliyor" kısmına katılmakla birlikte hiç birşey yapmamak, yapamamak insana acı veriyor. Türkiye'nin en köklü 2 3 kurumundan birisinde, mahalle lokalinde yapılmayacak idari yanlışlık yapılıyor...
Ben iki sezondur R bloktan ilk sıradan alıyorum. Her maça gelmeme rağmen sadece 15-16 maçta koltuğuma oturabildim. Parasını verdiğim koltuğa oturdum diye 10 tane polisten dayak yedim, hala da polise mukavemetten mahkemem devam ediyor... (Şubatta yeni duruşmam var
)
Orada Sayın Ahmet Dedehayır, o anın gazıyla benim yanımda çevik kuvvet müdürüne: "ben de ilk sıraya oturuyorum beni de kaldırın da görelim, adamın kombinesi var nasıl oturamaz" demesine rağmen, hakkımda işlem yapılması ve o gün nezarethaneye götürülmem konusunda aynı cesareti göster(e)medi.
Bu sene ise dayak yememek için herhalde(!) koltukları üç dört maç sonra kapadılar, hatta oraya kaynak yaptırdılar.
Bazı dostlarımız kombine almayı enayilik olarak adlandırsın, ben dünyada herhangi bir olayda tepki verilmediği sürece karşılık alınmayacağını biliyorum...
Kombinesi olan-olmayan, büyük Galatasaray taraftarı yapacağı bir organizasyonla kartı bedelsiz iadeden tut(parasında değiliz, salak yerine konmak ağır geliyor.), bedelli iadeye(bari paramızı verin) herhangi bir tepki göstermemiz lazım...
Biz söylemiştiklerle yapanın yanına kar kalacağı anlayış yerine keriz yerine konmanın hesabını sormak gerekiyor...