Kombine Rezaleti

• Konbuyu başlatan Necati
  • Başlangıç tarihi
Kutay Çamcı' Alıntı:
10 ytl kombine ücretini geri versinler ben kombinemi geri iade ederim. Bağış kısmı bağış olarak kalsın . En azından klübüm bana kazık attı demem bağış yaptım derim. Maçlara da bilet alır girerim.

Yalnız harçlığından ayırıp da bilet alan öğrencilere yazık değil mi ?

Cidden utanç verici bir durum.

Dava açarsanız kazanacağınızı düşünüyorum.

Burak Barut' Alıntı:
[quote="Kutay Çamcı":15a8ctt6]10 ytl kombine ücretini geri versinler ben kombinemi geri iade ederim. Bağış kısmı bağış olarak kalsın . En azından klübüm bana kazık attı demem bağış yaptım derim. Maçlara da bilet alır girerim.

Yalnız harçlığından ayırıp da bilet alan öğrencilere yazık değil mi ?

Cidden utanç verici bir durum.

Dava açarsanız kazanacağınızı düşünüyorum.[/quote:15a8ctt6]

O zaman iş karışır malesef.Klüb başka açıdan zarar görebilir.

Ben 10 liramın peşindeyim :)

Kalanı bağıştı helali hoş olsun :)

Pembe koltukların açılmasını bıraktım, bu akşam insanlar ellerinde biletleriyle, kombineleriyle dışarıda kaldıkları gibi, bir de ezilme tehlikesi geçirdiler bu soğukta.

Çeken bir kamera göremedim, TVlere yansımayacak belki ; ama tam anlamıyla bir rezalet yaşandı bu akşam.

Eyüp YILDIZ' Alıntı:
[quote="Gülşah Hato":1hl45nzl]Pembe koltuklar biran önce yapılmalı salona sığmadık...

O kadar gereksiz yer kaplayan poliste cabası...
Pembe koltuklar artık hiç açılmayacak, geçmiş olsun![/quote:1hl45nzl]

Nasıl Eyüp abi hiçmi açılmayacak.. o koltukların maliyetinin yüksek olduğunu biliyorum ama en azından daha ucuz maliyetli bir tribün yapılabilir.. :oops:

Kombinemle dışarda kaldım bu akşam. Son iki senedir ayhan şahenkteki hiç bir maçı kaçırmamıştım. Hastalık,iş-güç beni durdurmamıştı, yönetim saolsun bunu başardı!!

Dexia maçında kombinemi Dedehayırın olduğu tarafa doğru fırlatıp atmayı düşünüyorum. Bu kadar ayıp olmaz

Pembe koltuklar açılınca ceza aldığımızdan o koltuklar uzun bir süre kapalı kalacak. oysa o bölgeye aklı başında kombineli taraftar oturursa böyle olaylar hiç yaşanmaz. yönetim işin kolayına kaçıyor.

Bir forum yöneticisinin bu yorumu yapması çok acı ama maalesef ki geçen seneden ders almayan arkadaşlarımız bu sezon da kombine alma gafletinde bulunmuşlar.

Bizim mevcut yönetimimiz kombine konusunu beceremiyor, kombine bizim basketbol şubesine 3 numara büyük geliyor. Bu realitenin yönetim tarafından da görülmesi için en iyi yol gelecek sezon bastırdıkları kombinelerin ellerinde kalmasıyla olacaktır. Burada da en önemli görev pek tabi ki taraftara düşüyor.

Arda EZER' Alıntı:
Bir forum yöneticisinin bu yorumu yapması çok acı ama maalesef ki geçen seneden ders almayan arkadaşlarımız bu sezon da kombine alma gafletinde bulunmuşlar.

Bizim mevcut yönetimimiz kombine konusunu beceremiyor, kombine bizim basketbol şubesine 3 numara büyük geliyor. Bu realitenin yönetim tarafından da görülmesi için en iyi yol gelecek sezon bastırdıkları kombinelerin ellerinde kalmasıyla olacaktır. Burada da en önemli görev pek tabi ki taraftara düşüyor.
Aynen kombine falan bu klübe ters şeyler!
Bu klübe basketbol bile fazla olduğunu düşünüyorum bazen

Bas bas bağırdık. Kombine almayın, alarak taraftarlık değil daha büyük yanlış yapıyorsunuz diye.
Böyle boş boş konuşarakta bir şey olmaz. Kombine alanlar organize olup ilk maçta etkili tepki verilmeli.

Kendi adıma taraftarlık olsun diye almadım aslında zaten o motivasyonla birşeyler yapan biri değilim. Zaten bireysel maduriyetim için de tepki vermiyorum. Ben almasa idim ne aynı şeyler olcaktı. Yine aynı tepkiyi verecektim. Zaten bu sezon çok az kişi para verip kombine aldı (yani futbol kombineleri ile verilenler dışında çok az) .Kombineler satılsa da satılmasada birşeyler değişmiyor. Hatta muhtemelen bu sezon iyce az satıldığı için zaten az sayıdalar girsinler birşekilde idare edilir gibi dahiyane bir düşünce yapısı ile hareket ediliyor.

İkinci kısımda ki fikre katılıyorum.

Bu arada çok doyurucu bir açıklama yapılmış !!!!

Teşekkür ve Özür

Dün akşam oynanan Galatasaray Cafe Crown- Fenerbahçe Ülker karşılaşmasında, salonu tıklım tıklım doldurarak verdikleri müthiş destekle galibiyette büyük pay sahibi olan büyük Galatasaray taraftarına teşekkür ediyoruz.

Ancak dün akşam karşılaşmaya girişte ne yazık ki büyük sorunlar yaşanmıştır. Bu nedenle birçok Galatasaraylı maç başladıktan sonra dışarda kalmış ve bu durum tepkilere neden olmuştur.

Salon kapılarının geç açılması, Darüşşafaka Ayhan Şahenk Spor Salonu'nda derbi karşılaşmasından hemen önce Efes Pilsen-Kepez Belediye karşılaşmasının oynanmasından kaynaklanmaktadır.

Ancak yaşanan bu durum nedeniyle büyük Galatasaray taraftarından özür dileriz.

Takımımızın gerek Eurochallenge Kupası'ndaki önemli Dexia Mons ve Kahimik Yuzhny takımları, gerekse ligdeki ilk yarı sıralaması açısından önem taşıyan Türk Telekom karşılaşmalarında, dün olduğu gibi taraftarımızın desteğini devam ettirmesini bekliyoruz.

Galatasaray Spor Kulübü

Tabi tabi biletsiz içeri girildiği için yada kombinesi olanların koltuğu olmadığı için değil Efes maçı yüzünden yersen !

Kutay Çamcı' Alıntı:
Tabi tabi biletsiz içeri girildiği için yada kombinesi olanların koltuğu olmadığı için değil Efes maçı yüzünden yersen !

Peki yedik mi?

Memati' nin "Yer miyim Kazım?" dialoguna benzedi biraz :)

Kombine rezaleti konusunda iki taraf var. Bir tarafta kombinesini alanlar, diğer tarafta da şube yönetimi...

Hak verilmez, alınır. Tıpkı sene başında pembe koltukların sadece belirli bir zümreye verilmesine tepki göstererek koltukları açtırmak gibi. "Yönetime ağır geliyor" kısmına katılmakla birlikte hiç birşey yapmamak, yapamamak insana acı veriyor. Türkiye'nin en köklü 2 3 kurumundan birisinde, mahalle lokalinde yapılmayacak idari yanlışlık yapılıyor...
Ben iki sezondur R bloktan ilk sıradan alıyorum. Her maça gelmeme rağmen sadece 15-16 maçta koltuğuma oturabildim. Parasını verdiğim koltuğa oturdum diye 10 tane polisten dayak yedim, hala da polise mukavemetten mahkemem devam ediyor... (Şubatta yeni duruşmam var:) )

Orada Sayın Ahmet Dedehayır, o anın gazıyla benim yanımda çevik kuvvet müdürüne: "ben de ilk sıraya oturuyorum beni de kaldırın da görelim, adamın kombinesi var nasıl oturamaz" demesine rağmen, hakkımda işlem yapılması ve o gün nezarethaneye götürülmem konusunda aynı cesareti göster(e)medi.

Bu sene ise dayak yememek için herhalde(!) koltukları üç dört maç sonra kapadılar, hatta oraya kaynak yaptırdılar.

Bazı dostlarımız kombine almayı enayilik olarak adlandırsın, ben dünyada herhangi bir olayda tepki verilmediği sürece karşılık alınmayacağını biliyorum...

Kombinesi olan-olmayan, büyük Galatasaray taraftarı yapacağı bir organizasyonla kartı bedelsiz iadeden tut(parasında değiliz, salak yerine konmak ağır geliyor.), bedelli iadeye(bari paramızı verin) herhangi bir tepki göstermemiz lazım...

Biz söylemiştiklerle yapanın yanına kar kalacağı anlayış yerine keriz yerine konmanın hesabını sormak gerekiyor...

Kerem'e katılıyorum , bununla ilgili bir girişim yapmamız şart. Resmen kombine aldık diye salak yerine koyuluyoruz. Seneyede böyle olursa kombine kart almayacağım , o zamanda A.Dedehayır çıkıp kombine alın der inşallah.

Bu arada hem salı günkü maça hemde TT maçına Fener maçına giremeyenler Fener maçı bileti ile girebilecekmiş. Anladığım kadar ile Fener maçı biletini getir bu iki maça bilet al denilmiyor. Giremediğin maç bileti ile gel gir
deniyor.
Bu ne demek aynı tas aynı hamam ya biz hiçbir olaydan ters almıyoruz demek yada hem ters almıyoruz hem matematik bilmiyoruz demek.

Şimdi klüp ne yapacak bu iki maç için yine bilet çıkaracak mevcut koltuklar için o biletler satılacak ayrıca koltuğu olmayıp kombinesi olanlar içeri girecek,biletsiz girenler allahın emri zaten ha artık bir de Fener maçı bileti ile gelenler olacak.Salı günkü maç için teorik düzeyde olsa da (ki binde bir olasılık bile olsa çağdaş bir yapılanmada böyle birşey olmamalı ) TT maçı için hem teorik hem pratikte yeni bir skandala şimdiden zemin hazırlanmış tebrikler.

Zor tabi ey kombine sahibi senin koltuklar elden gitti kusura bakma al sana yeni kombine demek.Ey Fener maçında giremeyen biletli seyirci Biletix'e git TT maçı ve Dexia maçı için biletini al demek.Sen gel bir şekilde içeri girersin demek kolay !!! Kaç kişi bileti ile maça giremedi kaçı giremediği biletle TT maçına girmek isteyecek bilen yok. TT maçında Fener maçının da gazı ile zaten biletler tükenebilir tükenmese bile büyük ksımı satılabilir pekala eee kombineliler de açıktan giriyor zaten içeri.

TT maçında her koltuğa 4 kişi: Biri normal biletli,ikinci Fener maçından biletli,üçüncü kombineli,sonuncu kamber zaten biletsiz kontenjanı.

Fener'i yendik ne mutlu!!

Ekleme: Bu arada spor tarihinde olmayan koltuğa kombine kart satmış olan bir klüp var mıdır veya koltuklar fiilen ortadan kalktığında taraftarına yönelik herhangi bir telafi girişiminde bulunmayan klüp.

Spor tarihine geçer sanırım bizim hadise.

şimdi ben fener maçına bilet aldım maçada girdim fakat biletimi yırttırmadım aynen duruyor...EC maçı ile tt maçı bedavamı ?

iyi olur valla ne zaman bilet alsam aklıma Siauliai maçında verdiğim 15 ytl geliyor......

erenbekdemir' Alıntı:
şimdi ben fener maçına bilet aldım maçada girdim fakat biletimi yırttırmadım aynen duruyor...EC maçı ile tt maçı bedavamı ?

iyi olur valla ne zaman bilet alsam aklıma Siauliai maçında verdiğim 15 ytl geliyor......

:) :) Bu benim aklıma gelmemişti bir de maça girip bileti yırtılmayanlar varmış. Buyur burdan yak . :p

erenbekdemir' Alıntı:
abi ben turnikelerden girmedim.....

Sana özel demedim zaten vardır elbet başkaları da .

TT maçında da dışarda kalan olursa. Dışarda kimsenin kalmadığı maça kadar devam eder bu uygulama elbet bir yerde denge sağlanır. :)

eve geldiğimde babama bu bileti çerçeveletçem demiştim...harbiden bu bilet çerçeveletilecek biletmiş...3maç kombine oldu.......

finaller öncesi büyük moral oldu bu...

kapıda kendisine ''REİS'' denilen dazlak bi abi vardı. Bi güzel milletin biletlerini topladı kendisi teslim etcekmiş bu biletleri,yani kimseye bilet felan sorulmadan turnikeden gecildi ve pek tabi biletsizler de yine bi güzel araya kaynadı.Ayrıca feci kalabalıktı iyi ki maca erken gelmişim.