Kübra Siyahdemir

Re: Hoşgeldin Kübra SİYAHDEMİR

hocanin onun hakkindaki gorusleri hucumda cok etkili ve katki saglayacagi yonunde ama kendiside soyledigi gibi galatasaray takiminda savunma yapmayan oynayamaz !!! insallah hocanin bekledigi duzeye cikar

Levent ÖKTENER' Alıntı:
insan X ' i diil ki o ..

aman pardon Kübra topiğindeydik .. Kübra da insan diilmiş ki.. :)
Sırf seni maçlara getirmek için bu transfer yapılmış, kulislerden öyle konuşuluyor. :)

Seimone Augustus için orada olucam ben..çok iyimiş öyle diyor X..erkek basketbol'un Kobe'si dedi o derece yani..o yüzden gelicem maçlara..çarpıtmayalım :)

Murat abi özür dilerim nerden çıkarmışsam ahmet demişim bende yeni mesajları okurken dikkat ettim tekrar özür dilerim hakkını helal et bbu arada sophia,chantelle anderson ve şebnem in durumunu biliyormusun bilgi verirsen sevinirim

önemli değil canın sağolsun.
Şebnem gitti. Chantelle gitti.
Sophia da belli değil Ocak ayında gelicek belki.

Murat abi çok sağol ama keşke bu kötü haberi vermeseydin de şebnem kalmış olsaydı bence iyi bir oyuncuydu augustus un iyi bir yedeği olabilirdi eğer o kesin gitmişse onun yerine birisini bulmalıyız bence çok iyi bir üçlükçüydü keşke kalsaydı onun yerini en iyi bjk lı şaziye karslı doldurur abi bu arada bir soru daha sorucam peki chantelle ve şebnem nereye gitti biliyormusun acaba seni yoruyorum ama kusura bakma birde senin her dediğin genelde çıkıyor bu haberleri nerden alıyorsun acaba bir sakıncası yoksa öğrenebilirmiyim şimdiden çok sağol

Kübra geldi ya daha ne istiyorsun :) Bak hem onun başlığındayız. Olmadı 3 numarada rahat rahat Bahar oynar. Zaten Augustus 3 numara gibi oynamayabilir. Bakalım görücez.

Şebnem daha kesinleşmedi. Her yere gidebilir. Güney ekiplerinden biri deniyordu en son ama belli değil.

Chantelle i hiç bilmiyorum.

Haberler birinci ağızlardan geliyor genelde diyerek bir cevap vereyim.

Kübra takımımızın rotasyon sıkıntısını ortadan kaldırmak için iyi bir tercih oldu. Zaten gelecek vadeden bir oyuncuydu. Migros'ta kalması kariyeri açısından iyi değildi zaten. Şimdi bizimle olması güzel.

Bu arada Şebnem'in takımdan ayrılmasına bende çok üzüldüm. Umarım birgün Şebnem'i yine kadromuzda görebiliriz...

Açık ara türkiyenin hatta avrupa nın en güzel ve en kaliteli takımı olduk bence iyi bir skorer,ribauntçu,savunmacı ve savaşçı uzun avrupalıda gelirse bizi kimse tutamaz.Bir uzun oyuncu önerebilirim aslında,cska moskova dan maria stepanova çok skorer bir oyuncu biraz alınması zor ama alınırsa çok büyük bir transfer yapmış oluruz.Birde skorer bir forvet oyuncusu önereceğim.Simione augustus un dinamo moskova dan geçen seneki takım arkadaşı letonyalı anete jekabsone-zogota çok kaliteli,savunmacı ve skorer bir oyuncu.Geçen sene bayanlar eurolig de sayı kralllığında 3. sırada bulundu.Maç başına 22 sayı,3.3 ribaunt,3.5 asist ortalamasıyla oynamıştır.2 sayılıklarda yüzde 52.3,3 sayılık atışlarda yüzde 36.8,serbest atışlarda ise yüzde 85.2 ortalamalarıyla oynamış.
http://www.fibaeurope.com/cid_KNce8jInH ... 27580.html
Buda istatistikleri merak edilenler için hayırlı günler.

22 # Kübra Siyahdemir

Doğum Yeri: İzmit
Doğum Tarihi: 21.06.1986
Boyu: 1.82
Mevki: Forvet
Millilik Sayısı: 60
Oynadığı Takımlar: Migrosspor

Yeni neslin yükselen oyuncularından Kübra, 2004-2005 sezonundan beri TBBL?de mücadele ediyor. Genç oyuncumuz, geçen sezon Migrosspor formasıyla 20 maçta ortalama 23 dakika süre alırken, 9.5 sayı ? 3.5 ribaunt ? 2.2 asist ortalaması yakaladı.

Bugün oyuna girdiğinde biraz heyecanlıydı sanırım.Bulduğu şansları iyi değerlendirmesi lazım.Çok ihtiyacımız olacak ona bu sene...