La Liga

Eskiden bi el classico vardı. Bi zamanlar bura dutluktu şeklinde olacak ama bi zamanlar harbi güzeldi buralar. Hadi ulan Madridliler bişeyler yazın buraya da kızdırın bizi hazır öndeyken. Yeminle özledim şurada eğlenmeyi...
 
barselona 3 golden sonra kalan bölümü resmen umursamayarak dalga geçerek oynadı ve 3.1 yendi kim bilir 3 golden sonra düzgün oynayasalardı ne olacaktı 5 rahat olurdu
 
Kadro farkı inanılmaz arada kim ne derse desin. Bu kadrolar ile uzun süreler Real bozamaz Barca'ya karşı galibiyet orucunu, maç alırsa da bu şansla olur. Zayıf takımları yenersin bu kadro ile ama Barca'yı zor yenersin.
 
Mourinho 2.yarı için taktik veriyor:"Arkadaşlar ilk 20saniyede gol attık attık, sonra gol yemiyor adamlar,bi de gol atana sinpaştan ev var!"

1 avans 3'te biter #kulaklarincinlasinfener
 
Barcelona elini kolunu sallayarak yendi desek yalan olmaz bence.. Zaten kazanmak da zorundaydı, hadi beraberlik neyse de yenildiği takdirde lig biterdi. İbreyi yeniden kendine çevirdi bu galibiyetle.. Ayrıca son yıllardaki El Clasico'lara nazaran daha az zevk aldığımı da söylemeden geçemeyeceğim..
 
Tugay bu kadar gerilme usta ya maç sonuçta madrid yense aynı geyikleri siz yapacaktınız
 
Başka bir zaman konuşuruz o zaman şu maçın üstüne ben ne desem sen yanlış anlayacağım sen ne desen ben yanlış anlayacağım seni kırmak istemem
 
Barca'yı yenmenin tek yolu savunma yapmak ama adam savunma yaptırıp kazanınca ''çok defans oynatıyor ya'' diye eleştiriliyor.Görülen o ki bilindiği üzere Barcelona en iyisi.Onları tek tük yenebilirsin ama 2 maç üzerinden oynanan müsabakalarda onları saf dışı bırakmak imkansıza yakın.Lige gelince de istedikleri maçı alır adamlar.Bu açık.Madrid 3 pas yapamadı adam akıllı sürekli bir telaş bir acele.Barca rahat dünyada takım oyununu daha iyi oynayan yok.Eee tabi kalite farkı da az buz değil.Adamlar bir şey oynamadan kazandı gitti.Camp Nou'da da kazanırlar zaten şimdi puanlar eşit.Barca'yı yenemeden şampiyonluk gelse de mühim değil artık.

Ronaldo-Messi olayına değinmek gerekirse her zaman yazdım bugünde yarında Ronaldo>Messi.Ama Ronaldo şu maçta da biraz ağırlık koy be kardeşim tamam rakip top vermiyor,yanındaki adamlar kötü ama tüm olumsuz etkenlere rağmen en iyisiysen şapkadan bir şeyler çıkarıcan.Bireysel oynamak zorundasın ama yap birşeyler.Messi gene klasik oyunlarından birini çıkardı.Adama istediği noktada topla buluşturabilen Xavi İniesta vardı bir de Fabregas çıktı.Adam açık ara dünyanın en yeteneklisi.Barca'da oynamak için yaratılmış.Kazanan her zaman en iyidir kuralından 1 numaradaki yerini bu senede devam ettirecektir.
 
Madrid ne zaman takım olur ve Ronaldo'nun sol kanatta hapsolmasına müsade etmez o zaman Barca'yı yenme olasığı %90 lara cıkar. İzlediğimiz tüm El Classicolar birbiriyle aynı neredeyse. Vidalar sıkıstığında Madrid ne top cevirebiliyor ne de ileride bir pas organizasyonu yapabiliyor. Topu alan kafasının dikine gidiyor, gidiyor ve sonucunda kazanan Barcelona oluyor.
 
El Clasico maçlarında, baskıdan ve kendini Messi ile kıyaslamaktan ezilip büzülen, içine Mustafa Xarp kaçmışa dönen Ronaldo'yu bir sorgulamak lazım. Arkadaş El Clasico olunca adam Space Jam'deki yetenekleri alınmış adamlara dönüyor.

Maçla ilgili ise vasat bir Barca bile yetiyor..
 
İspanya Kupasında karşılaşıyor yine bir El Classico bizi bekliyor...

Şimdiden Tugay,Kerem Abi ve Şamil abiye başarılar diliyorum

Ayrıca maç sonu güzel bir şekilde foruma girip kavgasız tartışmasız bir maç yorumları ümit ediyorum

VİSCA BARCA ! (Pepe kırmızı görür bu arada ) :D
 

Üst