Lance Allred gonderildi.

G

Guest

Misafir
Eurobasket.com internet sitesinde galatasaray takım kadrosunda Lance Allred transfer edilmis gozukuyor.Oyuncu Weber State üniversitesi'nde geçen sezon 17.7 sayı 12.0 ribaund ortalamalarına sahip. 2.11 boyunda pivot oynuyor.
 
eger bu adam bize geldiyse super... :atki
çünkü istatiksleri guzel :atki
 
Bu sayfadaki yaziya gore her iki kulagindan da %75 duyma ozurluymus. 2002'de Dunya Duyma Ozurluler Dunya Sampiyonasi'nda Amerikan Milli takiminda oynamis.


YORUM YOK!!
 
Hey Allahım! İnsanların özürleriyle kafa bulmak gibi bir huyum yoktur, ama 1 sezonda küme düşecek duruma gelmeyi Brezilyalı pivotun dilini bilmemenesine bağlayan Hocaefendi hazretleri, 1 sene sonra duyma özürlü adam transfer ediyor. Tamamdır, bu yılki bahane de bulundu. "Pivotumuz sağırdı, yazarak anlaşırız demiştik ama mali sıkıntılar yüzünden boardmarker alamadık"

AFFERİN!
 
Lance Allred Galatasaray'da

İşitme özürlerinin büyük kısmı(genetik bazı hastalıklar dışında) işitme cihazları ile tedavi edilebilmekte.Bu cihazlar oldukça küçük ve kullanişlı olup işitme problemini büyük oranda çözmektedirler.Bu oyuncu da sanırım NCAA'de bu ortalamaları tutturduğuna göre işitme kusuru büyük bir problem oluşturmasa gerek.
 
Bana kalırsa hiç de olumlu bir transfer değil.Ama bunun duyma ile ilgili bir dayanağı yok.Çünkü bu adam da Halil Üner'in iki senedir yaptığı gibi üçlük atabilen bi uzun yani içerden oynamama gibi bir risk taşıyor.Ama üçlük istatistiği de süper%60 gözüküyor.İnşallah hayırlı olur.Bir de bari şöyle çok atletik ve kalın bi 4 numara alınır.Şöyle Ron Slay veya Panvis Pasco tarzında blokçu bir oyuncu.
 
Öncelikle şu haberi iyice bir araştırmak lazım mesela Ülker kadrosunda da Mike Smith gözüküyor ki onu aldıklarını hiç bir yerde duymadım. İri yarı bir pivotun geleceği konuşuluyordu diyelim ki bu isim Lance olsun.

Öncelikle akademik yönden çok başarılı bir isimmiş. Çift anadal dan mezun olmuş şimdi master yapıyormuş(haberin yazıldığı sırada bu tabiiki eğer bitirmediyse sanırım bitirmeyi öncelikli planda tutar). 3lü bir seri halinde kitap yazıyormuş vs. İngilizce ve tarihe meraklı.

Bu arada 3lük atmayan bir adam sanırım yanlış anlaşılma olmuş. Genelden içerden oynayan bir isimmiş. 2 sene Utah'ta oynamış ki Bogut o takımın centerı idi. Daha sonra koç ile sorunları olunca(koç sözlü saldırılarda bulunmuş) yeni okuluna geçmiş. Orada basket sevgisi iyice artınca ortaya çok iyi istatistikler koymuş. Tabii bu üniversiteyi daha önce duymamıştım, ne kadar competitive bir ligde oynadığını bilemiyorum. Son senesinde en dominant isimlerdenmiş Big-Sky Konferansında First Team All-Conference a girmiş. Çok atlet olmadığından draftte seçilmemiş ve kamplara katılmış. Çok çalışarak bir yerlere gelmeye çalışıyor. İtalya İspanya Almanya Kore'den teklifler almış. Bunları değerlendirip iyi para kazanmak istiyormuş.

Jerry Sloan'a göre sert oynayan, aktif, iyi şut atan bir oyuncuymuş. Klasik laf olarak çok çalışması onun için çok iyi, gelecekte şansı var tarzı konuşmuş. Kevin O'Connor da mücadele edebileceğini gösterdi, NBA olabilmesi için çabukluğunu arttırması gerektiğini söylemiş. Bu çalışmada da Toronto'nun seçtiği Villanavoa ile karşı karşıyaymış.

Yaızn kendini çok geliştirmiş 13 14 kilo kas yapmış. Burada da pota etrafında hareketli diyor, çok nadir çıkıp 3 atabilir diyor.

Çıkmam lazım biraz daha birşeyler yazacam gelince
 
inşallah iyi çıakr bu sene şampiyonluğa oynıcaz inşallah :D :atki

lance bikaç fotosu

LanceAllred.jpg


dhx9yqjh.jpg


sports08.jpg
iii çakmış bloğu


trib%201-15-04b.jpg


2061741.jpg



inaşallah doğru adamın resimlerini koymuşumdur
 
Adamın 3'lükçü olduğu nerden çıktı yaw?

İstatistiklere bakınca adamın bir sezonda 5 tane 3'lük denemesi bile yok nerdeyse...

Ayrıca diğer istatistikler fena değil ancak oynadığı takım ve lig gözönüne alınmalı önce...
 
Bu istatistikleri TBL de yapsın da isterse tek bacağı olmasın sorun değil. Ayrıca H.Üner i duyamaması avantajı olacak bence :D

Yalnız isimsiz kolejlerde istatistik yapan adamlara aldanmamak lazım genelde mantar çıkarlar. İnşallah faydalı bir oyuncudur.
 
Takımının rakipleri genelde kötü takımlarmış ama Bogut'lu Utah ile yaptıkları maçta 20 sayı 7 reb yapmış, Bogut da klaisk double double yapmış ama biraz abartmış 22 sayı 17 reb. Weber State zaten 40 sayı atabilmiş, yarsını Lance atmış, 51 40 bitmiş maç.

Gruplarının lideri Portlan karşısında da 26 sayı 19 rebound yapmış. 2. maçta 8 rebound 6 sayı da kalmış ama çok az oynamış. Takımın tek lideri gibiymiş yani tahminen setler hep onun üstündendi.

Haber ile ilgili olarak da Dudley transferi de böyle olmuştu. Haberden önce kadroda gözüktü. Büyük ihtimalle görüşmeler oldu, menejerlik şirketi de bunu bildirdi ve kadroda gözüktü oyuncu. Tabii belki de anlaşma olmuştur ama bu transfer döneminde imzayı atıp top sektirip formayı giymeden net inanmak zor :) Ama bir gerçek var ki bu oyuncu düşünülen bir isim.
 
bence özrüne rağmen gösterdiği performans ayrı bir güzellik...özrü sorun değil...hiç değil...
 
bu transfer olursa veya olduysa bence faydalı bi transfer yaklasık 2 senedir alınan bos kazma ve %100 duyan adamları dusunursek varsın yararlı bi adamlsa %20(cihazla) duymasın hic problem diil... ayrıca BB yide acemiyken ismi yokken almıstık ama gitmesın diye sesimiz kısıldı eminim bu son 2 transferde cok basarılı olur hem deseat hadley pek acemi bi oyuncu diil yası28 bu yasa kadar kazma diil ya tecrube kazanmıstır ama beklemek lazım CEM abimiz bu transfer tamam kesin oldu diyene kadar duralım sonra tartısırız????
 
Arkadaşlar ben daha 20 yaşıma geçen hafta girdim abi falan demeye cidden gerek yok ama teşekkürler. Benim bilgilerim de öyle insider bilgisi değil yani bir tanıdığıma sordum o biraz araştırdı, doğruladı zaten şimdi haberi de geçildi. İnşallah takımımıza faydalı olur.
 

Üst