E
Eyüp Yıldız
Misafir
İstersenizŞamil Turançiftçi' Alıntı:Öyle abi o yüzden tekrar açtım başlığı.
üyeliğimi silin Şamil bey, ama ben doğrunun sesi olmaya devam edeceğim, size ve zihniyetinize rağmen lider olacağız
İstersenizŞamil Turançiftçi' Alıntı:Öyle abi o yüzden tekrar açtım başlığı.
Sühan Cem' Alıntı:Şamil, Eyüp beyi maçlarda da görmek isteriz iletirmisin )
Sühan Cem' Alıntı:Eyüp bayrağı yeterince taşıdı. Artık sıra gençlerde o da farkında Tabii Kızlarımızın yanında olduğu günleri görmek iyi olur. Benimde engelsiz aslanlara borcum var ama salon ahrbi harbi uzak bana. Maçlarda sabaha karşı.
Doğan Erkek maçıdır o. Kızların maçı başlamadan Murat ile Eyüp hemen gidiyorlar Bu arada Murat'ı da yılardır tribünde görürüm Murat Cantaş olduğunu öğreneli 2 hafta olmadı daha
Sühan abi maç saatleri erken dersen bir şey diyemem ama kesinlikle ulaşım İpekçi'den daha kısa ve kolay. Metrobüsten Topkapı'da değilde Şirinevler'de inceksin sonrası yürüme mesafesi zaten. Bir daha maça salona bekleriz abi.Sühan Cem' Alıntı:Eyüp bayrağı yeterince taşıdı. Artık sıra gençlerde o da farkında Tabii Kızlarımızın yanında olduğu günleri görmek iyi olur. Benimde engelsiz aslanlara borcum var ama salon ahrbi harbi uzak bana. Maçlarda sabaha karşı.
Doğan Erkek maçıdır o. Kızların maçı başlamadan Murat ile Eyüp hemen gidiyorlar Bu arada Murat'ı da yılardır tribünde görürüm Murat Cantaş olduğunu öğreneli 2 hafta olmadı daha
Doğan Sağlam' Alıntı:[quote="Sühan Cem":u7fbbwem]Eyüp bayrağı yeterince taşıdı. Artık sıra gençlerde o da farkında Tabii Kızlarımızın yanında olduğu günleri görmek iyi olur. Benimde engelsiz aslanlara borcum var ama salon ahrbi harbi uzak bana. Maçlarda sabaha karşı.
Eyüp Yıldız' Alıntı:Sühan, yemin ederim salonda ki karizman ve duruşun, her maça gitmen nedeniyle, kendimi kenara itilmiş hissediyorum
O sebeple,bütün maçlara geldiğim halde, gizleniyorum, yoksa Kadın takımımız ve Engelsiz aslanların maçında da salondayım, ama tebdili kıyafet
Şamil bey, kuponlarım deli gibi tutuyor, az önce şov yaptım, iftira atmayın
Sühan Cem' Alıntı:[quote="Eyüp Yıldız":3hjq096f]Sühan, yemin ederim salonda ki karizman ve duruşun, her maça gitmen nedeniyle, kendimi kenara itilmiş hissediyorum
O sebeple,bütün maçlara geldiğim halde, gizleniyorum, yoksa Kadın takımımız ve Engelsiz aslanların maçında da salondayım, ama tebdili kıyafet
Şamil bey, kuponlarım deli gibi tutuyor, az önce şov yaptım, iftira atmayın
Sühan sanamı sorulmuş o soruSühan Cem' Alıntı:Yok Salih ben ya kırmızı ya sarı yada parçalı giyerim
Vallah ciddi diyorujm kafamı ne zaman çevirsem arkamda Eyüp'ler bağırıyorlardı ayakta. Darısı gençlerin başına.
Ömer Faruk Ünalan' Alıntı:[quote="Salih Coskun":2fypx0ka]Böyle bir firsati kolay kolay bir daha bulamam. Umarim maca gelebilirim.
Fatih'den Abdi Ipekci Arena ne kadar sürer?
Salih Coskun' Alıntı:Ben de biletimi alacagim da simdi, biletixe üye oldum. Ödemeyi illa kredi kartiyla mi yapmam lazim bunun baska yolu yok mu? Ben kredi karti kullanmiyorum da.
Ya da rezervasyon yaptirma sansim yok mu, giseden ödesem?