Liderlik için, 2 de 2 için omuz omuza!

Can Altay' Alıntı:
Yok mu Salih'e bilet konusunda yardımcı olacak bir arkadaş?
Tesekkür ederim Can bey.
Bir sekilde bulmam lazim artik. Facebook'tan tanidigim 2-3 kisi var Istanbul'da öncelikle onlara ulasmam lazim olmadi burdan bir yardimsever beklemekten baska carem yok :)
 
Aksilik olacak ya yarin 24.12. dini günleri burada heryer kapali, sonra da hafta sonu zaten kapali. Yoksa sorun olmazdi giderdim bankaya alirdim bir kredi karti.
 
Hakan Eroğlu' Alıntı:
Salih sen Avusturyadan mı geleceksin... Ben daha bilet almadım alırken sana da alırım bi tane...
Evet Hakan bey Avusturya'dan. Bu sans bir daha ne zaman gelir bilmiyorum o yüzden kacirmak istemiyorum.
Cok tesekkür ederim iyiliginiz icin, yalniz ben hallettim bilet sorununu. Facedeki arkadasim alacak. Yinede cok sagolun Allah razi olsun.
 
Nete girdiğimde konuya hakim olamadığım için malesef saha içi biletleri kaçırmışım. Bana 4 adet lazımdı. Sanmıyorum ama hani elinde olan varsa bana ulaşabilir mi? :)
 
Evet biletimi aldım alacak olanlar içinse tavsiyem elini çabuk tutsunlar.

Biletlerin yaklaşık %55-60'ı satıldı.
 
silivri den bi abimle beraber gelcez maça.uzakta olduğum için anca derbilerde destek verebiliorum takımıma.bu maçı ne pahasına olursa olsun alcaz...en büyük gscc ;)
 
Hakan Eroğlu' Alıntı:
Rica ederim Salih ne yaptık ki. Allah kazasız belasız yolculuk nasip etsin... Buraları bilmiyosan maça giderkende yardımcı oluruz...
Hic bilmiyorum ama sagolsun onu da arkadasim halledecek. Tesekkür ederim ilginiz icin..
 
Sahaiçi fazla bilet var mı arkadaşlar fiyat uçmadığı sürece farketmez gerçekten. Bu arada yarın yine salon biletimi alıyorum ayrıca ne olur ne olmaz saha içi bulamam filan...
 
Sühan Cem' Alıntı:
Ahh ahh forumda maçlara gidenler bile salonun yerini soruyor şimdi. Fb maçı olmasının farkı,3 kişi ile 4 kişi ile gelecem diyenler rakamı arttırmış. hısım akraba girmiş devreye hepsi bu. Dost acı söyler, GS'lılıktan bu aslanalr gibi savaşan takımın yanında yer almaktan ziyade Anit FB'lilik ön planda gibi. Sözüm şehir dışından gelecek GS'lıalra dğeil. Onlar haliyle maç sececek. yılda 1 bilemedin en fazla 2 defa seyredebilecekleri takım için FB BJK veya Efes maçını seçmeleri normal ama İstanbulda sınav olmadığı bir dönemde GS maçlarına gelmeyenler adına üzüldüm. Bu yüzden kimin kaç kişi ile geldiği pek umurumda değil. Ne de osla dolacak o salon. Tribündeki 38 blokdan 14 ünde bilet kalmamış. Saha içi biltler bitmiş. Yani kaba hesapla şu anda 5000 bilet satılmış zaten

Sühan abi söylediklerinde sonuna kadar haklısın fakat maç saatlerimiz o kadar kötü ki mesela ben kendimden örnek vereyim. Salı-Perşembe-Cumartesi-Pazar dershanem var. Evim Ataşehir'de, Eurocup maçlarına zaten gelemiyorum. Cumartesi 1-3 maçlarına da gelemiyorum. Geçen bir Banvit maçına gitmek için dershane ve babamdan izin alana kadar canım çıktı, Onur abi şahidim. Bu maç çarşambaya denk geldi de şansıma gidiyorum. Şöyle Pazar 5 gibi falan oynansa maçlarımız maç kaçırmam. Salondaki kalabalık da hayli artar. Bunun çalışanı var, dershanesi olanı var. Taraftarımıza fazla suç bulmamak lazım bence o yüzden.
 

Üst