S
Salih Coskun
Misafir
Sagol Dogan.
Bu kötü oldu.
Bu kötü oldu.
Tesekkür ederim Can bey.Can Altay' Alıntı:Yok mu Salih'e bilet konusunda yardımcı olacak bir arkadaş?
Evet Hakan bey Avusturya'dan. Bu sans bir daha ne zaman gelir bilmiyorum o yüzden kacirmak istemiyorum.Hakan Eroğlu' Alıntı:Salih sen Avusturyadan mı geleceksin... Ben daha bilet almadım alırken sana da alırım bi tane...
Hic bilmiyorum ama sagolsun onu da arkadasim halledecek. Tesekkür ederim ilginiz icin..Hakan Eroğlu' Alıntı:Rica ederim Salih ne yaptık ki. Allah kazasız belasız yolculuk nasip etsin... Buraları bilmiyosan maça giderkende yardımcı oluruz...
Sühan Cem' Alıntı:Ahh ahh forumda maçlara gidenler bile salonun yerini soruyor şimdi. Fb maçı olmasının farkı,3 kişi ile 4 kişi ile gelecem diyenler rakamı arttırmış. hısım akraba girmiş devreye hepsi bu. Dost acı söyler, GS'lılıktan bu aslanalr gibi savaşan takımın yanında yer almaktan ziyade Anit FB'lilik ön planda gibi. Sözüm şehir dışından gelecek GS'lıalra dğeil. Onlar haliyle maç sececek. yılda 1 bilemedin en fazla 2 defa seyredebilecekleri takım için FB BJK veya Efes maçını seçmeleri normal ama İstanbulda sınav olmadığı bir dönemde GS maçlarına gelmeyenler adına üzüldüm. Bu yüzden kimin kaç kişi ile geldiği pek umurumda değil. Ne de osla dolacak o salon. Tribündeki 38 blokdan 14 ünde bilet kalmamış. Saha içi biltler bitmiş. Yani kaba hesapla şu anda 5000 bilet satılmış zaten
Berkan Karadurmuş' Alıntı:Sıradaki gelsin!