Ligdeki Durumumuz ve Rakiplerimiz

Mehmet Can ILIMAN' Alıntı:
Kalan maçlardaki play-off şansımız ne durumda?Geriye kalan maçlarda 9 galibiyet alsak play-offta olur muyuz?

Sence bu takımın 9 galibiyet alması hayal değilmi? Sistem yok, Set yok. 18-4 seri yerken 1 tane mola yok. Bende seyrediyorum. Hocamızda seyrediyor.
 
Önümüzde üç zor maç var BAnvit ve Efes maçı iç sahada ve Efes ile olacak maçımız Efes'in Real ve Siena maçının arasında olacak konsantrasyonları ligde olmayacak yani (bugün TT'yi de yenerlerse zaten lig liderlikleri garanti gibi birşey).Takımdan desteğimizi esirgememiz lazım .
 
Banvit te çok zorlu ama kazanırız
Efes i de taraftar desteği ile yenebiliriz
Fener maçı zor geçer hem rakip saha hem seyirci yok hem ezeli rekabet birde intikam için oynayacaklar o maçı bilemiyorum
ama GS siz playfo olmaz
bekleyin muhakkak ordayız...........
 
sezon başı hedefim yoktu. play offa kalacağımız kesindi. En geç yarı finalde de elenecektik. Bu hükmen yenilgilerden sonra hedefim oldu. Ligde kalmak gibi bir hedefim vardı. Takımın da ligde kalma ihtimali yüksek. Play off lar için hedefim yok.

Önümüzdeki sene başkandan, iyi takımlar bekliyorum. Erkek takımına Kaya Furkan gibi bir yerli pivot. Simas'ın takımda tutulması. Bayan takımına en azından yerli olarak oynayabileceğinden Nevlin'in transferi. Sophia'nın eğer mümkünse, türk yapılması...
 
playoff için 12 de 12 yapsak,8 inci bornovanın 12 maçta en az 5 mağlubiyet alması gerekiyor...

bornovanın 5 mağlubiyetini geçtim,biz en fazla 8-9 galibiyet alırız...
buda bornona ve ona yakın 2 takımın en az 8 maçını kaybetmesi gerekiyor ve zor ihtimal...

kısacası play-off şansımız 100 üzerinden tek haneleri sayılarda...tek haneleride siz seçin.
 
Banvit maçını kaybetmekle beraber play-off'u bırakıp, düşme konusunda yerimizi garantilemeliyiz diye düşünüyorum; Şuan sıralamada altımızda bulunan iki takım maçlarını kazanırsalar puanlarımız eşit oluyor ki buda fazla olumlu bir tablo değil.
 
Batuhan Demirhan' Alıntı:
Banvit maçını kaybetmekle beraber play-off'u bırakıp, düşme konusunda yerimizi garantilemeliyiz diye düşünüyorum; Şuan sıralamada altımızda bulunan iki takım maçlarını kazanırsalar puanlarımız eşit oluyor ki buda fazla olumlu bir tablo değil.
Yok küme düşmeyiz o kadar da değil çok çok sürpriz sonuçlar olması gerekiyor.
 
11.Aliağa 27
12.Oyak 24
13.Galatasaray 23
14.Mersin 23
15.Kepez 23
16.Daçka 22

Haftaya;

FB-Galatasaray
Bornova-Mersin
Kepez-Daçka
Oyak-Antalya
 
Arkadaşlar bu sezon sonunda ülker grubuyla olan anlaşmamız bitiyor mu? Bu mesajı lütfen net bir bilgiye sahip olanlar cevaplasın.

Şimdiden teşekkürler...
 

Üst