Lindsay Whalen

Murat Özyer
‏@coachozyer
Whalen'in sakatligi dusunulenden uzun surecek gibi gozukuyor.Bugun doktorumuz detayli inceleme yapip bize bilgi verecek.

Bu kız Wnba'de oynamadı mı ya, son maça kadar çıktı oynadı, sözleşmesinin feshedilmesi düşünülecek kadar nasıl ciddi sakatlığı olur

Baktılarki Işıl ve Özge 1 numarada çok iyi, Yasemen ile Ayşe'de onları yedekleyebilecek durumda, takımda şutör bir oyuncu ihtiyacıda var bundan dolayı böyle bir yola girmiş olabilirler, her nekadar Whalen'i Galatasaray'da çok görmek istesemde akılcı bir hareket olur, Agustus'un ismi çokça geçiyor..

İşte bunun için başkana çok kızıyorum ben. Ya allahaşkına Ünal başkanım, dikkatini çekmiyor mu kadın basketbolda olan biten rezaletler? Neden el koyma ihtiyacı duymuyorsun? Oktay hocayı, kendi düşüncene göre ilk falsosunda gönderen sen değil misin? Zincirleme skandallara müdahale etmen için forma skandalı mı yaşansın, Işıl Fowles'ın formasıyla mı çıksın sahaya?

Ayan beyan belli işte. Bu şube yönetimi devamlı alarm veriyor başkanım. "Olmuyor", "yapamıyoruz" diyor.

Murat Özyer hürriyete açıklama yapmış, "Lindsay Whalen'ın sol elinde 2 parça kırık var. Sakatlığı tahminimizden daha uzun sürede iyileşecek. Bugün doktorumuz konu ile ilgili bize bir rapor verecek. Eğer düşündüğümüz gibi olursa oyuncunun Türkiye'ye gelişi ertelenecek. O sırada da 1 aylığına başka bir yabancı oyuncu transfer edeceğiz."

Birakalim yargisiz infazi, olay bir netleşsin , oyuncu sakatlandiysa yönetim ne yapabilir? Başka bir hesap varsa o zaman değerlendiririz

Whalen zaten Wnba finaline parmagindaki kiriga ragmen cikti. Simdi ise tam iyilesmeden donmeyecek. Bunda Murat Ozyer ya da yonetimin sucu ne anlamadim. Oyuncular sakatlanmasin diye onlar mi cikip oynasin? Bazen sirf elestirmek icin yorum yapiyorsunuz!

Yav neden fenerin oyuncuları sakatlanmıyor keşke Pondexter ayağı kırlsa ya neyse beddua etmemek lazım ama fenerde sakatlana sakatlana en uysal oyuncu Peny sakatlanmıştı

Bir ay daha uzayacak bir sakatlık için Lindsayden vazgeçtiğimize göre Nevriye ve Alba içinde alternatif bulacağız demektir. Ha bu arada Nevriyenin sözleşmesini de donduralım ya da sayın Murat Özyer bu oyuncunun yükümlülüklerine kendi cebinden yerine getirsin!

Rezalet!

Whalen'dan mesaj var:

To all of the Galatasaray fans I am very much looking forward to the season. I have been rehabbing my wrist injury and I will be there soon!

demezlermi bu ne lahana bu ne turşu suyu diye, murat özyer napıyorsun arkadaşım, şubede olup bitenden haberin yokmu senin ?

1 ay bekleriz sıkıntı değil. Bileğindeki sakatlığa rağmen son Indiana maçında iyi performans sergilemişti. Işıl-Yasemen-Özge iyi başladılar ama Whalen superstar.