Lokomotiv Kuban 91 - Galatasaray M.P. 66

biraz sakin olmakta fayda var.Bu maç bir istisnaydı.Kubanı sezon öncesi yendik.Eşit şartlarda yine yeneriz.Bu kupanın en büyük favorisi hala Galatasaray'dır.

Tarih bilgisi olan herkes bilirki rus ulusu herzaman hain ve acımasız vede hoşgörüden anlamayan bir ulustur.Bu maç nedeniyle bir kez daha bu gerçeği görmüş olduk.

Bu maç nazarlık olsun.İnşallah onlarla finalde eşleşiriz.benim kuban takımı nekadar şutör olursa olsun normal şartlarda bizi yeneceklerine ihtimal vermiyorum.

Ama benim gözümde rus imajı bu maçla dahada pekişmiş oldu.Kuban camiası insan değilsiniz.

Bence bu maç istisna felan değil. Bizim takım böyle iyi şut atan iyi guardı olan takımlara karşı hep kaybeder. Adamlar içeri gömülüyor şut atacak oyuncumuz yok Hawkins'in de son zamanlarda şut yüzdesi gözle görülür biçimde düşünce takım iyice geriledi şut konusunda. Donesk maçında da çok zorlandık nitekim.
Buradan herkes söyledi iyi bir guarda ihtiyacımız var diye. Calathes'i görünce demek istediğimizi umarım herkes daha iyi anlamıştır.

Son 3 saniye hücumunu bile, ben bırakıyorlar sandım, 20 sayı farka rağmen boş buldu hemen 3lük sallıyorlar. Allah'ım sen yardım et, ezip geçelim bunların İstanbul'da.

Bu maça bakarak oyuncularımızı eleştirenlerde gözümden kaçmıyor.

Biraz Galatasaray lı olun.Bu takım zor şartlarda bir maça çıktı.bu maç la ilgili eleşiri yapan bizden değildir.Açıkça söylüyorum.

Böyle maçın ardından yazmak gerçekten kötü .
Dış etkenler ne kadar kötü olursa olsun , bu maç gösterdiki ;
* Biz iyi bir takımız ama bizden iyi takımlar var
* Bizim yabancı oyuncularımız çok ideal değil. Ben Gordonu ( sadece bu maçlık değil ) beğenmiyorum , oyunu yönlendirecek ve sayı katkısı yapabilecek 1 numara değil ( bu gün rakibin 1 numarası adeta sildi süpürdü , keşke bizim takımda böyle bir numara olsa ) 6. yabancı durumunda kesinlikle Lakoviç bizim takımda olmamalı daha efektif bir oyuncu olmalı.
* Hawkins kötü olunca , Domertcanta olan ihtiyaç daha öne çıkıyor. Umarım sağlam ve iyi bir şekilde en kısa sürede takıma döner.
* Bizim pota altımız maalesef etkisiz. Daha sayı potansiyeli 5 numaraya ihtiyaç var.

Bu sadece bir yenilgi deyip geçmek isterdim , ama sonuş tam bir hezimet. Takımın bu kadar silik olması can sıkıcı. Tamam çok yorucu bir maç öncesi trafiği oldu , ama sonuç böyle olmamalı idi.
Haftaya rakiple kendi sahamızda oynacağız , bence bizim takımın gerçek gücünü bu maç gösterecek , gerçekten bu kupayı alabilcek düzeydemiyiz yoksa değilmiyiz.

Twitter'de de dolaşıyor gruptan çıkma muhabbeti. Bu gruptan 1 takım mı çıkıyor sadece?

Nick Calathes 20 sayı 10 asist 4 ribaund.

Acaba Calathes ne kadar kazanıyor acaba. Gordon gibi 1.400 alıyor mu?

Ayrıca şu gruptan sağ salim çıkalım da.

Mazaretimiz olduğu için çok fazla eleştirmek içimden gelmiyor ama şunu belirtmeden de geçemeyeceğim Calathes 10 asist Gordon 2 asist.

Murat Özyer ‏@coachozyer
Mactan sonra atilan rulo konfetilerden Can'in kaşı yarıldı.Furkan'ın da el bılegı sisti.

Nick Calathes 20 sayı 10 asist 4 ribaund.

Acaba Calathes ne kadar kazanıyor acaba. Gordon gibi 1.400 alıyor mu?

Ayrıca şu gruptan sağ salim çıkalım da.

800 bin Euro civarı alıyordur Calathes.

Jamon Gordon geçen sene 350 bin dolara oynuyordu.Şimdi Jamont Gordon'un yaptıkları ortada aldığı, para ortada.Aynı para-verim durumu Luksa Andric-Boniface N'Dong içinde geçerli.Bu iki pozisyonda kesinlikle geçen seneden çok daha kötü durumdayız ama geçen sene bu pozisyonda oynayan oyunculara ödediğimiz paranın 4 katını ödüyoruz şimdi...

isabetli şut atılır ama hepsi birden bugün girdi rakipten hele 24-24 ten sonra art arda 6 üçlük yedik el üstü uçarak kaçarak attılar resmen . Yapacak bir şey yok sabahın 10unda inip bu maçı oynamak kolay değil takımımız 2 gündür inanılmaz yıprandı ..

Murat Özyer ‏@coachozyer
Mactan sonra atilan rulo konfetilerden Can'in kaşı yarıldı.Furkan'ın da el bılegı sisti.

Sol kosede Can saha icinden kenara giderken oldu..Tribunler mactan sonra karisti anlayacaginiz..Ben kisisel olarak 1 tanesini benzettim,o 2 tane polis gelmese 2.dunya savasi baslayacakti serefsizlere..Zaten muhendis arkadasa dedim bi tanesi vardi sikayet ettik onu goz altina aldilar.

Maçı izleyemedim, iş yoğunluğu nedeniyle. İstatistiklere bakmaya gerek yok böyle bir skorun ardından diyerek direk yorumları okumaya başladım. Şaşırdım, hem de bir hayli..

Deplasmanda 25 sayı farkla yeniliyoruz, ki birçoğumuz bu skoru tahmin ediyordu mevcut şartlar nedeniyle ama fatura yine bir kişiye kesilmiş; Jamont Gordon. Belki hayatının en kötü oyununu yansıttı parkeye ama takımın 25 sayı fark ile yenildiği gün bir oyuncunun üzerine gitmek pek doğru olmasa gerek.. Mahmuti´den bu yana bir geleneğimiz var; takım olarak kazanıyor, takım olarak kaybediyoruz..

Eminim ki Ergin Ataman ve ekibi gerekli dersleri çıkarıp çözümleri konusunda oyuncularla konuşacak, eksik yönlerimize ilişkin çalıştıracaktır. Bize düşen ise rövanşta tribünleri doldurmak ve EL´de yakaladığımız tribün başarımını rakibimize hissettirmektir.

yine skor yorumcularına gün doğdu. yok gordon yetersiz çok para alıyor yok 5 numara eksiği yok o yok bu. arkadaş hava değişikliği insanlar üzerinde olumsuz etkiler yapabilir ki bu takım 2 gündür serseri mayın gibi ordan oraya sürekleniyor.ben bile az önce istanbuldan çorluya 1 saatlik otobüs yolculuğunda bile yorgun düşmüşken.az biraz sabır henry yok daha piyasada olacak hepsi bu sene olacak lig kupa avrupa o sene bu sene