Lokomotiv Kuban 91 - Galatasaray M.P. 66

Herkes yorgunluk diyor da farkında mısınız bilmiyorum ama adamlar düşük tempoda oynuyor. Hızlı tempoda oynasalar biterdik iyice o zaman. Rakip iyi bunu kabul etmek lazım. Pas kanallarını tıkayamıyoruz. Sorun bu. Yorgunluk değil kesinlikle.

Yorgun olmasak daha sert savunma yapabilirdik mesela. Rakip elbette iyi ama kuban denesin bir kere bunu bize karşı, aynı şartlarda bir kaç saat önce gelsin maça. Bence çok farklı bir maç olur.

Yorgunluk tabi ki büyük etken ama oyun kurucusuz oynadığımız gerçeğini görmeliyiz artık. Gordon iyi oyuncu ama saf oyun kurucu rolunü üstlenecek yeteneği yok uzunlarımızı ancak Hawkins kullanabiliyor Domercant'ın da eksikliği çok belli.Kaybederken dersler çıkarmamız gerek.

Yorgun olmasak daha sert savunma yapabilirdik mesela. Rakip elbette iyi ama kuban denesin bir kere bunu bize karşı, aynı şartlarda bir kaç saat önce gelsin maça. Bence çok farklı bir maç olur.

İyi de onlar 7 kişilik rotasyonla oynuyorlar sen 10 kişi ile oynuyorsun. 10 kişi bahsettiğimiz yorgunluğa rağmen 7 kişiye kafa tutamayacak kadar ölü durumdalar mı? Bu yüzden rakiple aynı rotasyonda oynamıyoruz, karşılaştırmak doğru değil.

Gordon bu kadar süre alacak ne yapıyorda hala oyunda.İlk devrede 15-16dk. oyundaydı.Adamların attıklarına bal diyorsunuz da adamlar antremanda bile bu kadar rahat şut atmıyorlardır.

30 sayı fark barajını aşacaklar bu gidişle. Bizimkiler ortada yok, Kuban kendi kendine oynuyor.

Takım kötü Gordon daha kötü. Hakem daha da kötü.

Bu kadar olacağınıda hiç tahmin etmemiştim. Ayıptırya o zaman finalden bahsetmenin bence bir manası yok gibi.

Ayrıca hocanın okuduğum için söylüyorum bu gordonda bu kadar ısrarı nedir anlamadım. Üzüldüm bu kadar fark yemek yakışmıyor bize.

Bugün bu takım madem oraya ulaşabiliyor pazartesi neden gitmediler veya pazar günü. Hakketten bu işi çocuk oyuncağına çeviriyor özyer ne yapmaya çalışıyor anlamadım.

Şu Furkan daha fazla süre alın. Gordon 6. yabancı olsun. Calathes'in ayağı kırılsın. Lakovic gitsin Arroyo gelsin. Çok mu şey istiyorum.

Kuban oyuncuları değil koçları kenardan sallasa sokacak, maşallah. Neyse Kuban bir kaç gün sevinsin bakalım.

Bu Gordon olayı biraz uzadı bence. Geçtiğimiz hafta 8 asistle oynarken bile herkes Arroyo filan diyordu. Öncelikle oyun kurucu demek Arroyo demek değil; kaldı ki ben Arroyo yu beğenmiyorum mesela.

Bugün de yediğimiz farkta Gordon un payı diğer oyunculardan ne fazla, ne de az. Maça Ender in sabotajıyla başladık ve sonra da Gordon u oyun kurucu pozisyonuna çekmek ve Ender i çıkarmak zorunda kaldık. Lakovic te işe yaramayınca öyle devam ettik. Nitekim Ender girsin diyenler Ender in girmesiyle farkın daha da açılması ve Ender in yine topa bomba muamelesi yaptışını mutlaka görüyordur.

Maçın bitimine 5 dakikadan fazla var ve 80 küsür sayı yemişiz hala Gordon. Steve Nash gelse her maçı bu şekilde kazanamayız. Rakip çok kolay pozisyon alıyor ve çok rahat paslaşıyor, konsantrasyonumuz da iyi değildi. Ender in Maric i tuttuğu dakikalara tanık olduk. Farkı kaparken bile yine çok kötü savunma yaptık, yalnızca daha iyi hücum ettik. Elbette ben de diyorum keşke Ender yerine Tutku kalsaydı, en azından tempoyu ayarlar, Hawkins in yükünü hafifletirdi diye ama yapacak birşey yok.

Şu takımı İstanbul'da taraftarın sesiyle ezmesi gerekiyor.

Şu son attıkları üçlüğe bak. Konfeti atıyorlar sahaya bir de. Sevinin sevinin EL şampiyonu oldunuz. Sinirden kudurdum yemin ederim.