Lokomotiv Kuban 91 - Galatasaray M.P. 66

Bu mac bitti.

Aklıma şöle bir sey geldi bir sözümüz vardır hani saça göre tarakla başlayan,Kuban`ın geldigi gün pasaportta sıkıntı yaşansın,İdman yapıcakları parkeler o gun sorun nedeniyle bakıma alınsın.Dünyanın tek namuslu delikanlısı bizmiyiz,Euro cup bizmi kurtarıcaz.

Maçı izlerken bir ara aklıma Street Hoop oyunu geldi. Taiwan'ın üçlükleri süperdi. Onu alırdım paso üçlük atardım. Three point basket.

Bazı kişiler başkalarının düşünceleri üzerinde ahkam kesmeye başladılar.
Burda yazılanlar , en azından benim yazdıklarım bir maç yada bu maç üzerine yazılmış değil. Burda yazdıklarım takım hakkında genel anlamda ne düşündüğümü ifade ediyor.
Takımımız rakiplerle karşılaştıkça kıyaslama imkanı buluyoruz. Bu günkü rakip genel oyuncu kalitesi ile bizden iyi gözüktü. Gelecek haftaki maç daha iyi bir kıyas imkanı olur .
Gene tekrarlıyorum , Gordon yerine daha iyi bir oyun kurucu , Lakoviç yerine daha iyi bir 6. yabancı. daha skorer bir 5 numara ve sağlam bir Domercantla takımımız çok daha iyi bir takım olurdu.

1 numara şart, gordon eurochallange oyuncusu drew nicholas milanodan alınabilirdi.

cska nın yüzüne bile bakmadığı gordon'u aldık baş tacı yaptık, sanki galatasaray yol geçen hanı

Onu bilmiyorum da Aroyyo ya bence Ergin hocamiz cepten aramistir ilk ucakla atla gel diye..

Bu maçı kesinlikle istisna. Aramızda bu kadar fark olmadığını 28 Kasımda taraftarıyla,teknik ekibiyle ve oyunculariyla göstereceğiz. Calathes karşısında birde Göksenin olsaydı bunları yapabilecek miydi acaba ? Arroyo eğer gelirse Göksenin ve Henry'nin de takıma katılması ile mûthiş bir takım olacağız inşaAllah. Ender hâlâ aynı ender. Tam bir bomba. Biraz sağlam olsa keşke...

Ergin Ataman'ın oynattığı basketbola ve kendisine bir türlü alışamadım, ama buna rağmen bu maçın rövanşında salonu doldurmak lazım.

800 bin Euro civarı alıyordur Calathes.

Jamon Gordon geçen sene 350 bin dolara oynuyordu.Şimdi Jamont Gordon'un yaptıkları ortada aldığı, para ortada.Aynı para-verim durumu Luksa Andric-Boniface N'Dong içinde geçerli.Bu iki pozisyonda kesinlikle geçen seneden çok daha kötü durumdayız ama geçen sene bu pozisyonda oynayan oyunculara ödediğimiz paranın 4 katını ödüyoruz şimdi...

Ama koça daha az veriyoruz (!)

Eurocup yetkilileri kına yakabilir şimdi, gönül rahatlığıyla.

Gordon hakkında sabredilmesini istiyordum ama ümitlerim azalıyor. Ergin hocanın düşüncesini merak ediyorum, muhtemelen o da memnun değildir.

Haftaya salon dolmalı. Umarım Domercant de oynayabilecek duruma gelir.

25 sayı farkı bir kişi yüzünden yediysek takımın ciddi problemleri var demektir. Dün alınan mağlubiyet kadar normal bir mağlubiyet yok. Yönetim organizasyonu ikna etmeliydi. Dönebildiler mi kuban'dan?

3 gün boyunca bir yere gitmek için dönüp dolaşın sonra gelip bu skora laf edin. Ya da en basiti sizi beylikdüzü-söğütlüçeşme arasında bir metrobüs seferine davet ediyorum.

Maça inanmadık bir kere. Yolculuk vesaire, bir çok rezillik çektik. Gordon değil, ayakta kalan bir oyuncumuz bile yoktu. Rövanşa bakalım ve takıma destek olalım derim...

Konuşmayayım diyorum ama can sıkıcı bir hâl almaya başladı bu durum. Yahu galibiyetlerde en fazla 6-7 sayfa olan konu başlıkları bir mağlubiyet ile 10u buldu. Ergin Hoca ve Jamont düşmanlıklarını bırakın artık Allah aşkına. Bu mağlubiyet istisnaydı neden kabul etmiyorsunuz yahu. Siz o kadar yorgunluğa karşı ne bekliyordunuz ki ? Birde moral bozukluğu da eklenince takım maça kötu başladı. Bir ara yakalar gibi olduk ama yorgunluk etkisni göstermeye başlayınca savunmadaki aksaklıklar skora yansıdı v bir daha da geri dönemedik. Şimdi gelecek haftaki maça konsantre olalım lütfen. Eurocup yönetimine,Sosyalist ırkçı insanlıktan nasibini almamış ruslara,Kuban kulübüne ve karşıyakaya verilmesi gereken bir ders var. Gelecek haftaki maç benim icin en az lig şampiyonluğu kadar önemli. Gerçek gücümûzü dûnya aleme gösterme vakti. Şimdi kôstek değil destek zamanı. Lütfen ! Lütfen ! Lûtfen !

Haftaya GS nin İstanbul seyircisine büyü iş düşüyor,bu takıma tam destek verip abdi ipekçiyi doldurmak....umarım bu olur,ayrıca grubu 2.bitirirsek son 8 veya son 4 te kubanla eşleşelim ve görelim...kim daha iyi....

Dün akşam Sopot deplasmanda uzatmada Donetsk'e yenildi malesef. Eğer o maçı almış olsaydı bizim yenilgimiz bir derece hafifleyecekti. Şimdi artık Kuban'ı burada 1 sayı ile bile olsa yenmemiz gerekiyor. Yani liderlik artık çok zor ama gruptan çıkmak için 4 galibiyet gerekiyor. Yoksa Donetsk'i deplasmanda yenmek gibi bir mecburiyet de çıkıyor ortaya. Açıkçası yenilmek iyi olmadı ama bu kadar fark yemek her açıdan bozacak hesaplarımızı. Umarım o maçın etkilerini orada bırakıp bıraktığımız yerden devam ederiz. Avrupa kupasından elenmek büyük bir hayalkırıklığı olur ve çok üzülürüm.