Jordan'lı Chicago gibiyiz
Los Angeles Lakers'ın bu yaz transfer ettiği Ron Artest, Lakers'ın şuanki haliyle 90'ların sonundaki Bulls gibi olabileceğini açıkladı.
Lakers'a gitmesini inanılmaz bir fırsat olarak nitelendiren oyuncu, "Kobe ile oynama şansına sahip oldum. Michael Jordan benim favori oyuncum, Kobe ise belki de Michael Jordan'a en yakın insan." şeklinde konuştu.
Chicago'yu da çalıştıran Phil Jackson'ın şu anda Lakers'ın coach'u olduğunu ve Kobe'ye sahip olduklarını belirten Artest, Chicago takımına benzetmeleriyle açıklamalarına devam ederken, "Üç numarada Scottie Pippen gibi ben varım, önemli bir şutör olan Derek Fisher var tıpkı Steve Kerr gibi. Aynı zamanda Toni Kukoc gibi bir Lamar Odom var. Bu gerçekten eğlenceli, bu bir rüya. Böyle bir konumda olmaktan ötürü Tanrı'ya şükran duyuyorum, yani kazanmak adına bir şansa sahip olmaktan, son şampiyonda oynuyor olmaktan. Tabii Los Angeles'tayım çünkü şöhreti, ilgiyi sevdiğimi bilirsiniz." diyerek sözlerini tamamladı.
----------------------------------------------------------------------------------
Bilmezmiyiz senin şöhreti sevdiğini be Ron