Los Angeles Lakers

Lakers Olayı Aştı..

lakers-yuzuk-18500_501.jpg

Los Angeles Lakers, şampiyonluk sonrasında her yıl şampiyon olan takıma verilen 'NBA Şampiyonluk Yüzüğü' ile yetinmedi ve kendisi için özel bir yüzük yaptırdı. Bu yüzükler ise Clippers ile oynanan sezonun ilk maçında sahiplerini buldu.

Özel üretim olan yüzüklerin özellikleri şöyle:

- Her oyuncunun resimi kendi yüzüğünün üzerine işlendi.

- Yüzüğün altını 14 ayar.

- 15. şampiyonluğa özel olarak 15 yüzüğün üzerinde de 15 tane elmas taş bulunuyor. Bu elmas taşların toplamı 2.84 karat.

- Yüzüğün ortalama değeri henüz bilinmezken, yabancı forum sitelerinde bir yüzüğün 150.000 TL (100.000 dolar) olduğu konuşuluyor.

Kaynak: Mynet
 
Kobe dün gene efsane performanslarından birini sergledi hemde 28 dakikada 30 sayı 7 rib. 8 asist. oyunda da fazla durmadan kenara geldi. Rakip gerçi 0-17 lik oynayan nets di..
 
bu sıralar 3 numaraya veteran takviyesi yapılabilir.malum morrison kabız,walton 6 hafta yok,odom da yedek besin 4 numarası olarak o beşin skor potansiyelini arttırmakla gorevli.walton dönene kadar iyi kötü bişiyler veren bir 3 numara iş yapar. Alınmazsa da problem değil ama artest'i sakınmak herzaman iyidir.
 
Kobeeeeee :)

o ne 3 ya adamımmm

müthiş maç oldu, 6 saniye kala 4 sayı yenilgiden Kobe'nin son saniye 3'üyle 108-107 yendi LAL.. sıradaki :)

1204_kobe_shot_t1.jpg
 
%49 la oynayıp %46 ile üçlük atan bir rakibe karşı oynanmış bir maç.Miami iyi hazırlanmış Maçı netten izledim ama çok donuyordu tat alamadım. keşke direnseymişim o son saniyeler için. NBA'de son saniyelerde topun elinde olmasını istediğiniz yıldız anketinde açık ara önde olan kobe, son saniyelerde yapılması gerekeni, gene yapmış..
 
Normal süresi 95-95 biten karşılaşmada Los Angeles Lakers Ersan'lı Bucks'ı 107-106 mağlup etmeyi başardı.

Kobe Bryant 39 sayı ile maçın en skorer ismi olurken maç 105-106 iken topu 5 saniye kala oyuna sokan Lakers Kobe'nin son saniye basketi ile kazanmasını bildi.

Üstad ne attın yine be !

Yürüyedur.. 8)

793.jpg
 
Özet görüntülerine baktım maçaın. maçın normal süresinin son saniyeleri maç 93-93 derek fisher , bir basket atıyor pota arkası full arkaya kalkıyor sevinçle..:) bu lakers taraftarıda amerikada, tek gerçekten ... deplasman-staples center demiyor maçlara gidiyor
 

Üst