Luksa Andric

Re: 12 # Luksa Andric

2 yıllık sözleşmesi var, göndermek çok mümkün değil, ama daha iyisinede ihtiyacımız olduğu açık!

Kadroda tutacağız mecburen, ayrıca iyi oynadığı maçlarda oldu.

Haislip,Heytvelt ikilisinden birisi düşünülse çok muhteşem olur. Bu oyuncular bildiğim kadarıyla boştalar.

Aykut Ogut' Alıntı:
Haislip,Heytvelt ikilisinden birisi düşünülse çok muhteşem olur. Bu oyuncular bildiğim kadarıyla boştalar.
Heyvelt, boşta değil, yeni transfer yaptı, tam bize göre bir oyuncuydu.

Her defasında topu rakibin eline cuk diye oturtmayı nasıl başarıyor anlamış değilim...

Çok vasat bir pivot. Toplu oyunda hiç yok, sür sahaya sabaha kadar perdeleme yapsın rakiple didişsin dursun.

Ciddi istiktar sorunu var,her maç yeni bir soru işareti hatta olin maçını ilk 2 periyoduyla son iki periyodu arasında gece ile gündüz arasındaki fark var.
Serbest atışlarda bir maç 5 te 1 diğer maç 6 da 5 ..

Vasat bir oyuncu.Boşuna yabancı kontenjanından yiyor.Basketbolun Ali Turan'ı gibi görüyorum.İnşallah yerine daha iyileriyle doldururuz tez zamanda.

Çok haksızlık ediyorsunuz gibi geliyor bana. Dediğiniz kadar kötü bir oyuncu değil hemde takımdaki her oyuncunun ayrı bir görevi var ki takım olmakta budur bence.

19:37 dakikada;

7/9 ikilik, 1/1 serbest atış, 15 sayı, 2'si hücum 6 ribaund, 3 top çalma, 4 top kaybı, 16 verimlilik puanı.

Bugün geri dönüşümüzün baş mimarıydı maçı kazanamasak da.

Takım olmak biraz da bununla alakalı. Shumpert-Tutku kötü günlerindeydi, Taylor-Andric çıktı sahneye.

Bakıyorumda herkes eskiden transfer derdi o bittiği için oyuncular başladı Tutkuya kadar kaç tane oyuncu var performansı iyi olmayan onları hep es geçiyoruz ..

Ogilvy'de ki bitiricilik keşki Andric'de de olsa.

Bugün için değil genel olarak.

Bugün içinse tebrik ederim kendisini.

Yaptığı patlama 1 maçlıkmış görmüş olduk. Umarım toparlar kendini, istikrar sağlar.

Sabırlı olmak gerek. Gelen galibiyetlerden dolayı çok havaya girdik, unutmayalım ki sezon başı amaç geleceğin takımını yaratmaktı..

Hasta olmadığı maçları da biliyoruz.Galatasarayın Hırvat milli takımına oyuncu yetiştirmek gibi bir yükümlülüğü olduğunu bilmiyordum.Bir Hırvat'ı alıp gelişmesini beklemek bana doğru gelmiyor.Hadi türk olsa kadroda tut,ama yabancı hakkımızı işgal ediyor.Takımdaki en zayıf halka.

Serkan Dursun' Alıntı:
Hasta olmadığı maçları da biliyoruz.Galatasarayın Hırvat milli takımına oyuncu yetiştirmek gibi bir yükümlülüğü olduğunu bilmiyordum.Bir Hırvat'ı alıp gelişmesini beklemek bana doğru gelmiyor.Hadi türk olsa kadroda tut,ama yabancı hakkımızı işgal ediyor.Takımdaki en zayıf halka.
Şu an takımda ki en zayıf halka Rancik ve Rochestie.

Serkan Dursun' Alıntı:

Galatasaray zaten Hırvatistan Milli Takımı'na oyuncu yetiştirmiyor merak etmeyin. Bu oyuncuyu yetiştiriyoruz dediğiniz oyuncu 5 sene Euroleague gibi bir arenada oynamış, takımda o havayı solumuş 2-3 oyuncudan biri.

Eleştirmek kolay, sabretmek zordur her zaman.

Sene başında Darius gibi savruk oyuncu olmaz deriz, Lottomatica Roma'da Euroleague'de haftanın MVP'si olur. Wilkinson'a basketbol katili deriz, bir sonraki sene "Ah nerede?" deriz. Rancik çok zayıf deriz, geçen seneki performansından ve özellikle Fenerbahçe Ülker maçından sonra "Büyüksün" deriz. Jasaitis sadece şut atıyor, penetresi çok zayıf diyen kişiler oldu bu forumda.

Hani LeBron gelse şutu istikrarsız, B.Griffin gelse Avrupa tecrübesi yok, daha çok genç diyeceğiz.

Daha geçmişe de gidilebilir bu konuda. Galatasaray Basketbol Kulübü ne zaman ismi büyük oyuncular getirdi, başarısız oldu. Ne zaman böyle takım oyuncuları getirdi başarılı oldu.

Geçen bir maçta 5/5 ikilik isabetiyle oynamıştı Andric. Maçtan sonra pota altında iyi bitiremiyor denildi. Neye göre iyi bitiremedi? Adam 5/5 ile oynamış?

Hani özel hayatında sorun yaşayıp, kaybettiğimiz maçlardan sonra şuraya girip, oyunculara, takıma söverek stres atmak isteyen insanlar var sanırım. Bu insanların sayısı da bayağı fazla.

Çok değil 3 gün önce İtalya deplasmanından galibiyetle dönsek, burada methiyeler düzecektik bu adama. Ama maçı kazanamadık, maşallah tek yorum yok. Hani başka oyuncular bu performansı sergilese o maçta,; yok işte karakter koydu, savunma koydu, başkaldırış yaptı, iyiki varsın vs. vs. gibi lafları görürdük bolca.

Üstte Onur yazmış, 3 gün önce İtalya deplasmanında böyle oynamış bir adam hasta hasta maça çıkıyor, bu yüzden sadece 9 dakika oynayabiliyor ve biz eleştirebiliyoruz.

Bu konuda üstümüze yok, eleştirinin kralını Galatasaray taraftarı yapar.

Andric'e güveniyorum.

Taylor,Jerry geldiğinden beridir yararlı oynuyor.Bu sene Rancik'i beğenmesemde,hala Andric'den daha çok maç içinde gözüktüğünü düşünüyorum.

Gazanfer sen genelde her zaman hemen hemen herkese güveniyorsun.E o zaman nerede 20 senedir şampiyonluk.Bizi şampiyonluğa taşıyamacak her oyuncuyu eleştiririm.Andric gibi sınırlı meziyetleri olan birisiyle pota altında zayıf kaldığımız da açık zaten.