Kendisinden önce eleştirilmesi gereken bir yığın oyuncumuz varken, ihalenin Andric'e patlatılmaya çalışılması ilginç geliyor insana.
Rakip takım maçı hücum ribauntlarıyla kazanmışken senin en güvendiğin uzunun Andric rakip uzundan 12 ribaunt az almışsa eleştirilecek ilk isimdir
Yeter be, çıldırttın beni be, bu ne ya.. Daha ne alacaksın be adam? 4 ribaund nedir? Box-Out yaparken Ribaund almayı beceremiyorsan kendine pivot deme arkadaş.. Senin oyunun tutkuya ve boşa çıktığın pozisyonlara bağlı. Ne Barac gibi orta mesafen var, ne batista gibi post oyunlarını becerebiliyorsun.. Yazık ya..Ayıptır ya.. Kinsey senin üstünden ribaund alıyorsa, oynama arkadaş..
Ben demiyorum ki Andric eleştirilmesin.Ya da Andric mükemmel oyuncudur, hiç eksiği yoktur demiyorum.Benim demek istediğim Andric'e kadar eleştirilecek çok oyuncu var.Andric bütçeyle de orantılı bakarsak duruma kalmayı hak ediyor bence.Ha 15-20 m $ lık bir bütçeyle yeni sezona gireriz.Bende o zaman derim ki Andric bizim planladığımız hedeflere uygun bir oyuncu değil tamam daha iyisini alalım.Ancak şu durumda takımın günah keçisi olmayı hiç hak etmiyor.Ayrıca o hızlı ayaklar Bandırma,Aliağa,Telekom maçlarında değil;aşağıda yazacağım maçlarda bize yararlı oldu.
Euroleague
Prokom(d): 14s
Unics:14s
Barcelona:17s
Siena(d):12s
Siena:14s
Olimpija:11s
Efes(d):14s
Türkiye(Lig,kupa vs.)
Fb(C.K):22s
Fb(d):12s