Luksa Andric

Keşke almadan önce size danışsaymış Oktay Hoca, 2 sezondur madara olmazmış! Bir el atın arkadaşlar, Hoca'nın kulağına çınlatın "bundan cacık olmaz hocam, Pekoviç'i alsaydık" filan deyin de aklı başına gelsin...

Andric'i Barca'nın koçu çözememiş,çok yeteneksiz koç canım...:)

Boyumuzdan büyük yorumlar yapmasak keşke,o zaman komik duruma düşmezdik,neyse tecrübe faktörü deyip boşverelim.Belkide gerekli hata yapacakki ders çıkaracak.Andric çözüldü ve bitti,barcelona koçu çözemedi çünkü o gerizekalıydı,17 yşaındaki çocuk çözdü Barcelona koçu çözemedi,yazıklar olsun.:))

Tek bişey söyleyeceğim.
Bir Hakan Şükür'ümüz var artık basketbolda.
Hep destek vermek lazım bu adama. Çok saç baş yolduracak, ama çok maç kazandıracak bize...

---luksa acayip biri...hangi maçta ne yapacağı belli olmuyor...dünkü maçta baya etkiliydi...ama asıl sorun hiçbir zaman net güven vermiyor...ve kendini geliştirme konusunda biraz ağır

İlk transfer olduğundan beri destek veren birisi olarak söylemek isterim ki ; ribantlar zahmet olmasa zıpla be abi sadece zıplasan 2 kat ribant alacaksın. Her maç dikkat ediyorum bir insan hiç mi zıplamayı sevmez ya ...

Bugün yine kısa sürede harikalar yarattı :) Nedense eski oyuncularımızı daha bi çok seviyorum, Luksa da bunlardan biri :) Adamsın Luksa :)

Bana bir kumanda borçlusun Luksa. benim gibi sakin maç izleyen bir adamı savunma ribaundını alıp rakip potaya kadar oyun kurucu gibi topu getirip 4 de 1 hücumda pas vermeyip birde üstüne hücum faulu yaptığın pozisyon da böyle bir tepki vermeme vesile olduğun için de ayrı bir tebrik ederim .:)

Bana bir kumanda borçlusun Luksa. benim gibi sakin maç izleyen bir adamı savunma ribaundını alıp rakip potaya kadar oyun kurucu gibi topu getirip 4 de 1 hücumda pas vermeyip birde üstüne hücum faulu yaptığın pozisyon da böyle bir tepki vermeme vesile olduğun için de ayrı bir tebrik ederim .:)
şu an eski marka nokia kullanıyorsam bunun nedeni onlar.15 telefon kırılır mı evet kırılır örnek şekil ben :)

Luksa dün sahada hiç rahat bir görüntü sergilemedi. Furkan'ın yokluğunda ilk 5 başlamamayı problem yapmış olabilir. Son maçlarında ve Barcelona maçında üstün bir performans göstermesine rağmen arka planda kalmış hissetti galiba.

Şu adamı günlük performanslarına göre tartışmayalım artık...Farklı meziyetleri var ve kendini geliştiryor,bazen acemice işler yapıyor,bazen kötü oynuyor tamam ancak adamın var işte meziyetleri ve çoğu maçtada bunlardan yararlanıyoruz.Az veya çok ama yararlanıyoruz.

Şu adamı günlük performanslarına göre tartışmayalım artık...Farklı meziyetleri var ve kendini geliştiryor,bazen acemice işler yapıyor,bazen kötü oynuyor tamam ancak adamın var işte meziyetleri ve çoğu maçtada bunlardan yararlanıyoruz.Az veya çok ama yararlanıyoruz.

Çok tuttum bu yorumu.
Sıktı artık çok iy oynadığı maçlardan sonra sıralanan övgüler, o bizim her şeyimiz nidaları, kötü oynadığı maçlardan sonra yerin dibine sokulması.

Lokavtın bitmesiyle formu ve aldığı süre çok daha yükselecek.Geçen sezonki takımın pota altındaki taşıyıcısı rolüne geri dönecektir.

Bence performansı Zaza ile ilgili değil baktığımızda Luksa sayılarının çok büyük bir kısmını pick and roll ile atıyor.Rakiplerimizde bunun farkında olduğundan ona önlem alıyor ve performansı düşüyor.Sonuçta Zazanın sakat olduğu maçlardada çok büyük işler yapmadı ama şunuda belirtmek istiyorum;Luksa çoğu uzuna göre çok hızlı ve akıllı bir pivot, maçlardaki basit hatalarını biraz daha düşürürse avrupanın sayılı uzunları arasına girebilir.

Bugün sahaya çıkan 5 uzundan takım adına olumlu birşeyler yapan tek uzundu.Açıkcası ben bu eleştirileri Zaza Pachulia-Furkan Aldemir ya da Cevher Özer için beklerdim...