Luksa Andric

Yukarıda tepki gösterilen olay beğenmek beğenmemek değil;beğenmemeyi ifade ederken kullanılan sıkıntılı üslup.
Onur forumu düzenli takip eden birisiyim ben hakarete varan veya abartılı bir yorum görmedim Andric hakkında çok büyütmemek lazım bu eleştirileri yani Andric bu takımın oyuncusu değil demek veya Aliağa kalitesinde demek haddini aşan bir yorum değil.

Onur forumu düzenli takip eden birisiyim ben hakarete varan veya abartılı bir yorum görmedim Andric hakkında çok büyütmemek lazım bu eleştirileri yani Andric bu takımın oyuncusu değil demek veya Aliağa kalitesinde demek haddini aşan bir yorum değil.
''Andric Aliağa kalitesinde'' demek takdir edersiniz ki marjinal bir yorum Mehmet Bey.Aliağa Petkim'in profili ortada,Andric'in boy gösterdiği arena ortada.Böylesine uç bir özdeşlik kuran forum üyesi yazdığının altını doldurmalı,görüşünü destekleyecek argümanlar sunmalı ki saygı görsün.Yapıcı eleştri bu şekilde vuku buluyor takdir edersiniz ki.
Yazdıklarının altını doldurabilen insanlar Aliağa'ya bulaşmadan ''bu,bu,bu yönden yeterli değil'' yazıyorlar zaten.Tarz olarak böyle bir farklılık söz konusu.
Sıkıntımı anlatabildiğimi düşünüyorum. :)

''Andric Aliağa kalitesinde'' demek takdir edersiniz ki marjinal bir yorum Mehmet Bey.Aliağa Petkim'in profili ortada,Andric'in boy gösterdiği arena ortada.Böylesine uç bir özdeşlik kuran forum üyesi yazdığının altını doldurmalı,görüşünü destekleyecek argümanlar sunmalı ki saygı görsün.Yapıcı eleştri bu şekilde vuku buluyor takdir edersiniz ki.
Yazdıklarının altını doldurabilen insanlar Aliağa'ya bulaşmadan ''bu,bu,bu yönden yeterli değil'' yazıyorlar zaten.Tarz olarak böyle bir farklılık söz konusu.
Sıkıntımı anlatabildiğimi düşünüyorum. :)
Anladım ne demek istediğini ama benim de demek istediğim bir oyuncumuz iyi oynayınca onun başlığına gidip 'ne oldu gördünüz mü?' tarzı yazılara bir eleştiri idi yani yarın bir kaç maç kötü oynasa Andric burada tam zıttı şeyler görebileceğimizdir umarım bende anlatabilmişimdir derdimi.
Bu arada sadece ismimi kullanman yeterli Bey'e gerek yok. :)

Andric ile ilgili tek sıkıntım yaptığı hücum fauller. Perdeleme konusunda bir türlü geliştiremedi kendisini. Fizikli olmadığı için ekstra güç kullanmak istersen faulü çok belli ediyor sanırım.

Andric ile ilgili tek sıkıntım yaptığı hücum fauller. Perdeleme konusunda bir türlü geliştiremedi kendisini. Fizikli olmadığı için ekstra güç kullanmak istersen faulü çok belli ediyor sanırım.[/QUOTE
yüzde yüz katılıyorum. her perdelemeye geldiğinde bir gözüm onda bir gözüm hakemde :) ama o kadarda kusuru olsun. çünkü son maçlardaki performansı enfes.

birini övmeye çalışırken öbürünü yermenin alemi nedir genç?

hayır benzetme yaptıgın gasol ile andric'in tek bir ortak noktaları dahi yok orası ayrı mevzu...

Sana göre yok, bana göre var. Bu benim fikrim öbürü senin fikrin. Andric'i yermiyorum ki ben, doğrusunu söylüyorum "sıradan bir pviot" 1,5 senedir inanılmaz bir çıkış yakaladı. Bunda Mahmuti etkisini ortaya koydum. Andric'e "Kötü, çirkin, berbat" gibi şeylerde söylemedim. Yalan mı yani..

Sana göre yok, bana göre var. Bu benim fikrim öbürü senin fikrin. Andric'i yermiyorum ki ben, doğrusunu söylüyorum "sıradan bir pviot" 1,5 senedir inanılmaz bir çıkış yakaladı. Bunda Mahmuti etkisini ortaya koydum. Andric'e "Kötü, çirkin, berbat" gibi şeylerde söylemedim. Yalan mı yani..

madem fikirler şahıslara ait,andric'in sıradanlıgı neden sözün dogrusu?? bu adam çogu forvette dahi olmayan bir çabukluga sahip ve sırf bu özelligi dahi onu pivotlar arasında yeterince sıradışı kılıyor...takıma gelme sebebi de zaten pota altını kapatan uzun agır pivotlardan farklı olması idi...

Son maçlarda biraz etkisiz sanki.
Sanki bir sıkıntısı varmış gibi. Belki de maç seçiyordur ama. Bu maçlar zevksiz geliyordur. :)
Play-offlara kadar saklıyordur kendini kim bilir :)

Sanki bir sıkıntısı varmış gibi. Belki de maç seçiyordur ama. Bu maçlar zevksiz geliyordur. :)

Son maçlarda değil, uzun bir zamandır çok etkisiz Andric. Sahada ruh gibi takılıyor.

Kariyerinin en iyi maçlarını FB uzunlarına karşı çıkardı hep, çarşamba yaşam belirtisi verir belki.

Son maçlarda değil, uzun bir zamandır çok etkisiz Andric. Sahada ruh gibi takılıyor.

Kariyerinin en iyi maçlarını FB uzunlarına karşı çıkardı hep, çarşamba yaşam belirtisi verir belki.

bende katılıyorum kesinlikle uzun zamandır çok etkisiz rotasyonda az kullanılması sanırım mental olarak etkiliyor andrici ama hiçbir zaman ümidimi kesmiyorum.. istediği zaman çok sert de savunma yapabildiğini cska maçında gostermişti bize umarım perdeleme yaparken kolay faul almamaya dikkat eder.. ben ondan daha dominant olmasını bekliyorum fenerbahçe maçıyla tekrardan performansı yükselir umarım..

andric candır...her ne kadar rebo çekmek konusunda sıkıntı yaşayıp beni tv karşısında ya da salonda delirtse de...

ben de katılıyorum andriç can:) 4 numaralarımız ribauntlarda etkisiz olmasa, andriç'in de işi çok kolaylaşacak savunmada ama bir türlü o 4 numarayı yakalayamadık. en önemli maçlarda bize pota altında çok iyi katkılar verdiğini unutmayalım. genelde zorlu maçlarda iyi oynadığını düşünüyorum.