Luksa Andric

furkan fiziki anlamda geliştikçe andricle birbirlerini daha da çok tamamlar hale gelecekler biri hareketli ince digeri görece daha yavaş ama pota altını daha iyi kapatan bir uzunumuz olacak...bu ikili oldugu sürece 5 numara istemiyorum...sıkı bir 4 numara ile andric-furkan yeter...

Andric iyidir,takıma bugüne kadarki katkısı da çok büyüktür.Ancak daha iyisi bulunabilir mi?Bence bulunabilir.Hiçbir oyuncu vazgeçilmez değildir.

geçen sene tutkuyla oynadığı ikili oyunlardan eser yok,en azından pota altında aldımı bitirirdi bir şekilde ama sanırım isteksizlik baş gösterdi anlayamıyorum neden ama asla ondan umudu kesmedim çıkıp gerekeni yapacaktır andric ...

Bir türlü çözemediğim bir konu var. Andric'in hücum faullerine, oyun kurucuların zamanlama hatası diyorlar. Ama Furkan screen'e geldiği zaman hücum faul olmuyor. Andric'in son zamanlarda isteksiz bir hali var. Arada bir oynuyor. Mehmet bile önünden ribaund alıyorsa ben artık bişey söylemek istemiyorum..

Furkan o screenlerden sonra devrilip Andric kadar sayı atamıyor çünkü, Andric zamanlamayı o kadar kısa sürede yapıyor ki guard ile beraber o yüzden geliyor yani hücum fauller, anlatılmak istenen o yani. Bu seride rakip içeriye fazla gömüldüğü için 2 maçtır çok etkisiz olduğu doğru.

Furkan o screenlerden sonra devrilip Andric kadar sayı atamıyor çünkü, Andric zamanlamayı o kadar kısa sürede yapıyor ki guard ile beraber o yüzden geliyor yani hücum fauller, anlatılmak istenen o yani. Bu seride rakip içeriye fazla gömüldüğü için 2 maçtır çok etkisiz olduğu doğru.

Son 2 maçta [ilk maçın son 40 saniyesini saymazsak] saha içi basketi yok ki Furkan'ın.Furkan'ın tutan adam[Ersin ya da Bonsu] artık maç içinde Furkan'la eşleşmeye bile gerek duymuyor.Ya guard'a ikili sıkıştırmaya gidiyor ya da Furkan potadan uzaktaysa rebound pozisyonunu alıyor.Beşiktaş savunması son 2 maçtır Furkan'ı adam yerine koymuyor bile...

Son 2 maçta [ilk maçın son 40 saniyesini saymazsak] saha içi basketi yok ki Furkan'ın.Furkan'ın tutan adam[Ersin ya da Bonsu] artık maç içinde Furkan'la eşleşmeye bile gerek duymuyor.Ya guard'a ikili sıkıştırmaya gidiyor ya da Furkan potadan uzaktaysa rebound pozisyonunu alıyor.Beşiktaş savunması son 2 maçtır Furkan'ı adam yerine koymuyor bile...

aklı maçtan sonra heryerde efendinin ama bir tek maçta degil nedense...savunma sertligi ve rebo katkısıyla sivrilen bir oyuncuydu ama nedense onlardan da eser yok...vurdugu çift el smacı kaçırıyorken bonsu'nun savunmaması da gayet dogal...of of çok doluyum furkan'a çok...

Son pozisyondaki hakeme itirazı acemice de olsa bu maç bizim adımıza ayakta kalan 1-2 kişiden biriydi.Geçmişte çok eleştrdim Andrici ama bu seri özelinde eleştirilemez bence

Bugün Ender'i, Andric'i ve Lakovic'i gönderdik. Dün Dedo'yu, Savovic'i, Cevher'i gönderiyorduk. İyi ki yönetimde sizin gibi düşüncesizler yok.

Ya bu kadro kurma yapma işi de her maçtan sonra çıkıyor neden hep aynı şey maçlar kazanıldığında neden söylenmiyordu şu şu eksik diye. Andric bugün iyiydin ama o hareketi neden yaptın ???

bugün cidden andric'i eleştirip basketbol hakkında az çok bişeyler bildigini düşünen mi var??? az bile yaptı konuşmak yerine direkt hakemi ezmeliydi...sonuçta yine teknik alacaktı...