Çok seviyorum kendisinide, sanki banada maç seçiyormuş gibi geliyor Adam dolu tribün gördümü azıyor,AK47'nin üstünden smaç falan vuruyor
Furkan o screenlerden sonra devrilip Andric kadar sayı atamıyor çünkü, Andric zamanlamayı o kadar kısa sürede yapıyor ki guard ile beraber o yüzden geliyor yani hücum fauller, anlatılmak istenen o yani. Bu seride rakip içeriye fazla gömüldüğü için 2 maçtır çok etkisiz olduğu doğru.
Son 2 maçta [ilk maçın son 40 saniyesini saymazsak] saha içi basketi yok ki Furkan'ın.Furkan'ın tutan adam[Ersin ya da Bonsu] artık maç içinde Furkan'la eşleşmeye bile gerek duymuyor.Ya guard'a ikili sıkıştırmaya gidiyor ya da Furkan potadan uzaktaysa rebound pozisyonunu alıyor.Beşiktaş savunması son 2 maçtır Furkan'ı adam yerine koymuyor bile...
Katılıyorum.Maç sonu siniriyle konuşmanın lüzumu yok şimdilik.Yarın olsun öyle konuşulur bütün olaylar.Sonuçta orada Euroleague hakemleri olsa teknik vermezlerdi.Biraz sakin olalım.Bugün Ender'i, Andric'i ve Lakovic'i gönderdik. Dün Dedo'yu, Savovic'i, Cevher'i gönderiyorduk. İyi ki yönetimde sizin gibi düşüncesizler yok.
Bugün Ender'i, Andric'i ve Lakovic'i gönderdik. Dün Dedo'yu, Savovic'i, Cevher'i gönderiyorduk. İyi ki yönetimde sizin gibi düşüncesizler yok.
bugün cidden andric'i eleştirip basketbol hakkında az çok bişeyler bildigini düşünen mi var??? az bile yaptı konuşmak yerine direkt hakemi ezmeliydi...sonuçta yine teknik alacaktı...
Ben Andricin kalmasından yanayım. O kadar hızlı ayakları olan bir pivot bulmak zor fakat Kalın bir 5 numarada şart!!!