Maça Çıkmıyoruz!

Türkiye’ye basketbolu getiren kulübümüzün, Basketbol Erkek ve Bayan takımlarının önümüzdeki dönemde lig yarışından çekilmesi hususu da, en yakın zamanda ilgili kurullarımızda değerlendirilecektir.

Ve liglerden çekilmeyi düşünüyorlar. Zaten kapatma peşindeydiler ve bu da bahane oldu. Yönetim bahaneyi kullandı.

Sen bu maça çıkacaksın ve maçı alacaksın. Recep Ankara'lı için bin tane mail attım TBF'ye başvurun açıkça hakem ayarlaması var hakkınızı arayın diye dinlediler mi? Geçen sezon bu hakemler yok muydu? Geçin bunları yönetim salon sporlarını kapatmaya bahane arıyor.

Türkiye’ye basketbolu getiren kulübümüzün, Basketbol Erkek ve Bayan takımlarının önümüzdeki dönemde lig yarışından çekilmesi hususu da, en yakın zamanda ilgili kurullarımızda değerlendirilecektir.

Ve liglerden çekilmeyi düşünüyorlar. Zaten kapatma peşindeydiler ve bu da bahane oldu. Yönetim bahaneyi kullandı.

Sen bu maça çıkacaksın ve maçı alacaksın. Recep Ankara'lı için bin tane mail attım TBF'ye başvurun açıkça hakem ayarlaması var hakkınızı arayın diye dinlediler mi? Geçen sezon bu hakemler yok muydu? Geçin bunları yönetim salon sporlarını kapatmaya bahane arıyor.

Ne yapalım yani? Maç öncesi edilen küfürlerden oyuncular antreman yapamasın doğru dürüst.

Maç başlarında oyuncularımıza ve teknik heyetimize ana avrat küfür ve hakem hatalarıyla birleşince (Emin & Recep ikilisi olunca kesin olacak) geriye düşeceğiz. Farkı ne zaman açmak veya kapatmak istesek hakem engel olacak. Periyetu önde bitirirsek kulübemize her türlü pislik yapılacak. Fenerbahçeliler pota arkasından hakemin kolundan tutup ona isteklerini bildirecek. Ve bizde bu pisliklere boyun eğerek şampiyonluk kaybedecek?

Galatasaray şampiyonların şampiyonudur, Galatasaray SK, Türkiye'nin en büyük takımıdır fakat ben Galatasaray'ı bir kulbunu TBF'nin pis eli diğer kulbunu şikecilerin tuttuğu bir kupa için sevmedim.

Teşekkürler GALATASARAY...
Haksızlığa, her türlü şerefsizliğe karşı onurlu duruşun için teşekkürler, Ünal Aysal...

Şimdi şikeciler düşünsün, bu durum avrupa ve dünya'da da geniş yankı uyandıracaktır. tüm dünya bilecek tbf yi kimlerin, hangi şerefsizlerin emri altında olduğunu...

Yalı Çocukları gibi "ligden çekiliriz, havuzdan çekiliriz" gibi yalandan tehditlerle değil ASLAN gibi duruşuyla BÜYÜKSÜN GALATASARAY..

Ne yapalım yani? Maç öncesi edilen küfürlerden oyuncular antreman yapamasın doğru dürüst.

Maç başlarında oyuncularımıza ve teknik heyetimize ana avrat küfür ve hakem hatalarıyla birleşince (Emin & Recep ikilisi olunca kesin olacak) geriye düşeceğiz. Farkı ne zaman açmak veya kapatmak istesek hakem engel olacak. Periyetu önde bitirirsek kulübemize her türlü pislik yapılacak. Fenerbahçeliler pota arkasından hakemin kolundan tutup ona isteklerini bildirecek. Ve bizde bu pisliklere boyun eğerek şampiyonluk kaybedecek?

Galatasaray şampiyonların şampiyonudur, Galatasaray SK, Türkiye'nin en büyük takımıdır fakat ben Galatasaray'ı bir kulbunu TBF'nin pis eli diğer kulbunu şikecilerin tuttuğu bir kupa için sevmedim.

Sahaya çık seni hakemlerle yensinler tüm Türkiye bu rezaleti bir kez daha görsün maçta olanları tüm Dünya'ya servis et. Sen o açıklamayı yapacağına Semih Özsoy Recep Ankaralı ve Nedim Karakaş arasındaki tapeleri yayınla sitende.
Yönetim böylece 15 milyon dolar harcamaktan kurtuldu. Bize de utanmadan Spanoulis'le anlaşıldı diye haber yolluyorlar aracılarla.

Bunun devamı ne olacak acaba bu sene çekildin seneye yine bu lige katılıp bu maçları oynayacaksın ne geçecek elimize sonuç ne olacak ona bakmak lazım bence elde var koca bir sıfır.

Seneye de mi çekileceğiz bu böyle devam mı edecek o zaman bu takım neden kuruluyor.Niye o kadar para harcıyoruz.

Anlamadım açıkçası kimse birşey bilmiyor.Yada bir planı yok.

Sahaya çık seni hakemlerle yensinler tüm Türkiye bu rezaleti bir kez daha görsün maçta olanları tüm Dünya'ya servis et. Sen o açıklamayı yapacağına Semih Özsoy Recep Ankaralı ve Nedim Karakaş arasındaki tapeleri yayınla sitende.
Yönetim böylece 15 milyon dolar harcamaktan kurtuldu. Bize de utanmadan Spanoulis'le anlaşıldı diye haber yolluyorlar aracılarla.

Belki onlar da geri vites yapar kararlarında hiç belli olmaz yani.

Bu kararı alan Galatasaray SK yönetimine teşekkürlerimi sunuyorum. Saha kapatma cezası vermeyip birde üstüne şike tapelerinin kahramanı hakem verirsen böyle olur. Defalarca maça çıkmayız, ligden çekiliriz diye tehdit savuranlara rest nasıl çekilir gösterdik.

Yalnız seneye ligden çekilme kararı düşündürdu beni.

Bu durum yönetimin hoşuna gitmiş oldu sanki.

Hayırlı olsun !!!

Yalnız Ntv Spor'u dinliyorum da şimdi.

Kaan Kural,Ihsan Bayülken,Ercan Taner,Ismail Şenol gibi zatlar dibe vurduk diyorlar.

Allah'tan korkun insafsızlar !!

Hayatımda ilk defa olumsuz bir adımı destekliyorum.Maç zaten tiyatro olacaktı.

Çok kararlı davrandı yönetim.

Ancak şubelerin kapatılmasına karşıyım.Basketbolu seviyoruz.

Galatasaray olmadıktan sonra basketbolun da bir anlamı kalmaz benin için.

Hayırlısı osun....