Başkan açıkladı. Çıkmıyoruz. Onurlu duruş için tebrikler!
Türkiye’ye basketbolu getiren kulübümüzün, Basketbol Erkek ve Bayan takımlarının önümüzdeki dönemde lig yarışından çekilmesi hususu da, en yakın zamanda ilgili kurullarımızda değerlendirilecektir.
Ve liglerden çekilmeyi düşünüyorlar. Zaten kapatma peşindeydiler ve bu da bahane oldu. Yönetim bahaneyi kullandı.
Sen bu maça çıkacaksın ve maçı alacaksın. Recep Ankara'lı için bin tane mail attım TBF'ye başvurun açıkça hakem ayarlaması var hakkınızı arayın diye dinlediler mi? Geçen sezon bu hakemler yok muydu? Geçin bunları yönetim salon sporlarını kapatmaya bahane arıyor.
Ne yapalım yani? Maç öncesi edilen küfürlerden oyuncular antreman yapamasın doğru dürüst.
Maç başlarında oyuncularımıza ve teknik heyetimize ana avrat küfür ve hakem hatalarıyla birleşince (Emin & Recep ikilisi olunca kesin olacak) geriye düşeceğiz. Farkı ne zaman açmak veya kapatmak istesek hakem engel olacak. Periyetu önde bitirirsek kulübemize her türlü pislik yapılacak. Fenerbahçeliler pota arkasından hakemin kolundan tutup ona isteklerini bildirecek. Ve bizde bu pisliklere boyun eğerek şampiyonluk kaybedecek?
Galatasaray şampiyonların şampiyonudur, Galatasaray SK, Türkiye'nin en büyük takımıdır fakat ben Galatasaray'ı bir kulbunu TBF'nin pis eli diğer kulbunu şikecilerin tuttuğu bir kupa için sevmedim.
Sahaya çık seni hakemlerle yensinler tüm Türkiye bu rezaleti bir kez daha görsün maçta olanları tüm Dünya'ya servis et. Sen o açıklamayı yapacağına Semih Özsoy Recep Ankaralı ve Nedim Karakaş arasındaki tapeleri yayınla sitende.
Yönetim böylece 15 milyon dolar harcamaktan kurtuldu. Bize de utanmadan Spanoulis'le anlaşıldı diye haber yolluyorlar aracılarla.
Başkanın yaptığı ligden çekilme açıklaması TBF'den gelecek olası yaptırımlara karşı alınmış bir tedbir sadece... Bu şerefsizler işi puan silme, küme düşürme noktasına getirebilir.Basketbol şubesini kapatma planına bahane oldu.