Maça Çıkmıyoruz!

Beyler dikkatinizi çekerim; Ntvspor.net'te Galatasaray'ın haklı olduğunu, Fenerbahçe'nin ceza alması gerektiğini söyleyen Kaan Kural'ın konuşması yok; Fenerbahçe'ye bir şey demeye korkan ve bir şeyler saçmalayan İsmail Şenol'un konuşmaları var. Biz zamanında iyi ki küfür etmişiz bu karakterli gibi görünen karaktersize.
Kesinlikle katılıyorum size.
Ne olacak işte fener medyası.. pazar sabahı basketbolda da İbrahim Kutluay ne diyecek çok merak ediyorum.!

İsmail Şenol tam bir şaklaban. Basketbol evliyası oldu başımıza. Açıklama yaparken şikecilere laf kondurmamak için şekilden şekile girdi, yok bizim oyuncular kendilerini güvende hissetmiyormuş, yok benchin arkasındaki taraftar değiştirilmişmiş. Ulan çıkıp desene "bu şartlar altında basketbol oynanamaz, aynı cezayı fenere de vermeleri gerekirdi" diye. Yüreğin yetmiyor mu? Kaan Kural adam gibi çıktı söyledi doğruları sen niye kem küm ediyorsun? Şikecilerin kanalının Aziz yalakası paralı köpekler!

Siz, bu kararın Ergin Ataman ve oyuncularımızdan fikir beyan edilmeden alındığını mı sanıyorsunuz.

Küçülmeymiş, kadro dağılacakmış boş laf bunlar.

Karşı taraf yine en iyi bildiği işi yapıyor, kimsenin gazına gelip algı manipülasyonuna izin vermeyin.
Adam gibi camianın arkasında durup onurlu davranışımıza destek olun,köstek değil.

Takdir edilesi bir karar.

Serinin 2. maçında elimizden çaldıkları maçla mesajı vermiştik zaten onlara. Her zamanki gibi, bildikleri oyunlarla şampiyon olma yoluna gittiler. Buna alet olmadık. Bu onur bize yeter.

" Galatasaray Liv Hospital eğer maçtan iki gün önce müsabakaya katılmama kararı alırsa bu Galatasaray Liv Hospital'in ligden çekilmesi demek olur. Talimatnamede yazan kurallar bunu gerektirir. Eğer Galatasaray Liv Hospital takımı, Perşembe günü Ülker Sports Arena'ya gider ve salondayken maçtan çekilirse bu sadece hükmen mağlup sayılır. Ayrıca Galatasaray Liv Hospital ortaya çıkan zararları ve cezaları ödemek durumunda kalır." eurosportta okudum tbf yetkilileri böyle söylemiş

Yahu bırakın şu eurosport denen Aziz medyasını! Yaptıkları bir tane tarafsız haber yoktur. Ortalığı karıştırmaya çalışıyorlar. Biz yönetimin arkasında duralım yeter. Sustuysak bir yere kadar, Alayınıza GALATASARAY!

Öncelikle böyle bir kararı beklemiyordum, gerçekten çok önemli bir iş yaptılar, bir anlamda aştılar. Teşekkürler yönetime.

Önümüzdeki sezonla ilgili olarak da şunu diyebilirim ki erkek takımı ile ilgili olan tamamen blöf. Erkek takımının önümüzdeki sezonki bütçesini sponsor belirler. İyi bir sponsorla yine fena olmayan bir kadro kurulur. Sadece 10 tane yabancı alamayız, koç sağlam oyuncular alırsa hiçbir problem olmaz.

Kadınlarla ilgili bahane bulmalarına da katılıyorum ama bu olay olmasa da zaten başka alternatifimiz kaldı mı sizce? Ben bahaneye değil sonuca bakarım. Zaten kadın takımıyla ilgili neler yaşanacağını hepimiz biliyoruz. Güzel bir kadro kurmak bu saatten sonra hayli zor. Tahmin ettiğimiz gibi olursa bizim kanmamız da olasılık dışı. Gerçeği biliyor oluruz. Sorun yok bence.

Sonuç olarak Ünal Aysal ilk kez bu kadar alkışladım. Ergin Ataman'ı Mirsad Türkcan'ın elini sıkmayıp onu komik duruma düşürdüğünde hocayı ilk kez bu kadar alkışladığım gibi.

Yok o üç hakemin maça verilmesi oyunu açıkça ortaya çıkardı.

Kimse yönetime suç bulmasın.

Hukukta karine diye bir şey var.

Üç hakem Galatasarayın doğranacağının karinesiydi.

O maça çıkılmazdı.

Galatasaray kimsenin figüranı olmaz.

Şike meselesinde Galatasaray direk rakip değildi ama basketbol meselesinde Aziz Galatasaray ı direk rakip aldı.

BU Aziziin sonunu yaklaştığının kanıtı.

Bekleyin görün.

Galatasaray a yanlış yapan sporun içinde kalamaz.

Biliyoruzda konuşuyoruz.

Takip edin neler olacak...

Ebedi dostumuza önerimiz:

Güvenliklerini sağlayamamakla itham ederek küçük düsürdükleri bu devletin sınırları dışı da dahil ve hatta Fransa ve Belçika başta olmak üzere istedikleri her yerde bu müsabakayı oynamaya amade ve hazır olduğumuzun bdilinmesidir..

Gelinen noktada Fenerbahçe Spor Kulübü olarak karşı karşıya kaldığımız gerçek, artık sadece bu külübün yarıştığımız takımlarını değil, bu külübü yönetemeyen yöneticilerinin korkularını da yenmek zorunda olduğumuz gerçeğidir..

Karşı tarafın açıklaması !!!

Şu Azizi´n geberdiği gün bayramım olacak ! Adamlar hala korku diyolar, yapmadıkları şerefsizlik kalmadı. 2009´ da yaşananlar ortada illa işleri çığrından çıkartcaklar, şu Aziz yüzünden nefret ediyorum önceden Avrupa tutardım Fener´i artık PAOK´ la oynasalar PAOK´u tutacağım. Akıllarınca bir de gönderme yapıyorlar, Fransa´ da Belçika ´da oynayalım diye, ya sabır ya.

İşine gelmeyince Ali Ismail Korkmaz işine gelince Hükümet yalakası kaypak bir takımsın Fbahçe.Birdaha da ALI Ismail Korkmaz ismini kullanıp sonra devletin güvenlik güçlerini övmesinler ana avrat küfür ederim

Yıllardır verilmesi gereken bir tepkiydi.Futbol maçında sahalarında şampiyon olunca olanları gördük ki basketbol salonu düşünün artık...

Yok Fransa yok Belçika diyerek olmayan zekâlarıyla espri yapmaya, laf sokmaya çalışan fazla kromozomlu insan müsveddeleri.. GALATASARAY başarılarıyla Türk Bayrağını Avrupada hatta dünyaya defalarca dalgalandırmıştır, dalgalandırmaya da devam edecektir! En büyük Türk markasıdır GALATASARAY! Siz dünyayı Edirne-Kars arasından ibaret sanarken; kaba tabirle siz kısa pantolonla dolaşırken, biz yabancı takımlara ders vermekle meşgûldük! Türk sporundan GALATASARAY'ı çıkarın bakalım ne kalacak geriye? Yaptığı pisliği temizlemek için ağlaya ağlaya, yalvara yakara, mahkeme mahkeme dolaşıp sadaka isteyen tüm adlî kurumlarca tescilli "şike hükümlüleri" lütfen GALATASARAY'ın şerefli adını o pis ağızlarına almasınlar!

Alınan kararın herkes arkasında durmalı,bir bütün ve güçlü olmalıyız bu konuda. Ligden çekilme konusuna gelince bunun blöf olduğunu düşünüyorum ayrıca bu karar mevcut başta olan yönetimi aşan bir karar olur tahminim. Genel kurul tartışılması gereken bir durumdur. Çünkü yönetim kuruldan bu branşlara ayrılacak bütçeleri oylattı. Üyelere sormadan böyle bir karar alınırsa, kendilerinin bu paralar nerelere gidecek diye bir hesap sorma hakkı olur bence.

Yok Fransa yok Belçika diyerek olmayan zekâlarıyla espri yapmaya, laf sokmaya çalışan fazla kromozomlu insan müsveddeleri.. GALATASARAY başarılarıyla Türk Bayrağını Avrupada hatta dünyaya defalarca dalgalandırmıştır, dalgalandırmaya da devam edecektir! En büyük Türk markasıdır GALATASARAY! Siz dünyayı Edirne-Kars arasından ibaret sanarken; kaba tabirle siz kısa pantolonla dolaşırken, biz yabancı takımlara ders vermekle meşgûldük! Türk sporundan GALATASARAY'ı çıkarın bakalım ne kalacak geriye? Yaptığı pisliği temizlemek için ağlaya ağlaya, yalvara yakara, mahkeme mahkeme dolaşıp sadaka isteyen tüm adlî kurumlarca tescilli "şike hükümlüleri" lütfen GALATASARAY'ın şerefli adını o pis ağızlarına almasınlar!

Sonsuz imza, bravo, ağzınıza, gönlünüze sağlık.