Maça Çıkmıyoruz!

Bir maça çıkmamanın cezası belli hükmen mağlubiyet ki 5 maç hükmen mağlubiyet cezası aldığımız zaman bile lig de kaldık. Yönetim bahane arıyor du buldu. Ergin Ataman bu toplantıda olmalıydı o tatile çıkmış.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

Agzımızı bozduracaklar bize,arkadaş aziz yıldırım daha dün çıkıp ergin ataman'ı tehtit ederken dibe vurmadıkta şimdi mi vurduk.Ne istiyordunuz yani perşembe günü her türlü haksızlıkla fb şampiyon olsun sonra sizde mutlu olun.Galatasaray'ı başı egik sandınız herhalde,dik durunca zorunuza gitti degil mi ?

Bu karar tek maçlık bir karar değil. İlk anda desteklesem de sonu pek hayırlı değil. Yönetim zaten amatör branşlardan kurtulmanın yollarını ararken aldığı bu kararın nelere yol açacağını unutmamak lazım.

yönetim amatör branşlardan hele de ELde oynayan erkek basketbol takımından nereye kurtuluyor ya? o kulübü başına yıkarız adamın, kimsenin babasının şirketi değil bu camia. onu yapacak adam ertesi günü göremez kulüpte. korkmayın bu söylentilerden hepsi göz dağı tbfye sadece.

oyuncuların primlerinin ödenecek olması da muazzam güzel bir hareket.

yönetim amatör branşlardan hele de ELde oynayan erkek basketbol takımından nereye
kurtuluyor ya? o kulübü başına yıkarız adamın, kimsenin babasının şirketi değil bu camia. onu yapacak adam ertesi günü göremez kulüpte. korkmayın bu söylentilerden hepsi göz dağı tbfye sadece.

oyuncuların primlerinin ödenecek olması da muazzam güzel bir hareket.

Evet yönetim 8.maça çıkılması dahilinde şampiyon olmasak bile şampiyonluk primi verecekmis Aslanlarimiza :)

Çok güzel ve olumlu bir hareket. Çok hoşuma gitti :)

Istedigimiz yönetim işte bu :)

Bu bir anlamda bizim yönetimin topu taca atıp bu ana kadar yerine getirmediği,

getirmek istemediği sorumluluklardan kaçmak için sözde zekice bir planla (!) olaylardan kendilerini tecrit etmesidir!

Şimdiye kadar neredeydiniz, bayan basketbolcularımızın yıllardır can güvenliği yok! Onlar insan değil miydi?

Yıllardır şampiyonluklarımız çalındı.

Gıkın çıktı mı bay Ünal!

Yönetimin ve koçun bu kadar açıklamasının göz ardı edilmesi sonrasında bu kararın alınmasını normal ve yerinde karşılıyorum. Bir çoğumuza göre bu takım zaten şampiyon olmuş durumdadır, FB'nin elinde oyuncak olmuş bu organizasyona en yerinde cevap verilmiştir. Teşekkürler.

Bu ligden çekilme lafını bu sezon İsmail Şenol´a küfredildiğinde de demişlerdi, umarım öyle bir şey yapmazlar tam Galatasaray basketbol takımları tarihinin en başarılı dönemlerini yaşarken çok yazık olur. Ama bu aldıkları karardan dolayıda gurur duydum. 2009 yılında efese yapılanlar unutulmadı yine takımın başında Ergin Ataman vardı.Eğer şampiyon olsak kim bilir Galatasaray kompleksiyle yanıp tutuşanlar neler yaparlardı çok tehlikeli şeyler olabilirdi.

Bir de bence de Abdi İpekçi´de takımı sahaya çıkartıp alkışlatıp bizim gözümüzde onlarında şampiyon olduklarını hissetmelerini isterim.

Burada yok yönetim küçülmek istiyordu ondan buda bahane oldu diyenler; siz nasıl Galatasaray'lısınız ? Adamlar benc arkasından tükürüyor,balgam atıyor. Maç başlamadan maç sonuna kadar edilmedik küfür taciz hatta elle taciz'ler varken, hoca'ya yöneticiler tarafından edilen küfürler varken. Hakemleri zaten söylemiyorum. Bize verilen ceza ile onlara verilen cezalar arasında dağlar kadar fark varken. Siz hala yönetimimi eleştiriyorsunuz alkışlayacağınız yerde ? Bu dediginiz lafı'da ortaya atan ismail şenol'dur.

Burada yok yönetim küçülmek istiyordu ondan buda bahane oldu diyenler; siz nasıl Galatasaray'lısınız ? Adamlar benc arkasından tükürüyor,balgam atıyor. Maç başlamadan maç sonuna kadar edilmedik küfür taciz hatta elle taciz'ler varken, hoca'ya yöneticiler tarafından edilen küfürler varken. Hakemleri zaten söylemiyorum. Bize verilen ceza ile onlara verilen cezalar arasında dağlar kadar fark varken. Siz hala yönetimimi eleştiriyorsunuz alkışlayacağınız yerde ? Bu dediginiz lafı'da ortaya atan ismail şenol'dur.
Evet FB medyası hemen bu yönde bir algı opersyonuna başladı ve burda yazan bazı kişiler bu operasyona destek vermiş oluyor.

Bu platformda gerçekten enteresan vatandaşlar var. GS yönetimi, basketbol şubesiyle ilgili olarak belki de ilk defa son derece doğru bir karar vermiş, açık açık oynanan bu çadır tiyatrosunun bir figüranı olmayacağını dosta düşmana ilan etmiş ve takımın bu rezil koşullarda en son maça çıkmayacağını açıklamış. Son derece onurlu bir duruş gösteren böyle muhteşem bir hareketten sonra hala saçma sapan yorumlar yapan tuhaf bir güruh var !!! Bu kararın arkasında olmayan ve kulüp lehine tavrını koyamayacak kişiler, lütfen gidip yüzlerini soğuk bir suyla yıkayıp kendilerine gelsinler, belki ondan sonra biraz daha aklıselim davranıp saçma sapan konuşmazlar. VERDİKLERİ BU ONURLU KARAR VE DURUŞ İÇİN HELAL OLSUN YÖNETİME, BU KARARI SONUNA KADAR DESTEKLİYOR VE ARKASINDA DURUYORUM !!!

Beyler dikkatinizi çekerim; Ntvspor.net'te Galatasaray'ın haklı olduğunu, Fenerbahçe'nin ceza alması gerektiğini söyleyen Kaan Kural'ın konuşması yok; Fenerbahçe'ye bir şey demeye korkan ve bir şeyler saçmalayan İsmail Şenol'un konuşmaları var. Biz zamanında iyi ki küfür etmişiz bu karakterli gibi görünen karaktersize.