Maça Çıkmıyoruz!

Vay be yönetim bir saçma sapan hamleyle milletin gözünü boyadı ve kadın basketbolunun en büyük başarılarını kazanmış takımın küçültülmesine zaten bahane ararken bir de üstüne destek buldu. Bu da yetmedi bazı arkadaşlar sponsorun vereceği kadar olur bütçe diyor. Sponsor mu var?

Yönetim bu seri sayesinde yapmış olduğu saçma sapan tüm ekonomik hamlelerin üstünü örttü.

Vay be yönetim bir saçma sapan hamleyle milletin gözünü boyadı ve kadın basketbolunun en büyük başarılarını kazanmış takımın küçültülmesine zaten bahane ararken bir de üstüne destek buldu. Bu da yetmedi bazı arkadaşlar sponsorun vereceği kadar olur bütçe diyor. Sponsor mu var?

Yönetim bu seri sayesinde yapmış olduğu saçma sapan tüm ekonomik hamlelerin üstünü örttü.

Murat Temur,

Yeter artık !!! Her başlığın altında sürekli olarak aynı saçma şeyleri yazıp duruyorsun. Herkes anladı artık senin fikrini de zikrini de !!! Bu karara karşıysan karşısın ama artık sus !!!

Murat Temur,

Yeter artık !!! Her başlığın altında sürekli olarak aynı saçma şeyleri yazıp duruyorsun. Herkes anladı artık senin fikrini de zikrini de !!! Bu karara karşıysan karşısın ama artık sus !!!

O sahaya çıkmayan çıkmak için mücadele etmeyen 2010-2011 şikesine ses etmeyen ve hak aramayan yıllardır Caferağa mezbelesinde Kızlara yapılanlara ses etmeyenlerin bugün bu yaptıkları nedir.

İsmail Şenol'a küfür edilir taraftar tehdit edilir, FB'yle yapacağın maça ilk bugün değil kaçıncı defa Recep Ankaralı atanıyor ses etmedin. Gidin işinize size böyle günlük avuntular yeter. Daha karar almadan koçu zaten tatile göndermişler.

Bu açıklamalardan sonra güvenlik önlemleri alındı gerekçesiyle benzer şartlarda takım sahaya çıkarsa ve kulüp tükürdüğünü yalarsa diye endişem bir taraftan devam ediyor.

Bir de Fransa'da Belçika'da oynayalım diyenler EL top 16'da Efes hariç deplasman galibiyeti yok. O da İstanbul takımı. Bu kadar reziller işte. Geçecekler o işleri, yemezler!!

Türkiye’ye basketbolu getiren kulübümüzün, Basketbol Erkek ve Bayan takımlarının önümüzdeki dönemde lig yarışından çekilmesi hususu da, en yakın zamanda ilgili kurullarımızda değerlendirilecektir.

Ve liglerden çekilmeyi düşünüyorlar. Zaten kapatma peşindeydiler ve bu da bahane oldu. Yönetim bahaneyi kullandı.

Sen bu maça çıkacaksın ve maçı alacaksın. Recep Ankara'lı için bin tane mail attım TBF'ye başvurun açıkça hakem ayarlaması var hakkınızı arayın diye dinlediler mi? Geçen sezon bu hakemler yok muydu? Geçin bunları yönetim salon sporlarını kapatmaya bahane arıyor.

Başka bir kafa yaşıyorsun sanırım.Adaletin olmadı yerde olmamızada gerek yok,azizeyimi tatmin edicez fenerasyonumu?

Ben final serisinde maca gidemıyorsam,Kalbim sıkışıp bu pis işler yüzünden tansiyonum yerle bir oluyorsa.Varsın CİMBOM BASI DİK YÜRÜSÜN Basketbolda olmayı versin.

Sen sokakda maç yap biz kaldırımda destekleyelim diyoruz maça gidemiyoruz.Boş verin Galatasarayım böle pislıkler olucagına hic olmasın daha iyi.

Başka bir kafa yaşıyorsun sanırım.Adaletin olmadı yerde olmamızada gerek yok,azizeyimi tatmin edicez fenerasyonumu?

Ben final serisinde maca gidemıyorsam,Kalbim sıkışıp bu pis işler yüzünden tansiyonum yerle bir oluyorsa.Varsın CİMBOM BASI DİK YÜRÜSÜN Basketbolda olmayı versin.

Sen sokakda maç yap biz kaldırımda destekleyelim diyoruz maça gidemiyoruz.Boş verin Galatasarayım böle pislıkler olucagına hic olmasın daha iyi.
Maça çıkmamayı,ı hem kadın hem de erkek takımını ligden çekmeyi düşünmelerinin nedeni adalet falan değil. Öyle olsa, olmayan faulün çalındığı geçen sezonun kadınlar finalinde sahadan çekilirlerdi. Fırsat doğdu ve kullandılar. Bir de site girişine battla hymn koymuşlar ABD ordu marşını bizim taraftarımız her maç çalsın diyor.

Yönetim bu şerefsizler gibi R yapmasın gerekirse seneye olmayalım,başkan bu kararı alırken eminimki Ergin hoca vede Oyuncularla bir toplantı yapıp tavrımızı belli etmistir.

500 yıllık bir eğitim ve 100 yıllık bir spor çınarının yaptığı hiçbir açıklamayı ciddiye almayan, aziz yıldırım tasması ve prangalarıyla dolaşan zavallı bir federasyonun basketbolu bir La Fontaine uyarlamasına çevirmesi kabul edilemez. Ancak Federasyon artık bu uyarılara bir cevap vermeli ve kendi rönesansını hayata geçirmelidir. Dünya'da şike ve manipülasyon konusunda ün yapmış insancıkların gölgesinden kurtulmalıdır. Ve herşeyin ötesinde bu kararı alan tüm yöneticilerimize ve başkanımıze GALATASARAY duruşundan taviz vermedikleri için teşekkür ederim.

Maça çıkmamayı,ı hem kadın hem de erkek takımını ligden çekmeyi düşünmelerinin nedeni adalet falan değil. Öyle olsa, olmayan faulün çalındığı geçen sezonun kadınlar finalinde sahadan çekilirlerdi. Fırsat doğdu ve kullandılar. Bir de site girişine battla hymn koymuşlar ABD ordu marşını bizim taraftarımız her maç çalsın diyor.

Her seyi öle ha deyince yapamazsın. Bugun elimiz sonuna kadar kuvvetli, geçen sene çekilse vay efendim cıksak yenerdik diyecektiniz.

Gün sadece hakem hatası ya da olayın sportif yönü değil hala bunu kavramamısın, olay hocanın dediği gibi can güvenliği, şikeye karısmıs bir insanın hakem olarak atanması. Karsılasmalar sonrası verilen kararların adeletsizliği bu tapeler bizi haklı cıkarttığı için bugün bu kararı aldık.

Bir maç yada bir faul için değil...

Helal olsun Ünal Başkan,bugün tarihe adınızı yazdırdınız altın harflerle,gerçek bir GALATASARAY Liderliği sergilediniz.Tarih sizi Onurlu bir başkan olarak hatırlayacak,sağolun.

Her seyi öle ha deyince yapamazsın. Bugun elimiz sonuna kadar kuvvetli, geçen sene çekilse vay efendim cıksak yenerdik diyecektiniz.

Gün sadece hakem hatası ya da olayın sportif yönü değil hala bunu kavramamısın, olay hocanın dediği gibi can güvenliği, şikeye karısmıs bir insanın hakem olarak atanması. Karsılasmalar sonrası verilen kararların adeletsizliği bu tapeler bizi haklı cıkarttığı için bugün bu kararı aldık.

Bir maç yada bir faul için değil...

Bu adam ilk defa mı atandı. TFB bu adamı bununla ilgili tapeler çıktıktan bir hafta sonra fülker'le deplasmanda olan maçımıza atadı. Dedik itiraz edin cevap ne biliyor musunuz aman bu basketbol zaten futboldan yanmışlar bir de bunun üstüne gitmeyelim.

Bu adam ilk defa mı atandı. TFB bu adamı bununla ilgili tapeler çıktıktan bir hafta sonra fülker'le deplasmanda olan maçımıza atadı. Dedik itiraz edin cevap ne biliyor musunuz aman bu basketbol zaten futboldan yanmışlar bir de bunun üstüne gitmeyelim.

Yahu Murat Temur, senin nasıl bir kuyruk acın var ki bu yönetime bu kadar kin kusuyorsun? Ayrıca olmamış olayları olmuş gibi yazmak da ola ki? itiraz edin demiş de cevap vermişler de falanmış da filanmış da !!!! Moderatör arkadaşlar bu arkadaşla ilgili birşeyler yapmayacaklar mı hala? Bakalım daha ne kadar bu adam(lar)ın nefretlerini okumak zorunda kalacağız?