Malik Dixon

Hayırlı olsun inşallah burdada liderlik üstlenir iyi adama benziyo özellikle bu sene sayı ortalaması gayet iyi :atki
 
gordon' Alıntı:
cemcemgs' Alıntı:
İstatistiklere bakarak öyle tahmin ediyorum ben de Tolbert gibi belki de, nerede izledin eğer aynı adam ise bahsettiğin?

Bi vakit Fransa'da oynamış olması gerekiyor. Orda seyretmiştim,kabloludan ama Avrupa kupası falan da olabilir. Bi 3-4 sene oldu gliba.
2000-2001: Rugseji pasirašė sutartį su Limoges (Prancūzijos 2 lyga)
Burası bildiğimiz Lİmoges ise tahminen doğrudur, zaten istatistiklerine bakınca benim de kafamda aynen tarif ettiğin bir tip oluıştu umarım 2 gömlek üstündür cidden. :atki
 
adamı izlemi ama galiba her topu atan skorer tipli bir isim...
ben basketbol anlayışı olarak,bu tip guardlara karşıyım..bu arkadaşı kaça aldık ama bilmiyorum ama üstüne biraz koyup kerem i getirebilirdik..ama bu keremin gelmeyeceği anlamına gelen bir tansfer...

fakat halil üner in basketbol felsefesi bana tamamen ters zaten...o güzel basketbolu seviyor...ben doğru basketbolu..geçen sene rakip takım arkadaşlarım bile galatasaray maçı izlemekten zevk alıyordu..en iyi oynayan takımlardan biri galatasaraydı.ama sonuç?
bir başka örnek de efes pilsen,detroit,pistons,san antanio spurs...

ama halil üner in de dediği; güzel oynayan,hedefi paly-off olan geçn seneki gibi ama geçen senekinden daha i iyi bir takım...
 
Benim düşüncem Khalid El-Amin kadar olmasada İsrail ligi gibi üst düzey bir ligde yapılabilecek en iyi ortalamalara sahip bir oyuncu. Ama şuana kadar topladığım birlgilere göre Damir Mrsiç'i ezer geçer...
Umarım GALATASARAYIMIZ için iyi bir transfer olur
Umudumuz Dixon bekleyip göreceğiz ! ! !
 
Dixon.jpg


malik_dixon.jpg
 
Tek pota oynuyoruz ama kazanamıyoruz :)



Malik dixon boş oyuncu değil ama genç savaşçı mücadeleci takım için ideal bir oyuncumudur tartışılır.
 
maçları izlemediniz galiba..zebkli oynamıyomuyduk..efes pilsen maçları mı daha zevkli yoka birsürü üçlüğün olduğu.yüz atıp,yüz yediğimiz, birsürü smaç yediğimiz bizim maçlar mı...???

demek istediğimi umarım anlamışsınızdır...
 
ya bırak arkadaşım ya..son 2 yıldır H.Ünerin oynattığı basketbol yüzkızartıcı bi basketboldur..hatta basketbol bile değildir..ne zevkinden bahsediyosun sen gözüm ya..ne acıdırki bu senede bu adamdan kurtulamayacağız..
 
Evet çok smaç yiyorduk, ne kadar da zevkliydi. Vallahi mazoşist değilim ben, acıdan zevk alamıyorum üzgünüm. Ayrıca bir maçta 35 tane üçlük atmanın neresi zevkli ki? Ha o arada hiçbir maçı seyretmedim :D

Bahsetmeye çalıştığın şey sanıyorm run and gun lakin, bizimkinin onla alakası yok. İlla kötü oynayıp kaybeden takıma bakacaksan 4 yıl öncenin kendrick williams lı itüsüne bak derim. Run and gun odur, eğlenceli olan da odur , bizim her maç 35 üçlük attığımız oyun değildir.

İyi oynadık ama kazanamadık, lig uzun bir maraton yine de :D
 
mglarımı dikkatli okursanız benim de aşırı karşı olduğumu anlarsınız..

maçlarımız zevkli geçiyordu çünkü her maç 100 sayı yiyorduk.. ama doğru basketbolu oynayan efes zevksiz maçlar sonucu benetton dan 50 sayı yiyordu..

demek istediğim biz berbat oynuyorduk ama maçlarımız süper zevkliydi bir biz atıoduk iki onlar atıodu
 
geçen sene rakip takım arkadaşlarım bile galatasaray maçı izlemekten zevk alıyordu..en iyi oynayan takımlardan biri galatasaraydı.ama sonuç?


Rakip takım arkadaşların tabi zevk alır. Madara olduk bütün maçlarda.. FB bizim gibi oynasa ben de zevk alırım. Geçen sene bırak en iyi takım olmayı en kötü basketbolu biz oynadık. Hatta oynadığımız şeye basketbol demek basketbola ihanet olur.
 
arkadaslar ben biraz israil ligini takip ettigim icin oyuncuyu 6,7 kez seyrettim genel gorusun aksine okadar sahsi bi adam degil sitil olarak en tanıdık olarak el-amin e benziyo ayrıca oyun kurucu olarak oynadıgı icin topu fazla kullanıyo gibi gozukuyo ama cevresini besliyebiliyo sadece asist vermiyo asist oncesi 2.pası da veriyo ben bu adamın tekrar italyaya busefer 1. lige donecegini veya ispanyaya gidecegini dusunuyodum ama sabah hayret icinde kaldım bizim transfer ozurlu sevgili yonetimimiz nası buldu nası aldı nası ıkna etti sastım kaldımve kacınız bana katılılır bilmiyom ama ısrail liginin bize gore biraz daha kaliteli oldugunu dusunursek bence bu lige damgasını vurabilecek bi adam geldi GALATASARAY ımıza...ama yine solediginiz gibi yanlız oynamıyo ;oynayamıyo dixon un yanına beslemesi gereken 2 tane adam lazım ve bunlarda25 yas ustu olmalı 10 tane genc aliyoz boddicker gibi 1,2 adam cıkıyo bunlarda tecrube kazanıp maymun istahıyla bırakıp gidiyolar ... herseyden once bu transfer hayırlı olsun ve devamının gelmesini bekliyorum.... :atki :atki :atki :atki
 
Bana da tipik küçük takımları sürükleyebilen adam olarak göründü. Yalnız elimizde çok net olmayan veri, bu adamın karakterinin nasıl olduğu. Hem saha içinde, ama özellikle de saha dışında. Saha içinde "hep bana" bir adam değilmiş madem, yanına bir iki transferle iyi iş çıkarabiliriz. Fakat penetresi ve penetre sonrası ne yapabildiği hakkında seyretmiş olanlar bir şey söyleyebilirlerse makbule geçer. Saha dışında ise sürekli sorunlu bir adam değildir umarım. Ha bir de parası düzgün ödense de, tam olarak görebilsek marifetlerini.

Yıllar önce Antibes'den ayrılırken Rivers'ın peşinde bir koşmuşluğumuz vardı, yine öyle bir adam arayışındayız anlaşılan. Bakalım tutturabilecek miyiz.
 

Üst