İspanya 2. ligi takımlarından Breogan 'da olması lazım..
Yunanistan işi yattı mı Levent abi?Tequila' Alıntı:İspanya 2. ligi takımlarından Breogan 'da olması lazım..
Utku Çapan' Alıntı:dixon bu hafta isp. 2 ligi breogan daki performansı ile haftanın mvp si oldu.
SMITH, EL MEJOR ANOTADOR
Fue el base americano de Burgos, Tony Smith el que con 30 puntos se convirtió en el mejor anotador de la jornada, seguido por el debutante Malik Dixon (Breogán) con 29 y por un Berni Álvarez (Tarragona) que con sus 25 puntos demostró que mantiene este estado de gracia que ha llevado a convertirse una jornada más en el máximo anotador de la competición con una media de 19,75 por partido. N la general le sigue Page (Inca) y Lo Grippo (Burgos)
istiyosanız biraz uğraşıp çevireyim ama uğraştırmayın
X' Alıntı:Ben var ya ben çok büyük adamım
Demiştim zamanında Galatasaraydan daha iyi bir yere zor gider diyede kimse dinlememişti beni.Ah ah
X' Alıntı:Ben var ya ben çok büyük adamım
Demiştim zamanında Galatasaraydan daha iyi bir yere zor gider diyede kimse dinlememişti beni.Ah ah
Kesinlikle dogru ben malik dixon'u unutamam .. ne olursa olsun gitmemeliydi fitch'den daha iyi oldugu kesinlikle dogru! benim görüşüm.. :atkikoch' Alıntı:Orhun Ene'den sonraki ilk winner'ımız.Ligin sayı kralı.Yeter herhalde.
Tolga Altınoluk' Alıntı:pek tabiki ispanya ikinci ligi tbl'den daha kötü. eurolig'e gidicem derken geleceğin uleb takımından ayrıldı ve sıradan bir ikinci lig takımına gitti. bu adamın tek derdi para mı ki böyle bişey yaptı anlayamıyorum