Kalsaydı sevinirdim ama gittiği için de üzülmedim. Malik'in gitmesi takımımızı pek etkilemez hatta belkide iyi bile olabilir. bugüne kadar takımımıza yaptığı katkılardan dolayı Malik'e teşekkürler ve yeni takımında başarılar...
1 adami ya sewersin ya sewmesin sewersen gittigi için üzülürsün kaldigi için sewinirsin ya da adami sewmezsin o zaman giderse sewinirsinemregs' Alıntı:Kalsaydı sevinirdim ama gittiği için de üzülmedim. Malik'in gitmesi takımımızı pek etkilemez hatta belkide iyi bile olabilir. bugüne kadar takımımıza yaptığı katkılardan dolayı Malik'e teşekkürler ve yeni takımında başarılar...
Demek istediğim kalsaydı iyi olurdu ama gitmiş olmasıda pek önemli değil. yani kalsaydı sevinirdim çünkü iyi oyuncuydu ve taraftar onu çok seviyordu. gittiği için de üzülmedim çünkü takım oyununu çok iyi oynayamıyordu ve bu sezon için istediği ücret yönetimi çok zorlardı. umarım şimdi anlaşılmıştır ne demek istediğim.1905' Alıntı:1 adami ya sewersin ya sewmesin sewersen gittigi için üzülürsün kaldigi için sewinirsin ya da adami sewmezsin o zaman giderse sewinirsin
Snndrn' Alıntı:Tek dıleğim bır gun baskanında gıtmesı.Ama cok zor fenerın UEFA hayalı gıbı.........................
biz bu adamlara 2 lira vermeyecez diye her sene 10 adam alıyoruz bu takımın tüm düzenini alt üst ediyor.buda her sezon 10 maçı kaybetmemize yada zorla kazanıyoruz hem daha baştan iddamızı kaybediyoruz hemde bütün umut ve şevkimizimithat demirel' Alıntı:bu msjda tepki göreceimi biliorm ama bunu yazmadan edemiyceim ya yönetim napsn adam geçen sene 1 liraya oynıyan adam bu sene 2 lira istiyor klübün durumu çok parlak diil ztn şubede sponsorlarla hay buluyor anlaşılan maliğie bu parayı vermemmz imkasnsz ya biz bu 2 lirayı buna vereceiz 3 yabancı ile oynıyacaz yada yada bu parayı 2 ye bölüp rotasyonu genişletecez bnce murat özyer in bi bildiği var ve bunun için malikte ısrar etmedi
etmedi tabi hepsi geçmiste ortalamanin üstünde mesela holman iii 1 oyuncu ama sakatliktan sonra ne yapti ki mc gowan iii oyuncuya benziyor ama daha bise göremedik mitchell malik in yarisi etmez mike watson kalsa belki skor açsindan iii olurdu onuda nie gönderdiler anlamadikBlack_' Alıntı:bu sezon yapılan transferler (yabancılar)hangimizi tatmin etti..şu oyuncu bizde çok iş yapar dediğiniz oyuncu var mı ; şuan bütün yabancılarımız soru işareti.. mesela tofaş nokta transferler yaptı alton mason gibi mütiş bi skorer alarak..rasheadı da unutmayalım :atki
Black_' Alıntı:bu sezon yapılan transferler (yabancılar)hangimizi tatmin etti..şu oyuncu bizde çok iş yapar dediğiniz oyuncu var mı ; şuan bütün yabancılarımız soru işareti.. mesela tofaş nokta transferler yaptı alton mason gibi mütiş bi skorer alarak..rasheadı da unutmayalım :atki
Arkadaşlar seni yanlış anlamış olabilirler fakat "ben hepinizden çok galatasarayı destekliyorum" lafı hiç olmamış.Black_' Alıntı:benim tofaşı tuttuğum falan yok ben hepinizden çok galatasarayı destekliyorum o ayri bi konu..benim bahsettiğim konu transfer politikası ve tofaşda buna bi örnek key