Marshall Strickland

Re: Marshall Strickland Galatasaray'da

Ayrıca M.Strickland cok iyi bir savunmacıymıs . Ben bilmiyordum ama Ledo GSaray dergisinde söyledi inşallah dediği gibidir.

5 # Marshall Strickland

Geçtiğimiz 2 sezonda Alpella formasıyla 54 maça çıkan Strickland, ilk sezonunda oynadığı 28 maçta 16.6 sayı 3.6 ribaund ve 4.1 asist ortalamalarıyla oynadı. İkinci sezonunda da başarılı perfomansını sürdüren genç oyuncu, oynadığı 26 maçta 16.5 sayı 3.2 ribaund ve 3.8 asist ortalamalarıyla sezonu tamamladı.

Belki de bu yıldızlar ile dolu takım içerisinde kendini en çok anlatmak ispat etmek isteyen isim,yetenekli olduğu tartışılmaz.
Belki bu kulüpten diğer arkadaşları gibi o da yıldız olup çıkacak
Herşey onun elinde gereken şans verilecektir eminim ama kaderini kendi yazacak bu yolda ona güvenim sonsuz bence Galatasaray kulübünden bir yıldız olarak ayrılacak.Bunun için potansiyeli var.İhtiyacı olan tek şey kendine güven,birazcık zaman ve bol bol çalışmak...

Re: #5 Marshall Strickland

Baslarda kendisine karsı cıkmıstım bunun nedeni geldiği takım idi . Ama suan iyi bir hazırlık dönemi geciriyor . Hücumdada savunmadada cok iyi bir guard . İnsallah bekleneni verir . Ayrıca büyük ihtimal gelecek sezonda aramızda

Bugünkü Pazar Vatan'da Kaan Kural'ın yazısının son bölümünde Marshall Stricland'ın Türkiye Kupası'ndaki "3 maçta sıfır sayı atınca sezon başlamadan ülkesine döndü bile..." şeklinde bir ifadesi var. Oyuncu gönderildimi acaba bilgisi olan varmı?

Özgür Erdoğan' Alıntı:
Bugünkü Pazar Vatan'da Kaan Kural'ın yazısının son bölümünde Marshall Stricland'ın Türkiye Kupası'ndaki "3 maçta sıfır sayı atınca sezon başlamadan ülkesine döndü bile..." şeklinde bir ifadesi var. Oyuncu gönderildimi acaba bilgisi olan varmı?

inş dogrudur. hem onun için hem bizim için

Kaan Kuralın yazısını nerde okudunuz link verirmisiniz

Doğruluğunu öğrenmeye çalışıyorum ama bana "döner" demek istemiş ve espri yapmış gibi geldi ;)

Kerem SEÇER' Alıntı:
Doğruluğunu öğrenmeye çalışıyorum ama bana "döner" demek istemiş ve espri yapmış gibi geldi ;)
Bence ya ayrıldı ya ayrılmak üzere
ama kerem doğruluğunu öğrenince aydınlanmış oluruz

gitsin gitmesine de nerden bulacaz iyi bir guard baştan alınması yanlılştı belki küçük bir şans kapanan takımlardan ya da nbaden bir guard alabiliriz oda zor ms baştan alınmamalıydı muratta sakatlanmış zaten bu sene ms ve cüneytle giderse işimiz zor olur