Marshall Strickland

Re: Marshall Strickland Galatasaray'da

Dogan Ucar' Alıntı:
Bu senede Turk olabilir, TBF Baskan'i Turkiye'de surekli oynayan kisa bir oyuncuyu Turk yapmak istiyoruz demisti ve Strikland bu tarife uyuyor, zaten Solomon'dan sonra onun adi geciyordu medyada, daha sonra Kinsey cikti piyasaya ikiside Nba gittigine gore en buyuk aday Strickland, baska bir rakipte yok simdilik zaten.

İnşallah türk yaparız o zaman 1 yabancı hakkımız daha olur :)

Fenerbahçe Ülker ile birleşince kızıyor, isyan ediyorsunuz ama Galatasaray´ın Telekom ile birleşmesine sıcak bakıyorsunuz. Fener Ülker yabancıları Türk statüsünde oynatmaya kalkınca adaletsizlik bu diyerek kızıyor, ağzınıza ne gelirse söylüyorsunuz ama Galatasaray´ın yapma ihtimali olunca seviniyorsunuz. (Mustafa sözüm sadece sana değil, bu anlayışı kabullenen herkese.)

Yasal boşlukları değerlendirmeden başarılı olalım, başkalarına benzemenin anlamı yok.

Onur abi 3 senelik süre sonunda olacak yerlileştirmeye ok ama ne Kinsey ne Solomon ne de bayanlardaki Nevlin hata hatta Nobre Aurelio (gerçi Aurelio'nun hakkaten büyük faydası dokundu ülke çıkarına onu saymasak da olur) hoş karşılanabilir. Bunlar süreyle değil de ülke yararına Türk oldular yada olmaya çalıştılar.

Onur Yavuz' Alıntı:
Fenerbahçe Ülker ile birleşince kızıyor, isyan ediyorsunuz ama Galatasaray´ın Telekom ile birleşmesine sıcak bakıyorsunuz. Fener Ülker yabancıları Türk statüsünde oynatmaya kalkınca adaletsizlik bu diyerek kızıyor, ağzınıza ne gelirse söylüyorsunuz ama Galatasaray´ın yapma ihtimali olunca seviniyorsunuz. (Mustafa sözüm sadece sana değil, bu anlayışı kabullenen herkese.)

Yasal boşlukları değerlendirmeden başarılı olalım, başkalarına benzemenin anlamı yok.

Abi haksızlıkların hak olarak nitelendirildiği yerlerde onu haksızlık olarak görüp ve rakipleri yaparken kendi bu gelişmelere sessiz kalanlar daima kaybeder . ( Onur abi büyüğümsün saygım sonsuz .) Fener yaparken kızıyoruz ama bu hiçbir şeyi değiştirmiyor .

Sarı-Kırmızılı takımın Alpella'dan transfer ettiği Marshall Strickland ilk maçı beklediğini söyledi.

Yeni sezonda Galatasaray Cafe Crown forması giyecek olan ABD'li Marshall Strickland büyük bir camiaya geldiği için çok mutlu olduğunu söyledi.
Galatasaray'ın muhteşem bir taraftara sahip olduğunu söyleyen Strickland şampiyonluk yaşamak için Sarı-Kırmızılı takıma geldiğini belirtti.

Strickland, ''Yeni sezon için herkes çok sıkı çalışıyor. Taraftarlarımızı bizi heyecanla beklemeli. Onların yanınımızda olmaları çok önemli. Onları görmek için sabırsızlanıyorum'' dedi.

Kaynak: Basketdergisi

Kutay Çamcı' Alıntı:
Sarı-Kırmızılı takımın Alpella'dan transfer ettiği Marshall Strickland ilk maçı beklediğini söyledi.

Yeni sezonda Galatasaray Cafe Crown forması giyecek olan ABD'li Marshall Strickland büyük bir camiaya geldiği için çok mutlu olduğunu söyledi.
Galatasaray'ın muhteşem bir taraftara sahip olduğunu söyleyen Strickland şampiyonluk yaşamak için Sarı-Kırmızılı takıma geldiğini belirtti.

Strickland, ''Yeni sezon için herkes çok sıkı çalışıyor. Taraftarlarımızı bizi heyecanla beklemeli. Onların yanınımızda olmaları çok önemli. Onları görmek için sabırsızlanıyorum'' dedi.

Kaynak: Basketdergisi
Demeçleri güzel, birde oynarsa kaymaklı ekmek kadayıfı olur :)

çok bişey istemiyoruz yaa yarıu sahaya başarılı bişekilde geçirsin topu güzelce servisini yapsın sayıları yapacak adam çok nasılsa

Bu transfer acayip batıyor bana.Belki beklentinin üstünde sezon geçirir ama şampiyonluk filan diyorsak ne alaka Strickland?
Gurovic-Milojevic-Zizic üçlüsü bir tarafta,Strickland bir tarafta.Ciddi tutarsızlık.

Onur UNCU' Alıntı:
Bu transfer acayip batıyor bana.Belki beklentinin üstünde sezon geçirir ama şampiyonluk filan diyorsak ne alaka Strickland?
Gurovic-Milojevic-Zizic üçlüsü bir tarafta,Strickland bir tarafta.Ciddi tutarsızlık.

Onur 5 tane 30 dakka ve üzeri süre alacak oyuncu alamaszin. rotasyon da biraz denge olmali. Cüneyt, Strickland, Murat ve Graves. Hepsi de oyun kurucu olarak oynayabiliyor. kaldi ki gecen yil Dee Brown'nun bir cok artisina ragmen kritik anlarda takimi iyi yönetimiyordu ve kritik toplari bozuk para gibi harciyordu. Stricklandin sutu daha istikrarli ve penetreleri daha iyi. iyi yönden bakalim.

Bence biz onu seneye Türk statüsünde oynatmak için aldık.Seneye Beko Basketbol Ligi'nde 3.senesi olacak ve bence Türk statüsünde oynatılacak.Aslında iyi bir plan.

Marshall Strickland 2 bilinmiyenli bir denklem gibi :) Onu çözerken inşallah yoketme yöntemini kullanmayız ;)

Elinden gelenin en iyisini yapacağına inanıyorum. Dee'ye nazaran en azından daha istikrarlı bir sezon geçirecektir.

mustafakaya' Alıntı:
Marshall Strickland 2 bilinmiyenli bir denklem gibi :) Onu çözerken inşallah yoketme yöntemini kullanmayız ;)
Tam bir öğrenci yorumu olmuş haa:))Hatta bende şöyle bir katkıda bulunayım.Umarım taraf tarafa toplama yöntemini kullanırız:))

Dikkatinizi çektimi bilmiyorum ama bu eleman 1 numara olarak getirldi.

Ne GRAVES ne de KAYA gerçek 1 numara değiller.

Bu üst düzey elemanların 1 numarası bu oyuncu olmamalıydı.

cogu amerikali kücük takimlardan cikip büyük euroleague oyuncusu olur. ben Strickland in iyi bir oyuncu oldugunu düsünüyorum. iki yil TBL de uzun süreler almis. simdi bir basamak daha yukari cikiyor. bence takimla beraber büyüyebilecek bir oyuncu. ha olur da sorunlar olursa Cüneyt her türlü bu takimin liderligini üstlenebilecek bir Guard.

bakin ne buldum Marshall hakkinda. 2006 yilindan bir yorum:

Marshall is a high-quality guy who had the misfortune of being tutored by Mike Davis. Davis never developed his talent...that being said:

Strengths: Three-point shooting, smoothness

Weaknesses: Ability to penetrate, is he a true PG?

Sadly, I do not think Davis' offense called for Marshall to penetrate much so its no surprise thats he is not really good at it.

I am not even sure Marshall is going to even try for the NBA. I think hes going for a medical/law degree. Of course, he could delay that, but he may be done with basketball. Its been a rough 4 years for him.
Reply With Quote

zayif yönleri hakkinda: penetresi ve gercek bir PG olmadigi yaziyor. ama gördügümüz kadariyla alpella da bu yönlerini gelistirmis.

güclü yönleri: üclük ve smoothness ( akici bir oyun )

ayrica NCAA de üclük yüzdesi 47%. Alpella da gördük nasil sut soktugunu zaten.

Bu arada Fatih'in yazısıyla aklıma geldi.Geçen sezon 26 maçta %33'le 50-150 üçlük atmış.Sanırım daha önce yazılmamıştı yazayım dedim.

Ön yargıları zamanla aşacaktır. Potansiyelli bir oyuncu. Şimdi onun için bir kademe yukarı çıkmanın vakti. Eğer bunu başarabilirse sadece bu sene değil önümüzdeki senelerde de guardımız olur...

Ya maç başına 10-15 sayı ortalaması,5-8 asist ortalaması ve 2-3 ribaunt ortalaması yakalarsa muhteşem işler başarır.