Marshall Strickland

Re: Marshall Strickland Galatasaray'da

Necati BAŞARAN' Alıntı:
Hayal kırıklığı....

Sevgili Necati mümkünse sezon ortasında da bu başlıkta buluşalım :)

bkz. şöyle bir detayı atlıyoruz ;

Oyunun adı BASKETBOL.

Basketbol bir takım oyunudur ve ligden düşen takımın, ligden düşmeyi haketmeyen, kaliteli, üst düzey oyuncuları da pekala olabilir..

Siz gidip futbolda ligden düşen Kayseri Erciyes'in kalecisi Orkun'u alıp Galatasaray'a koyarsanız o olmaz.. Çünkü adam bol bol gol yemiş ki takımı da ligden düşmüş yani.. (Defans mefans da var tabi etken olarak..)

Ancak ''Ligden düşen Alpella'nın oyun kurucusu alınır mıymış yaaa ?'' şeklinde ön yargılı bakarsak olaya, daha formayı giymeden çöpe atarsak adamı.. Çok ayıp olur. Biz taraftarız, bizim işimiz destek. Takıma yeni gelmiş, eline topu almamış transfere ''hayal kırıklığı'' gözüyle bakarsak olmaz.. Hoş değil. =)

Ben Strickland'a güveniyorum.. Geldikleri zaman Hite'a, Gaines'e güvendiğim gibi..

Eyüp YILDIZ' Alıntı:
Kimse Strickland'ı beğenmiyor ama oynadığı bu takım geçen sene Efes'i FB'yi ve bizi yendi diye hatırlıyorum, bence katkı yapacak takıma.
eyup abi o ayrıntılara girmeyelim biz şimdi nicin yola cıkıyoruz , ligde ve avrupada basarı icin . peki bize liderlik yapacak el yakan topları sokacak guard kim , Strickland . insan cıldırır vallaha ya .

İddaa ediyorum!

Fenerin aldığı M.Green'den çok daha iyi bir guard aldık, Stricklan'dın Alpella menşeili olması insanları çok etkilemiş.

Bakın size şunu güvenerek söylüyorum bu adam ulebde ve tbl de 15 sayı üstüyle oynayacak ama asistlerde 0 la oynadıgı günde olcak...yani herkesin hayali oyunu okuyabilen yok şöyle böyle bi adam olmayacagı kesin...ben demiştim bence bize gelecek guard sadece sayı atsın yeter bence böle bir oyuncu alcak yönetim dedim..Herkes bana cevap gönderdi yok oyunu okuyan iyi penetre eden guard alınacak diye ben onlara cevap yazmadım en güzl cevabı yönetim verdi..Bence de bizim takım böle bir takım bizim takım da herkesin sayı atması lazım ama hic kimse asist yapmasın hic önemi yok..

Hayırlı olsun...

Hedefimiz Final, 1 numaramız Strickland ???

Açıklamalar; Geçen yıl gönderdiğimiz yabancılardan daha kalitelisini getireceğiz.

Kandırıldık,bunun başka bir açıklaması yok!

Yönetimi tebrik etmek gerekir,iyi oynadı taraftarıyla.

Özyer'ide ayrı tebrik etmek gerekir 3 yıldır 1 numara tercihlerindeki başarısı ve 3 numara unutkanlığı için...

Lütfen hedef şampiyonluk diyenler üsttekilerin FBÜLKER,TT,EFES 1 numaralarına baksın aradaki farkı görsün.Yine 5.6. sıralar bizi bekliyor.

Arada bi fark göremedim üstümüzdeki diye hitap ettigin takımlardan...ALİ kardeşim..Bu kadar da olmaz vallahi..Ya adam 16-17 sayı ortalamasıyla oynuyor..daha neyi konuşuyoruz anlamadm...daha iyisi elimize geldide almadıkmı...bu sene her türlü sayı ortalaması 15+ olcak..

yanlış hatırlamıyorsam fülkerde bi ara kadrosuna katmaya çalışıyordu, benim düşüncem bu sene bizde iyi bir oyun ortaya koyarak tbldeki en iyi 3 guarddan biri olacak

Hayır anlamadığım şey şu.Dee Brown'dan daha kötü oynayabilir mi ? Niye bu kadar yaygara koptu ? Gerçektende fülker'de kadrosuna katmayı düşünmüştü Marshall'ı.

geçen sezonun sonlarında dee brown u eleştirirken "ligden düşen takımların guardları gilbert ve strickland bile dee den daha iyi demiştim."strickland geldi.

hayırlısı olsun...

Yeni transferimiz hakkında yeterince yorum yapılmış. Basketbol bilgimin iyi olmamasını da gözönünde bulundurarak yorum yapmamayı tercih edeyim.

Strickland´ın takıma yapacağı katkıyla kendisine ön yargılı davranan taraftara iyi bir ders vereceğini umut ediyorum.

Yeni sezonda Galatasaray forması giyecek bir oyuncudan bahsediyoruz. Lütfen kullandığımız üsluba dikkat edelim.

strickland bizimsolomonumuz olabilir ama olamayabilir de :p

ligi tanıyor,ülkeyi biliyor,şehri biliyor,dee den de kalitesiz değil bence olumlu transferdir gene graves de ve ziziçde olduğu gibi takıma uyum sağlaması önemli,burda iş murat özyere düşüyor takım yaparsa galatasaray ı strickland da olur dee de forumdan herhangi biride farketmez,takım olmamız lazım..

arkadaşlar yerli oyuncu alamadığımızdan dolayı türkiyeyi tanıyan ligi bilen bir yabancı alınması çok normal.şimdi önemli olan 4 numaranın kalitEli ve pota altında caydırıcı seyirciyi çoşturacak bir oyuncu gelmesi

yeliz tomaç' Alıntı:
arkadaşlar yerli oyuncu alamadığımızdan dolayı türkiyeyi tanıyan ligi bilen bir yabancı alınması çok normal.şimdi önemli olan 4 numaranın kalitEli ve pota altında caydırıcı seyirciyi çoşturacak bir oyuncu gelmesi
ARŞİVDEN

G.Saray'dan Gaines bombası

Galatasaray Cafe Crown, geçen sezon İspanya?nın Juventut Badalona takımında forma giyen Charles Gaines?ı renklerine bağladı.