Re: Marshall Strickland Galatasaray'da
Umut Erdem' Alıntı:
Arada bi fark göremedim üstümüzdeki diye hitap ettigin takımlardan...ALİ kardeşim..Bu kadar da olmaz vallahi..Ya adam 16-17 sayı ortalamasıyla oynuyor..daha neyi konuşuyoruz anlamadm...daha iyisi elimize geldide almadıkmı...bu sene her türlü sayı ortalaması 15+ olcak..
Ben anlatamadım herhalde bize maç kazandıracak rakiplerimiz ile eşlemede üstünlük sağlayacak birisi gelmeliydi sırf kendine oynayan ve ortalama 38 dk. süre alan oyuncu için bu istatistikler az bile,sayıyı her oyuncu atar heleki 1-2 numara oynuyorsa bundan doğalı yoktur ama işte sadece sayı atması zirveye oynayan bir takım için oranın 1 umarası için yeterlilik göstergesi değildir,bu oyuncunun savunması zayıf,pasörlüğü yok,tecrübeside yok.
Panathinaikos ile Euroleague şampiyonluğu yaşayan
Vujanic, 2001'de Türkiye'de yapılan Avrupa Şampiyonası ve 2002'de Indianapolis'deki Dünya Şampiyonası'nda şampiyon kadronun içindeydi.
Marques Green, Green geçen sezon 34 maçta 13.1 sayı, 6.5 asist, 3.8 ribaunt,play-off'larda da 6 maçta 14.3 sayı, 7.5 asist, 3.7 ribaunt ortalamaları ile oynamış nerede İtalya A-1.
Türk Telekom,daha çok bizimde ihtiyaçlarımızı karşılayacak özelliklere sahip ama skor olarak eksik sayılabilecek olsada tecrübesi ile maç aldırabilecek Roderick Blakney'i aldı.
Hepimizin tiiye aldığı BJKCT bile inanılmaz 1 numara tercihi yaptı 2005-06 yılında Dinamo Moskova ile ULEB Cup şampiyonluğu yaşayan Mire Dejuan Chatman getirdiler.
Hepside birbirinden tecrübeli,şampiyonluk yaşamış ya da Euroleage tecrübesi olan oyuncular.
Bizimkiler ise Avrapa da 2.yılını yaşayan ama potansiyeli olan Graves ve küme düşmüş Alpellanın oyuncusu
Keşke Wooldridge getirseydiler o daha tecrübeli hem takımını Türkiye Kupasında Finale taşıdı hem de ligde tuttu.