Marshall Strickland

Re: Marshall Strickland Galatasaray'da

Eğer bu transfer doğruysa maalesef bu sene hiç bir iddamız yok demektir.Bu tarz transferler takıma ne katkı yapar bilen varsa söylesin tahminime göre bu oyuncu ülkerin hediyesi yazık

açıkça söylemek gerekirse ben baştan beri bu transfere karşıydım.daha iyi bir point guard bulunabilirdi diye düşünüyorum ama yönetim bir şeyler biliyor ki bu transferleri yapıyon.yine de aramıza hoşgeldin m.strickland inşallah alpelladakinin 2 katı fazla sayı atarsın 2 katı az top kaybedersin :) AMİN :)

Hayırlı olsun bu arada ne zaman karşılıyacağız bu oyuncuyu bilgisi olan..?

arkdaslar strickland ı türk yapıp, 3 numaraya yabancı alıp, (rawle marshall , kennedy wingston) sonrada alınacak 4 numara ile umutlar tekrar yerine gelemezmi ?????

Emin Doğanca' Alıntı:
arkdaslar strickland ı türk yapıp, 3 numaraya yabancı alıp, (rawle marshall , kennedy wingston) sonrada alınacak 4 numara ile umutlar tekrar yerine gelemezmi ?????

Önümüzdeki sezon için belki çünkü bu sezon kendisinin henüz 3. sezonu olacak.

Kutay Çamcı' Alıntı:
[quote="Emin Doğanca":kn6i45fm]arkdaslar strickland ı türk yapıp, 3 numaraya yabancı alıp, (rawle marshall , kennedy wingston) sonrada alınacak 4 numara ile umutlar tekrar yerine gelemezmi ?????

Önümüzdeki sezon için belki çünkü bu sezon kendisinin henüz 3. sezonu olacak.[/quote:kn6i45fm]
tamam zaten 3 sezon burda kalınca türk statüsüne gecmiyomusun , yoksa ben mi yannış hatırlıyorum

Doğru biliyorsunuz da üç sezon oynamış olmak gerekiyor bu sezon sonunda 3 sezon oynamış olacak. Henüz iki sezon oynadı.

Trabzon alacak diye kuşkuluydum..
Komple Alpella geçince sandım oda gitti..

Strickland çok yerinde bir transfer oldu kanımca..
Kalitesini görecez..

Son iki senede nasıl bir kalite gördünüzde transfer olmasına seviniyorsunuz bu adam ikinci sınıf takımların lider oyuncusu olur ama birinci sınıf takılarda asla başarılı olamaz bu oyuncu bize sınıf atlatamaz bilakis sınıf düşürür şimdi bu adam ülkerin hediyesi olmasa bu takımda yeri olurmu tekrar söylüyorum yapılan son iki transferle bizim bu sezon hiç bir kupada iddamız olamaz ligi 5-6 bitiririz son iki senede olduğu gibi play offta süpürülürüz sonra bu forumda bir birimizi yeriz ahlar vahlar çakeriz yeni sezona nasıl bombalr olur diye tartışırız tabi bu arada rakipler kupa sevinci yaşar bizi sabahlara kadar tiiiye alırlar .

Mithat Duran' Alıntı:
Son iki senede nasıl bir kalite gördünüzde transfer olmasına seviniyorsunuz bu adam ikinci sınıf takımların lider oyuncusu olur ama birinci sınıf takılarda asla başarılı olamaz bu oyuncu bize sınıf atlatamaz bilakis sınıf düşürür şimdi bu adam ülkerin hediyesi olmasa bu takımda yeri olurmu tekrar söylüyorum yapılan son iki transferle bizim bu sezon hiç bir kupada iddamız olamaz ligi 5-6 bitiririz son iki senede olduğu gibi play offta süpürülürüz sonra bu forumda bir birimizi yeriz ahlar vahlar çakeriz yeni sezona nasıl bombalr olur diye tartışırız tabi bu arada rakipler kupa sevinci yaşar bizi sabahlara kadar tiiiye alırlar .

2. sınıf takımların lider oyuncusu
1. sınıf takımların takım [sistem] oyuncusu olur.

Biz de pek 1. sınıf sayılmayız ya zaten..?

Başarıya endeksli taraftar değiliz biz. Gelen oyuncuyu da önyargıyla topa tutmak yerine bağrımıza basarız.

Ben Strickland'ın yüzlerinizi kara çıkaracağına inanıyorum.

Sen son iki senede nasıl bir sistem gördünde bu oyuncuyu o sistemin adamı ilan ettin sevgili kardeşim bir açıklasan sen ikinci sınıf olupta avrupada yarı final oynayan takım gördünmü

Mithat Duran' Alıntı:
Sen son iki senede nasıl bir sistem gördünde bu oyuncuyu o sistemin adamı ilan ettin sevgili kardeşim bir açıklasan sen ikinci sınıf olupta avrupada yarı final oynayan takım gördünmü

Avrupada yarı final oynamış olabilir.Ona lafımız yok zaten.
Ligde ilk turda şampiyonluğu bırakan 1.sınıf da görmedim ama.

Mithat Duran' Alıntı:

Sistem görmedik doğrudur ama bu sistem takımı olamayacağımız anlamına gelmez. 2. sınıf olupta avrupa'da yarı final oynayan takım da biziz işte. Gördük yani.. Görüyoruz.

Umut Erdem' Alıntı:
Arada bi fark göremedim üstümüzdeki diye hitap ettigin takımlardan...ALİ kardeşim..Bu kadar da olmaz vallahi..Ya adam 16-17 sayı ortalamasıyla oynuyor..daha neyi konuşuyoruz anlamadm...daha iyisi elimize geldide almadıkmı...bu sene her türlü sayı ortalaması 15+ olcak..

Ben anlatamadım herhalde bize maç kazandıracak rakiplerimiz ile eşlemede üstünlük sağlayacak birisi gelmeliydi sırf kendine oynayan ve ortalama 38 dk. süre alan oyuncu için bu istatistikler az bile,sayıyı her oyuncu atar heleki 1-2 numara oynuyorsa bundan doğalı yoktur ama işte sadece sayı atması zirveye oynayan bir takım için oranın 1 umarası için yeterlilik göstergesi değildir,bu oyuncunun savunması zayıf,pasörlüğü yok,tecrübeside yok.

Panathinaikos ile Euroleague şampiyonluğu yaşayan Vujanic, 2001'de Türkiye'de yapılan Avrupa Şampiyonası ve 2002'de Indianapolis'deki Dünya Şampiyonası'nda şampiyon kadronun içindeydi.

Marques Green, Green geçen sezon 34 maçta 13.1 sayı, 6.5 asist, 3.8 ribaunt,play-off'larda da 6 maçta 14.3 sayı, 7.5 asist, 3.7 ribaunt ortalamaları ile oynamış nerede İtalya A-1.

Türk Telekom,daha çok bizimde ihtiyaçlarımızı karşılayacak özelliklere sahip ama skor olarak eksik sayılabilecek olsada tecrübesi ile maç aldırabilecek Roderick Blakney'i aldı.

Hepimizin tiiye aldığı BJKCT bile inanılmaz 1 numara tercihi yaptı 2005-06 yılında Dinamo Moskova ile ULEB Cup şampiyonluğu yaşayan Mire Dejuan Chatman getirdiler.

Hepside birbirinden tecrübeli,şampiyonluk yaşamış ya da Euroleage tecrübesi olan oyuncular.

Bizimkiler ise Avrapa da 2.yılını yaşayan ama potansiyeli olan Graves ve küme düşmüş Alpellanın oyuncusu :(

Keşke Wooldridge getirseydiler o daha tecrübeli hem takımını Türkiye Kupasında Finale taşıdı hem de ligde tuttu.

Şunu adamı 10 kere izleyen var mıdır aranızda? Gerçekten oyununa yönelik midir söyledikleriniz yoksa Strickland Alpella'dan geldi mi sıkıntınız ?

Ne oyuncular gördü bu ülkede avrupa'nın köklü takımlarından gelipte hiç birşey yapmadan giden oyuncuları.

Stcikland transferiyle bu sezondan ümidi kesenler 2 gün önce Zizic transferi yapıldığında neredeydi ?

Sevgili Burak,bizler yine buradaydık ama toplantıda söylenenlere bakılırsa ağızlarından bal damlıyordu 1 numara çok iyi isimlerle görüşüyoruz kaliteli birisini getiricez dediler hatta 3 flaş yıldız getiricez dediler ama gelenlere bak hadi Fransadan gelen Potansiyeli olan birisine benziyor ama büyük hedefleri olan bir takım Strickland gibi sadece kendine oynayan oyuncuları almamalı ki zaten hedefler de final falan değilmiş biz yanlış anlamışız inanki Burak o Ziziç transferinde nasıl çoşkuluysam bu 1-2 numara tercihlerinde de bir o kadar umutsuzum :(

Ben daha tecrübeli,takımı oynatacak,lider birisini beklerken tabii hedefler Şampiyonluk üzerie kurulu sanıyordum meğer öyle değilmiş.

Alpella'nın 10 tane maçını izledin mi abi? Bu adama hiç alıcı gözle baktın mı?Avery'de sevinç çığlıkları attık kovmak için çok uğraştık ya da bunun gibi benzerleri adamı izlemeden ne yaptığını bilmeden takıma nasıl reaksiyon sağlayacağını bilmeden bu kadar tepki nedendir?

Strickland ve Polat'a çok ayıp ediyorsunuz.Adamlar oynamadan eleştirmeyi haketmiyorlar.Ha Polat'ı 10 bin dolar mevzuatından eleştirelim ona sözüm yok.O Galatasaray oyuncusu mudur şu Galatasaray oyuncusu mudur demek olmuyor.

Biraz destek olmak bu kadar mı zor?

Not=Takımı oynatacak tecrübeli guard Cüneyt Erden'dir.Takımda sayı üretecek takımın parçası olabilecek oyunculardan oluşturulmaya çalışılması suç değildir.

Ayrıca Levent Topsakal-Murat Özyer-Ali Türsan bu adamlar bilmiyorlar neden bu transferi yaptıklarını sizler biliyorsanız peki abi ne diyebilirim ki.

bu adama sonuna kadar güvenim var ya arkadaşlar bizim şampiyonluk ümidiniz var mı inanın en ufak yok avrupaya doğrudan katılsak yeter diyorum kimse şampiyon olacağız diye de kendini kandırmasın ....

Burak bir oyuncunun istersen 10 değil 100 maçını izle oyuncudaki potansiyel aynı ise hiçbirşey değişmez.Bu oyuncunun ne yaptığını bilmek zor değil ligimizin alt sıralarında oynayan,hedefsiz yani tek amacı ligde tutunmak olan takımın serbest oyuncusu maç içinde istediği kadar şut atan bir oyuncu.Ama bu 1 numara sadece atmakla olmaz zaten ben Strickland'ı 2 numara diye biliyordum ama 1 numara deniliyor.

Zaten senin dediğin tipte müthiş sınıf atlatacak bir isim olsaydı ilk yılından sonra kaparlardı ama bu oyuncudaki meziyetleri zirveye oynayan rakiplerimizin değilde bizim ekibimizden başkasınında görememiş olmasıda garip bize nasip oldu.Neyse artık hayırlı olsun bize faydalı olsun diyelim...