Marshall Strickland

Re: Marshall Strickland Galatasaray'da

Eyüp YILDIZ' Alıntı:
İddaa ediyorum!

Fenerin aldığı M.Green'den çok daha iyi bir guard aldık, Stricklan'dın Alpella menşeili olması insanları çok etkilemiş.

Eyüp bey,

Moralinizi bozmak istemem, fakat Marques Green, Devin Brown ile birlikte Air Avellino'nun İtalya ligini üçüncü bitirmesinde büyük pay sahibiydi. Ayrıca Casa Ted'de oynadığı sezon da çok iyi performans göstermiş, ligin en dikkat çeken oyuncularından biri olmuştu.

F.bahçe Ülker, Air Avellino'nun en etkili iki guardını aldı. Yani kağıt üzerinde bizden çok daha iyi oyuncular getirdi. Onlar isteseydi Strickland'ı bir günde takıma dahil ederdi. Zaten iki sezon pilot takımlarında idi...

Strickland-Graves ikilisiyle büyük kumar oynadık.

Zizic gibi büyük bir oyuncuyu getirmişken daha iyi, kendini ispatlamış bir guard bulabilirdik...

Tutarsa iyi, ama tutmazsa yazık olur...

Ahmet Abi biraz geri saralım filmi.Grenee iki sene önce Casa Ted Kolejlierden gitti İtalya'ya yanlış bilmiyorsam.
Strickland son yıllarda en dominant guardımız olduğunu düşünüyorum hem savunma da hem hucum da sorumluluk alabilecek yetenekte bir oyuncu ayrıca Strcikland'ın uzun boylu guard olması takımın savunması için çok ve çok önemli bence.

Burak Barut' Alıntı:
Ahmet Abi biraz geri saralım filmi.Grenee iki sene önce Casa Ted Kolejlierden gitti İtalya'ya yanlış bilmiyorsam.
Strickland son yıllarda en dominant guardımız olduğunu düşünüyorum hem savunma da hem hucum da sorumluluk alabilecek yetenekte bir oyuncu ayrıca Strcikland'ın uzun boylu guard olması takımın savunması için çok ve çok önemli bence.
1.86 boyu yanlıs hatırlamıyosam

İyi tarfından bakalım Strickland bu yılda ligimizde oynayacagı için onumuzdeki sezon vatandaslık yolu acılabilir. Belki bunu da dusunmustur yonetim.

ekime kadar nasıl beklicez oyuncularımızın oyununu görmeyi dayanamıyorum hazırlık maçı falan yokmudur?? strickland benim yüzümüde kara çıkarır inş. benim aslında beğendiğim bir oyuncu ancak buradaki yorumlrı okuyunca oyuncu hakkında soğudum pekte izlemedim zaten oyuncuyu hayırlı olması dileyiyle:?

Strickland hayırlı olsun . başka bi forum sitesinde görmüştüm seneye Türk vatandaşlığına geçirilecekmiş zaten

Maç başına 4.5 top kaybı ortalama yapması bana Fitch'i hatırlatmıyor değil . Canlı olarak takımın forması altında oynarken görmeden birşey denemez ama umarım bu ortalamasını bizim takımda en aşağıya cekmeye çalışır çünkü 4.5 ortalama akıl alır değil bir guard için .

Önce bir durun. Nefes alın.
Sonra şunu kabul edin.

Telekom-Efes-Ülker in 5 üst düzey oyuncu alacak parası var.
Beşiktaş'a da bir şekilde para akıyor.

Sonra gelelim bütçeye göre yapılan transferleri düşünelim.

Bu tarz oyuncular bekliyordum. Genel bir yazı yazarım bir ara. Aslında 4 numarayı bekliyorum sabırla.

Düşününce dedikleri kadar sağlam bir 4 numara gelirse pota altını ele geçirirsek dışarıda şutör iki oyuncun olduktan sonra işin kolay. Bir de içeri giren oyuncu yaratırsan kadrodan başarı gelme ihtimalini arttırırsın.

Fazla başarı bekliyoruz sanki ne dersiniz şu tabloda. Eleştirilerde genel olarak buradan geliyor. Tamam Levent Topsakal abiminde söylediğii gibi eğer ortada Şampiyonluk diye bir çıta varsa Galatasaray her zaman orayı hedefler ama şartlara göre transfer yapıyor diye de insanlar eleştirilmez ki bu kadar.

Ligin 10.haftası;

Alpella 10 maç sonunda ligde 6.sırada. Üstelik de Efes ve Fener'i yenmiş, Galatasaray ve Telekom'a da yenilmesine rağmen ilk yarı için geriye kalan maçları nispeten daha dişe diş. Yani üstteki 4 takımla yapmış. Alpella'dan Ömer gidiyor ve bir anda geriye düşüyorlar. Soru şu; Ömer gitmese Alpella da ligi 6. sırada bitirse (bizim 1 gerimizde) yine burada çapsız bir oyuncu aldık yorumu yapılacak mıydı acaba? Alpella'nın en iyi silahını Fener'in alması ve takımın dibe inmesi Strickland'ın suçu mu da sonuncu takım diyoruz?

İyi bir 4 numara transferi yaparsak bu seferde iç-dış dengesini iyi oturtmuş olacağız.İşte burda Strickland devreye girecek ve takımı iyi yönlendirmesi gerekecek. Strickland bu işi yapabilecek bir oyuncumu ? bunun cevabını ligler başladığında hep beraber göreceğiz.

Evet bütçemiz çok geniş olmayabilir ama lütfen bunu Strickland gibi çoğu kişinin benimsemeyeceği heleki 1 numara pozisyonu için aklının ucundan geçirmeyeceği bir oyuncumuzun gelmesi için sebep olmamalıdır.Daha iyileri bulunabilirdi oynadığı pozisyon 1 numara olacağı düşünülürse daha tecrübeli,Avrupa da daha fazla dolaşmış kendini kanıtlamış kişiler bu pozisyona seçilmeliydi.Avrupa ve Lig temposunu ve ağırlığını kaldıracak daha tecrübeli bir isim getirilmeliydi,bütçe buna müsaitti.

İnanın Wooldridge gelseydi bu durum içinde daha mutlu olurdum,sonuçta kendini kanıtlamış çok tecrübeli bir isimdi :(

Neyse zaten Ziziç transferi ile zirve hedefindeydik şeklinde düşünmüştüm ama son 2 transfer hele Stricland seçimlerinden sonra geçen yılki yeri korumakmış amaç umarız bu yolda da başarılı olurlar.

Ama yönetim bizi kandırdı daha kaliteli isimler getireceğiz dediler gidenleri arayacağız bu tabloda :(

Graves umarız daha iyi işler yapar ama giden NBA Patentli bir oyuncuydu herşeyden önce.Hite'ı aramayız umarım.

Herkese iyi akşamlar.

Bu arada ben Alpellayı 1 yada 2 defa seyrettim ilginç şekilde. Bilmediğim için soruyorum. (evet bilmiyorum olamaz mı :D )
Serhat varken Strickland alındı sakatlandı diye değil mi . Peki daha sonra nasıl oynadılar. Çift guard mı yoksa Strickland 2 e mi kaydı ?

Murat İnal' Alıntı:
Bu arada ben Alpellayı 1 yada 2 defa seyrettim ilginç şekilde. Bilmediğim için soruyorum. (evet bilmiyorum olamaz mı :D )
Serhat varken Strickland alındı sakatlandı diye değil mi . Peki daha sonra nasıl oynadılar. Çift guard mı yoksa Strickland 2 e mi kaydı ?

Sorudan öncelikle birşey anlamadım.:) Serhat Çetin ise bu Serhat bu adam hep 1 numara oynadı.Ben geçen gün Bjk Tv'de Bjk-Alpella maçını izledim.Serhat ise 2-3 arası birşey oynuyordu.Strickland'a şut attırma setlerinde guard oynadığı da oldu abi.

Alpella takımının 1 numaralı opsiyonu 1 numaralı oyun kurucusu Strcikland'dı tüm sene boyunca.Ancak oyuna zaman zaman Volkan İncekara gibi genç oyuncular girince Strickland 2 oynuyordu.

beni şaşırtan bir transfer oldu biten bir transferin üzerine eleştri yapmak kendimce mantıksız olur o yüzden başarılı olmasını istiyorum hayırlı uğurlu olsun

hayırlı olsun valla ben şahsen umutluyum zaten ziziv ve hüseyin var gerçekten kaliteli bide 4 numara alırsık bunların etrafında takımın gayet başarılı olacağını düşünüyorum artık öyle yada böyle transferi yapılmış bi oyuncu biz bize yakıştığı gibi bağrımıza basalaım destek olalım itekleyelim arkasından başarılı olması için