Marshall Strickland

Re: 5 # Marshall Strickland

Barış Çamur' Alıntı:
Geçen sene Britton..
Bu sene Marshall..
Bakalım seneye kim gelicek :)
hiç bir oyuncu strickland kadar kötü olamaz.britton beklentileri karşılayamıyordu ama yinede birşeyler yapıyordu.strickland da oda yok.

Hüseyin Karaçil' Alıntı:
[quote="Barış Çamur":lfhbswe1]Geçen sene Britton..
Bu sene Marshall..
Bakalım seneye kim gelicek :)
hiç bir oyuncu strickland kadar kötü olamaz.britton beklentileri karşılayamıyordu ama yinede birşeyler yapıyordu.strickland da oda yok.[/quote:lfhbswe1]
Britton , Marshall'ın yanında Jordan gibiydi :)

strickland Galatasaray tarihinin gelmiş geçmiş en büyük fiyasko transferidir. Bu adamı alanlara ve hala tahammül edenlere diyecek söz bulamıyorum

Ben Strickland'a taktım gitsin gitsin diye Acaba diyorum biraz haksızlık yapıyor olabilirmiyiz yazık onunda gururu var.

Re: Marshall gitsin diyenler...

Sevgili Umut Erdem senin nasıl birisi olduğunu hala çözemedim.1-2 ay önce Tonio gitsin diye konu açılsın diyordun sonra ne olduysa birden döndün işte Tonio böyle işte zaten Tonio'ya laf yok gibi şeyler söylemeye başladın.sanmıyorum ama Marshall bir patlama yaparsa muhtemelen dönersin yine . bu da işte yazdığın bir mesaj.Bir şey hatırlatıyor mu acaba sana

Umut Erdem
Kullanıcı avatarı

Dogum Gunu: 28 Haz 1985

İleti Re: GALATASARAYIMIZ-DARÜŞŞAFAKA
Yeni konu hazırlansın marshall ve graves gitsin diye

Recep Sarımeşe' Alıntı:
sanmıyorum ama Marshall bir patlama yaparsa muhtemelen dönersin yine .
Graves e tabi laf yok ahh bea recep şu MS benide utandırsada patlama yapsa ama patlamanın zamanı geçti. Bugün M.Özyer onu oyuna hiç almıyarak takımda istemediğini gösterdi bence en geç 2 hafta içinde bir transfer gelecektir.

takım defans yapamıyor ve marşal gitmeli verilen paraya yazık gerçi bizden gider sayı atar başka takımda

MS şuanda kim nederse desin bizim takımın ve beko basketbol liginin en istikrarlı oyuncusudurr...
12 maç 0-2 sayı 1ibaund 1 asist istikrar abidesi:)))