Marshall Strickland

Re: Marshall gitsin diyenler...

MS galatasaray gibi bir takımın 1. oyun kurucusu olamaz, orta seviyedeki Türk takımları için iyi bir oyuncu, Seneye Türk statüsünde oynayabilecek galiba... Süre aldıkça da form tutar diye düşünüyorum. Kiralanırsa seneye gerçekten türk olma durumu olursa çk faydalı olur derim...

Re: Marshall gitsin diyenler...

bence kalsın marshall.efsane olma yolunda ilerliyor.10 15 sene sonrasının gençleri için basketbolun dominic iorfası olur.

Re: 5 # Marshall Strickland

gönderilmeli bence.faydadan çok zarar sağlıyo takıma.buda diğer oyuncuların performansını otomatikmen etkiliyo

ahhhhh marshall ahhhhh

sayın yöneticilerimiz ve sorumlular galatasaray taraftarı size ne yaptıda böle bi cezayı bizlere reva gördünüzz....acaba 3 senedir getirdiğimiz guardları beğenmediniz işte ne guardlar var demek mi istediler:)

Her yıl biraz daha kötüsünü getiriyoruz takıma guard konusunda .. Seneye bundan da daha kötüsünü bulabilir miyiz acaba ? :)

Taner Tuna' Alıntı:
Her yıl biraz daha kötüsünü getiriyoruz takıma guard konusunda .. Seneye bundan da daha kötüsünü bulabilir miyiz acaba ? :)

Ooo elbette mümkün :)

Strickland için 1. guard pozisyonunda deniliyor ama görülen o ki şuan Strickland yedek guard pozisyonunda bulunuyor. 1.guardımız Cüneyt Erden. Strickland ne zaman toparlanacak merak ediyorum...

Takıma sezon başında Alpella'dan transfer edilen ancak geride kalan dönemde beklentileri karşılayamayan Marshall Strickland'ın CASA TED Kolej'e imza atması bekleniyor.
ABD'li oyuncunun aynı pozisyona Rasheed Atkins'in gelişinin ardından oynanan 2 maçın birinde kadroya girememiş, diğerinde ise kadroda olmasına karşın süre almamıştı.
Kaynak:Ntvspor.net

Forumda okuyamadım.Ne kadar doğrudur bilmiyorum.

Serkan Dursun' Alıntı:
Takıma sezon başında Alpella'dan transfer edilen ancak geride kalan dönemde beklentileri karşılayamayan Marshall Strickland'ın CASA TED Kolej'e imza atması bekleniyor.
ABD'li oyuncunun aynı pozisyona Rasheed Atkins'in gelişinin ardından oynanan 2 maçın birinde kadroya girememiş, diğerinde ise kadroda olmasına karşın süre almamıştı.
Kaynak:Ntvspor.net

Forumda okuyamadım.Ne kadar doğrudur bilmiyorum.

Ntv spor bu konularda güvenilir kaynaktır.

CASA Ted ve MS birbirleri için iyi şans. MS kendini bulup geçen 2 senedeki otalamalarını yakalayabilirse Ted'e yarar sağlayabilir...

Evet,Marshall artık Kolejli.

Bizim için ufak kaldı,Alpella'daki performansını gördük geçen iki sezonda.Kolej onun için ikinci bir şans olacaktır.

Bu Marshall gelir bize karşı 30 sayı atar maçı kazandırır yemin ederim çıldırırım!