Marshall Strickland

Re: 5 # Marshall Strickland

Mithat Duran' Alıntı:
[quote="Eyüp YILDIZ":2vyxum0g]Bu Marshall gelir bize karşı 30 sayı atar maçı kazandırır yemin ederim çıldırırım!

Sen zaten çılgınsın murat hocayı savunduğun için.Eyüüüüpppppp[/quote:2vyxum0g]

Sizlerin bu atışmalarınız çok hoşuma gidiyor abi... :p :p :p

Beklediğimiz de buydu. Yönetim en iyisini yaptı. Böylece Marshall sene sonuna kadar Casa' da olacak ve kendini göstermesi için elinde bir fırsatı olacak. En önemlisi de seneye bizde Türk statüsünde oynayacak.

Alperen selam!

Bu sıralar sende güzel atışıyorsun Mito ile:)

Bu harika bir haber.isin ilginc yani taraftarin sezon basi gordugu yanlisi yonetim neden sezon ortasi goruyor hayret dogrusu

Ben kulüpten bilgi almadım da okuduğum yerlerde öyle yazıyordu. Yoksa bana da mantıksız geldi.

Kerem SEÇER' Alıntı:
Ben kulüpten bilgi almadım da okuduğum yerlerde öyle yazıyordu. Yoksa bana da mantıksız geldi.

Hani teorik olarak mümkündür belki . Kiralık vermemiz ile satmamız arasında sezon sonunda TBL için haklarının hala bizde olması açısından bir fark var yine de (sanırım) .

1+1 yıllık sözleşme var diye biliyorum bende...
ama yanlış olabilir...
MS sezon sonunda yerli statüsüne geçecek diye biliyorum birde...

Eyüp YILDIZ' Alıntı:
Alperen selam!

Eyüp abi o değil de ; bir yerin patronu işi 5 de terk eder mi yav; memur musun sen. 5 i 7 geçe geldik; çıktı dedi seninkiler :) Sosisliden kaçmak için yapıyorsun sanıyorum :) Gerçi MArshall için de yemeğine iddiaya girmiştik sanki :)

Resmi site de haber şöyle geçmiş

Galatasaray Cafe Crown, iki yabancı oyuncuyla daha sözleşme imzaladı. Marshall Strickland ile Antonio Graves, gelecek sezon erkek basketbol takımımızda forma giyecek.

http://www.galatasaray.org/basketbol/er ... r/1571.php

Net bir ifade değil ama sanki sadece bir sezon gibi , opsiyondan falan söz etmemiş ama ifade biraz muğlak tabi

Ünsal Y.' Alıntı:
[quote="Eyüp YILDIZ":2095u8s1]Alperen selam!

Eyüp abi o değil de ; bir yerin patronu işi 5 de terk eder mi yav; memur musun sen. 5 i 7 geçe geldik; çıktı dedi seninkiler :) Sosisliden kaçmak için yapıyorsun sanıyorum :) Gerçi MArshall için de yemeğine iddiaya girmiştik sanki :)[/quote:2095u8s1]3 kardeş olursan, ve onlarda aslan parçası olursa gidersin:)

Peki neden beni aramadın?

Ararsak daha büyük bir hızla kaçarsın diye düşündük; ama ne bilelim senin zaten sabah 9 akşam 5 çalıştığını :) Şaka bir yana nasıl becerdiysem; senin numarayı muhtemelen yanlış kaydettim ben; aadım; " aradığınız numara kullanılmamaktadır" diye birşey çıktı.

Re: Marshall Strickland Galatasaray'da

Onur Yavuz' Alıntı:
Yeni transferimiz hakkında yeterince yorum yapılmış. Basketbol bilgimin iyi olmamasını da gözönünde bulundurarak yorum yapmamayı tercih edeyim.

Strickland´ın takıma yapacağı katkıyla kendisine ön yargılı davranan taraftara iyi bir ders vereceğini umut ediyorum.

Yeni sezonda Galatasaray forması giyecek bir oyuncudan bahsediyoruz. Lütfen kullandığımız üsluba dikkat edelim.

Ön yargılı olan bizlere gereken dersi vermiştir.Herhalde Onur bey

Re: Marshall Strickland Galatasaray'da

Burak Barut' Alıntı:
Alpella'nın 10 tane maçını izledin mi abi? Bu adama hiç alıcı gözle baktın mı?Avery'de sevinç çığlıkları attık kovmak için çok uğraştık ya da bunun gibi benzerleri adamı izlemeden ne yaptığını bilmeden takıma nasıl reaksiyon sağlayacağını bilmeden bu kadar tepki nedendir?

Strickland ve Polat'a çok ayıp ediyorsunuz.Adamlar oynamadan eleştirmeyi haketmiyorlar.Ha Polat'ı 10 bin dolar mevzuatından eleştirelim ona sözüm yok.O Galatasaray oyuncusu mudur şu Galatasaray oyuncusu mudur demek olmuyor.

Biraz destek olmak bu kadar mı zor?

Not=Takımı oynatacak tecrübeli guard Cüneyt Erden'dir.Takımda sayı üretecek takımın parçası olabilecek oyunculardan oluşturulmaya çalışılması suç değildir.

Ayrıca Levent Topsakal-Murat Özyer-Ali Türsan bu adamlar bilmiyorlar neden bu transferi yaptıklarını sizler biliyorsanız peki abi ne diyebilirim ki.
Demek ki !!! neymiş? bu adamlar transferi bilmiyorlarmış..