Medical Park Sponsorluğu

BiLiNDiGi Üzere cafe crown İle sözleşmemİz bugÜn itibariyle sona erdi.yeni sponsor için görüs ve öneriler bilinenler bilinmeyenler

bütçe ne olacak teodisi chucky eidson barçaya gitmiş cska nenad krstc almış nba stüdyoda sölendi bizim sağlam bir oyunkurucu 2 3 tane uzun lazım furkan olursa yerli şık olur 2 tanede yabancı boyalı alana ve krtk anlarda eli ttrmeyecek bir sutör lazım en acilinden luksa rancik caner shipp gönderilmeli ama shipp bugün kü o anı gözümün önünde gitmeyecek gitmese mi acep :=)

jery johnson sıjkıntılı durum kereme para verilip alınmalı gönlüm melih sertaç kira olmalı die düşünüorum 7 kişiyle oynuoz sadece halukta gtmeli 40 yaşında daha tecübeli bir lder olmalı

Kardeşim sen yenilerindensin forumun zannedersem. Gelecek gidecek olayları transfer başlığında konuşuluyor zaten, bilgin olsun diye söylemek isterim

bütçeden girince yazdım farkındayım uyarın için sağol dostum 2 3 senedir takp ediyorum bu sene takımla beraber zirve yaptım üe olayım dedim saygılar aranıza alırsanız sevnrm :)

Peki bu ortalıkda dolaşan 20milyon bütçe söylentisi doğrumudur,sanırım erkek ve bayan takımları için toplam ücret bu
bir ara pegasus söylentileride dolaşıyordu

Basında en çok adı geçen Kuruluş ile :) imzalamak üzereyiz artık sürpriz aramayın derim. Çok ciddi yerlerden bende duydum Türk Telekom olacak gibisinden şeyler ama ben çok sürpriz aramayın derim bu sponsorluk konusunda çok büyük olasılıkla Medical Park Hastaneleri yeni sezonda Erkek takımımızın sponsoru olacak ama söylendiği gibi bitmiş bir şey yok imzalar daha atılmadı buda ayrı bir anektod olarak bi köşede dursun.

Benim gönlümden geçen Türk Telekomdu.Basketbol takımınıda kapatıp ülker gibi sadece bize destek vermesiydi.Ama olmucak gibi duruyor medical park ile imzalicaz galiba...

Bu finalden sonra en iyisini seçelim sponsorun,sponsor sorunu hiç bir şekilde olmayacaktır zaten.En çok kim veriyorsa o =) Hayırlısı olsun.

ne olursa olsun kim olursa olsun..seneye daha güçlü olmalıyızz..takımımıza hangi oyuncu gelir hangileri gider..sponsor durumu ne olur bilinmez ama en güçlü biz olmalıyız..baska cıkar yolu yok