Bu anlaşmanın detayları açıklanmaz bence. Çünkü ortada garip bir dörtgen var. Adnan Polat-Medical Park-Hükümet-Ünal Aysal... Altı karıştırılırsa iyi şeyler çıkmayacağı duyumum değil sadece kişisel düşüncemdir.
Eyüp sen radyodan galatasaray başkanlık makamına fütursuzca giydireceksin sonrada burda demogoji yapacaksın bende yiyecem,hatırla seni genin bir yarısında uyardım sanırım anlamadın,şimdi thy üst düzey yöneticileri ne açıklama yapmış bir oku.Şimdi arkadaşlar hastane sağlıkmerkezi oldu yakında sağlık ocağı olur.Ben nerde konuşacağımı iyi bilirim siz merak etmeyin.Deniz kardeşim biz zamanında galatasaray da güvenlikte sayısal bir sıkıntı var faturalar da gösterilen kişi sayısı ile stad da olan adam sayısı bir değil dedik
sonuç sıfır.Yakında buda çıkar
Su THY ust duzey yoneticilerinin aciklamalarini bizim de okumamizi saglasaniz?
Sizin de pek farkiniz yok gibi? Ne dersiniz?
Israrla bu iddianizi ispatlamaya davet ediyorum. Bunu yapamadiginiz muddetce yazdiklarinizin hicbir anlami olmayacaktir.
Insanlari bu denli zan altinda birakmaya hakkiniz yok.
o arsa bize ait diye biliyorum ben yanılıyorsam kusura bakmayın arsa bize ait adam gelip hastane yapacak karşılığında tabi ki alacaksın bu bildiğin ticaret oluyor sponsorluğa girmiyor ayrıca stadın yanında başka hastanede vardı diye biliyorum yani bir türlü iyi mekan hastane açmak için 3 yıl için 23 2 takım için çok komik bir rakmdır o da yapılan ticaretin yanında çok komik bir rakamdır eğer doğru iseBu aslantepe'deki arazi bize mi ait ? (Bilmiyorum o yüzden soruyorum) Bize ait değilse hastane yapmak üzere başka bir kuruma devredemeyiz sanırım ?
Eğer bize aitse biz orayı istediğimize istediği şeyi yapmak üzere devredebiliyor muyuz ? Yani spor tesisi dışında başka bir yapı yapma/yaptırma hakkımız var mı ? Eğer varsa iş merkezi yaptıralım ondan daha da iyi gelir gelir mesela.
BU iş o kadar kolay mı bana pek mantıklı gelmedi ama pek de bilgim yok bilgisi olan birileri aydınlatırsa sevineceğim.
Bir de bu neden kamuoyuna direk resmi siteden açıklanmadı ?