Melih Mahmutoğlu

• Konbuyu başlatan Erdal Can İçelli
  • Başlangıç tarihi
E

Erdal Can İçelli

Misafir
Galatasaray Cafe Crown, geçtiğimiz sezon Darüşşafaka forması giyen basketbolcu Melih Mahmutoğlu ile anlaşmaya varmıştır. Melih Mahmutoğlu?na sarı kırmızılı forma altında üstün başarılar diliyoruz.

Melih Mahmutoğlu
12 Mayıs 1990 İstanbul doğumlu olan Melih Mahmutoğlu, basketbola Genç Boğaziçi?de başladı. 1999 yılında Efes Pilsen altyapısına transfer olan genç basketbolcu, 2006 yılından itibaren Pertevniyal?de forma giymeye başladı. Üç sezon TB2L?de oynadıktan sonra 2008-09 sezonu başında Darüşşafaka?ya transfer olan Melih Mahmutoğlu, son iki sezonda Darüşşafaka formasıyla TBL?de mücadele etti.

1.91 m. boyundaki Melih Mahmutoğlu, skorer gard pozisyonunda oynuyor. 2008-09 sezonunda Darüşşafaka forması altında TBL?deki ilk sezonunu geçiren genç oyuncu; 32 maçta süre alarak 7,3 sayı ve 0,5 asist ortalaması ile oynadı. Geçtiğimiz sezonsa; 28 maçta süre alan Mahmutoğlu, maç başına ortalama 18 dakika sahada kaldı ve 5,9 sayı, 0,8 asist ortalamalarını yakaladı. Sezonun son üç maçında performansını yükselten ve 15,3 sayı ortalaması ile oynayan Melih Mahmutoğlu; TBL son hafta maçında Türk Telekom karşısında 18 sayıyla sezonun en yüksek skoruna ulaştı.

Dış atışları ile dikkat çeken Melih Mahmutoğlu, geçtiğimiz sezon boyunca 119 kez denediği 3 sayılık atışlarda 43 isabet (%36.1) buldu. Mahmutoğlu, iki sayılık atışlarda ise %41.5 ortalaması ile oynadı. 15. Turgut Atakol Turnuvası?nda mücadele eden Ümit Milli Takımın kadrosunda da bulunan Melih Mahmutoğlu, Ümit Milli Takımımızın, Ukrayna?yı 86-54 mağlup ettiği maçta 20 sayı ile oynayarak sahanın en etkili ismi oldu.

Re: Melih Mahmutoğlu Galatasaray Cafe Crown?da

Ben sanmıyorum 1 yıl olacağını 2-3 yıllık bir sözleşmedir sonuçta 20 yaşında bir oyuncu.Geleceğe yatırım yapmak istiyorsan 1 yıllık sözleşme saçma olur

Güzel bir yerli rotasyonu kuruluyor. Bu sene olmasada gelecek sene için kemik kadro kuruluyor. bana göre kendini göstermiş kanıtlamış bir oyuncu daha ileri seviyeye koyarak takıma maksimum katkı verecektir. hayırlı olsun doğru yolda ilerliyoruz.

cangulen' Alıntı:
Ben sanmıyorum 1 yıl olacağını 2-3 yıllık bir sözleşmedir sonuçta 20 yaşında bir oyuncu.Geleceğe yatırım yapmak istiyorsan 1 yıllık sözleşme saçma olur
gsmobilede filanda bahsetmemiş ama bilmiyorum tam .

Öncelikle hayırlı olsun.geleceğe yönelik güzel bir transfer.Sözleşmenin 2yada 3 yıllık falan olduğunu düşünüyom.eğer sözleşme 1 yıllıksa parlarsa bizde kaptırırız,yok eğer parlamazsa Murat kaya gibi yıllarca oynar.

Gelecek için kullanıp değerlendirmemi gereken bir isim.Umarım uzun yıllar faydalı olur ve kendini geliştirir.

Re: Melih Mahmutoğlu Galatasaray?da

Hayırlı olsun .

Bir çok takımın peşinde olduğunu okumuştum. Yeni neslin genç yeteneklerinden önemli bir oyuncu aldık. Hayırlı olsun.

ümit milli takımın en etkili isimlerinden birini takımda görmek gerçekten sevindirici bir durum umarım uzun yıllar bu takımda etkili olur

Melih ile karşılıklı oynamış arkadaşlarımdan ismini çok duymuştum. Kaliteli bir yerli oyuncu Galatasaray'ımıza hayırlı uğurlu olsun...

Hoş geldin yeni Aslan...

çok yetenekli olduğunu bizzat biliyorum önemli ve doğru bir genç transferi tebrikler yönetime..

İstatistiklerden takip edebildiğim kadarı ile Melih bugün iyi bir maç çıkaramıyor. İlk maçta takımın en iyisiydi halbuki.

Gece izlemek lazım. Biraz önce baktım da TBBM TV vardı kahretsin :)

Maça bakmak için ekran karşısına geçtim ve meclis başkan'ının ne yapacağını şaşırıp 10 dakika ara demesiyle karşılaştım,tablo çok hoştu ama,malum durum kaşısında ne yapacaklarını bilemediler...Tabiki 6-7 tane kanalı olan bir kurumun bu maçı yayınlamaması insanın sinir katsayıları artırmıyor değil...

Furkan yine double double yaptı.

10 sayı 15 Ribaunt

Paraya kıyıp şu çocuğu almak lazım ! 8)