Mersin BŞB:64 - Galatasaray CC:73

Saat 14.00 'ı okuyup bir an sinirlendim ama ; dershanenin bayram arefesi nedeniyle tatil olduğu aklıma gelince... :)
Reha Öz , umarım öyle mucizevi bir yüzdeyle oynamaz yine . Mersin savunmasıyla var olan bir takım bakalım Fitch'i burada iyi sınayabiliriz...
 
adanadn gdiorz mersnde görşrz :atki :atki :atki

tüm sezon boyunca millete burdn maça gidin diye bağrıyorz takımız yanımıza kadar gelmşken tek bırakmak olmaz ddk bizde orda olacaz
 
maçı ntv verio ya hayret keşke vermese çünkü bzizim saha olunca versinde trübünü göreli,m şimdide deplasmandayız.bzizim saha oluncada vermezler he.kesin.ama o gün bayram ya bide aaaaaaaaaaa :shock:
 
haftayada telekom maçımızıda büyük olasılıkla canlı olarak verirler.bu sayede deplasman maçlarımızı kaçırmamış olucaz.mersin deyince aklıma biraz soru işaretleri geliyor ama galibiyet yakın gözüküyor.
 
uAozi' Alıntı:
maçı ntv verio ya hayret keşke vermese çünkü bzizim saha olunca versinde trübünü göreli,m şimdide deplasmandayız.bzizim saha oluncada vermezler he.kesin.ama o gün bayram ya bide aaaaaaaaaaa :shock:
Olaya bencil yaklaşıyorsun daha doğrusu bende bunu yapabilirim.Ama İstanbul'daki maçların gösterilmemesi Tv taraftarını salona çeker.Bu seneden itibaren taraftar sayısının üstüne bişeyler konulup herşey oturursa o zaman dediğin olabilir.Ama G.Saray için iç saha maçlarının değil de dış saha maçlarının yayınlanması bence bir avantaj teşkil eder.
Ama olaya tek yönlü bakmamak lazım.Bir de madalyonun diğer yüzü var.Maçların yayınlaması ek bir gelir demektir.
Zaten haftada 3 maç olduğuna göre Basketbolda da taraftarı en çok olan 3 takım olduğuna göre;maçların %80 i yayınlanır korkma...
 
beni aydınlattığın için saol renkdaş ;) ben sadece fikrimi sölemiştim.sende haklısın.napalım hayırlısı.GS için ne olursa kabulümüz artık.saygılar.
 
reha dediginiz gibi cosmassa iyi basket ve gusel bir skor alabilir 3te 3 le yolumuza devam edebiliriz
isallah hersey yolunda gider tribinde ve ekran basındaki traftarın gucu ilede kazanmasını bilirz
 
Reha çoşsun ya nolcak sanki 40 sayı mı atacak en fazla 20 atar zaten 20 attığı zaman da yendik hazırlık maçında...

holman-fatih ikilisinin maçı olacak. nedim'e ve ümit sonkol'a pota altını dar ettiğimiz anda kilit açılır ve farka gider maç. ben reha'dan çok ümit sonkol'u kilit olarak görüyorum. Alan savunmasını iyi yaptığımız anlarda yüksek post'a çıkarak pas alışverişi ile savunmamızı sarsmıştı. Onu durdurursak Amerikalılar dışında pek bir sorun yaşayacağımızı sanmıyorum.

Bir kilit nokta da mitchell ve fitch'in aynı anda sahada oldukları zaman mitchell'in top getirip uygun yerlerde fitch'i topla buluşturması ve oradan kazanacağımız sayılar. Böylece hem fitch'i ekonomik kullanmış olacağız hem de mitchell'i kaybetmemiş olacağız.

Eğer böyle bir şey olamaz ise fitch sahada oldugunda mithat veya murat oyun kurucu pozisyonunda oynamalıdır. mitchell sahada oldugunda ise tufan veya murat 3 numara oynamalıdır.
 
Mersin, G.Saray maçına hazırlanıyor

BEKO Basketbol Ligi'nde mücadele eden Mersin Büyükşehir Belediyesi, hafta sonu Galatasaray Cafe Crown ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Genel menajer Necip Kapanlı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligde henüz galibiyetlerinin bulunmadığını hatırlatarak, ''Çıkışa geçmek için bir galibiyete ihtiyacımız var. Bunu da Galatasaray Cafe Crown karşısında yapmak istiyoruz'' dedi.

Rakiplerinin güçlü ve ilk sıralara oynayan bir ekip olduğunu belirten
Kapanlı, şöyle konuştu:

''Rakibimizin gücü ortada. Fakat, bizim de bir galibiyete ihtiyacımız var.
Takımda moral sorunu yaşıyoruz. Rakibimizi geçtiğimiz takdirde bu sorunu aşarak çıkışa geçeceğimize inanıyorum. Kazanmak için elimizden geleni yapacağız.

Pazar günkü karşılaşmada en büyük kozumuz seyircimiz olacak. Tüm
basketbolseverleri takımı desteklemeye çağırıyorum.''

Üçüncü yabancı oyuncu arayışlarının sürdüğünü vurgulayan Kapanlı, sakatlığı süren Barış Süer'in takımdaki yerini alamayacağını, bir operasyon geçirecek olan Özgür Adıgüzel'in ise bir süre takımdan uzak kalacağını sözlerine ekledi

kaynak:www.internetspor.com
 
İlk 2 hafta Efes'ten içeride 22,Banvit'ten dışarıda 15 sayı fark yediler.Bu skorlar kimseyi aldatmasın.Başlarında Hakan Demir'in olması maçın zor geçeceğini açıklar herhalde.
1 numaraları Watson takımını taşıyacak kapasitede değil.Mitchell diri olursa Watson'ı sahadan siler.
2 numaraları Wilson'a özel önlem almalıyız.Sazı eline alırsa başımızı çok ağrıtır.
Ligimizin müdavim oyuncuları Erdal Bibo,Reha Öz,Nedim Dal,Engin Algın ve Umut Tınay da Mersin'in kadrosunda.
Bizim takım malumunuz.Hücum setlerinin oturması ve takımın Fitch'e alışması için zamana ihtiyaç var.
Zorlansak da kazanıp 3'te 3 yaparız diyorum.Bu sayede ilk hedef maçımız olan Telekom deplasmanına moralli gideriz.
 
:atki :atki :atki :atki :atki :atki :atki

GS.mersinle yapacağı maçın hazırlıklarını öğle saatlarinde darüşşafakada yaptığı idmanla sürdürdü.

Bu haberi kendim hazırladım.lisemiz salona çok yakın olduğu için basketbol oyuncularımızı ve Murat Özyeri gördüm.

bu arada BENCE çok iyi bir koçumuz var.bunu iyi değerlendirmeliyiz

:atki :atki :atki :atki :atki :atki :atki
 
valla ntvnin mersinden yayın yapacağı 40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi işallah bu maçıda alıp serimize devam edeceğiz
 
:atki :atki :atki :atki :atki :atki :atki :atki

gerçekten mersinin koçu Hakan Demir iyi bir koç.ilk 2 haftada güçlü takımlarla oynadıkları için henüz galibiyete ulaşamadılar.

dileğim mersini iyi bir oyunla yenmek.dileğimin gerçekleşmesi temennisiyle......


hadi GALATASARAY.

Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.

:atki :atki :atki :atki :atki :atki :atki
 
zor bir maç olacak asla savunma disiplinini eldsen bırakmayıp mücadele eden bir takım mersin yalnız hücumda ciddi sorunları var o yüzden henüz başarıya uzaklar kolay geçmeyecek bir maç bence tek artısı eğer mersin direncini sahaya koyarsa bu sene ligin en zorlu deplasman maçlarından biri olan TELEKOM maçı öncesi ciddi bir hazırlık vermiş olur gs ye
 

Üst