Mersin BŞB:64 - Galatasaray CC:73

savunmamız iyi sadece 5 sayı sansı verdik mersine 10 sayı serbest atıslardan (cok yüksek yüzdeyle foul atıyolar 10/12) ama bunun yanında cok fazla foul yaptık fatih solak cok erken ikiledi gerci ikinci foulde blogu cok temzidi..

neyse ikinci periyotta farkı acalım biraz artık..
 
39-32 sonuçlandı ilk yarı savunmada iyiyiz 2.periyotta hücum performansımızda yükseldi beni şaşırtan olay mc gowanın ikinci periyotta hücumda takıma katkı yapmasıydı
 
mersin 10-12 serbest atıyo bizim atıslar felaket
daha 2/2 yapamadık
fitch bile nası fouller kacırıyo

gecen seneki üçlüklerle macı götürme hastalıgı maalesef bugün takımın üstünde geziyo
pota altını hiç kullanmıyoruz gibi..

son saniyedeki üçlüğü yemeseydik keske 10 sayıyla gitmek ayrı bi moral olucaktı ama fark 3. periyotta daha da acılır bence biraz daha kendimize gelmeliyiz..
 
sovereign' Alıntı:
Böyle oynayacaksak geçen sene Halil Hoca'ya ayıp etmişiz..

Ver topu Fitch'e,o da potaya atsın...

Fitch de herhalde topla beraber yatıyordur yatağına.Biraz daha paylaşımcı olması lazım.Böyle olmaz..


Malesef cok dogru :?
 
İlk periyot hiç organize değildik.Oyuncular topu Fitch'e verip gerisine karışmadılar.Fitch de bol bol gereksiz zorlamalar yaptı.Savunma direncimiz sayesinde 1 sayı önde geçtik çeyreği.
İkinci çeyrek takım kendini buldu.Mc Gowan,Mitchell ve Fatih de skora katkı yaptılar.Faul atışlarında biraz daha dikkatli olsak fark 15'i bulmuştu.Wilson'ın son saniye üçlüğüne rağmen 39-32 bitti devre.
Bizim sahamız buz pateni pisti gibiydi.Yaptığımız top kayıplarının yarısı kayıp düşmeler yüzünden oldu.Mc Gowan 2 kere topu kontrol edemedi boş pozisyonlarda.
Seyirci harika.2. periyotta bir ara oyundan bağımsız tezahürat yaptılar ama o kadarı kadı kızında da olur. ;) Mersin seyircisini bastırıyorlar sesleriyle.
Mersin seyircisi ilk çeyrekte yaptıkları tezahüratlarda terbiye noksanlığı yaşadıklarını gösterdiler.2. yarıdaki maçta Ayhan Şahenk'e teşrif ederlerse terbiye öğretebiliriz kendilerine...
 
Eleştiri zamanı .

McGowan çok iyi oynadığı bir maçta unutuldu.
Fatih kötü oynamaya devam ediyor.
Murat Kaya ne zaman oynamaya başlıcak.
Fitch dışında skor yok işte.Fitch te 2-3 top kaybı yapınca kitlendik.
Savunmada düştü bir anda nedense.

Ama yinede maçı kazanıcak hava var bir şekilde.En çok hoşuma gidende bu.Eskiden olsa 5 sayı kalınca kaybettik derken şimdi kazanırız diyorum.
 
Şu maçın 15 sayıdan nerelere geldiğini görünce geçen seneki kabusları anımsamamak elde değildi...
Herkes görevini yapmak zorunda ben artık böle saçma sapan olayları görmek istemiom :(
 
X' Alıntı:

Yaptığı gerçekten gereksizdi.. Birebir oynansa eyvallah,ki o bile saçma maç kazanmışsın zaten. Adamlar defansı bırakmış,herkes maçı bırakmış kalkıp şut çekiyor..

Geçen sene Ermal bunu bize play-off'ta yaptığından beri böyle yapanlara sinir oluyorum..
 

Üst