Bu arada Mersin gecen sezonda takiminda bulundugurdu Ja Ja Richards i transfer etmis. Cok iyi bir ribauntcu cok dikkat edilmesi gereken bir oyuncu.
Gündemi takip edememişim anlaşılan.JaJa Richards yanlış hatırlamıyorsam eski oyuncuları.Jerry Johnson ismi bana tanıdık gelmedi.Lloreda bizim maça çıkarsa ciddi handikap.Ümit Sonkol'dan çekindiğimiz mevkide karşımızda Lloreda.Düşünün gerisini...sovereign' Alıntı:Watson,matsın kalmadı Mersin'de...
JaJa Richards ve Jerry Johnson ile anlaştılar,Jamie Lloreda ile de görüşüyorlar.
Üç yeni yabancı ile çıkabilirler bizim maça.
13 yaşında liseye gitmen bana anormal geldi ama .ultraslanbatu' Alıntı:Bu haberi kendim hazırladım.lisemiz salona çok yakın olduğu için basketbol oyuncularımızı ve Murat Özyeri gördüm.
evet bu sene terslik oldu her sene futbol iyi giderken basket kötü yada beklenilen düzeyin altında gidiyordu.bu yıl ise ters bir beklenti var.onun için futbola nasıl destek veriyorsak basketede aynı oranda destek vermeliyizdrummer_987' Alıntı:Arkadaslar ne yazikki onceki yillarda basketbol takimimiza gereken ilgi gosterilmedi..Hep futbolun altında ezildi(geneldede boyle gerci) Ama bu sene artik basketbol takımımızada gereken ilgi ve alakayı gosterme zamanı geldi artık bence,ustelik iyi bir kadroda kurulmusken,futbol takımızda kotuye gıderken,basketbol takımımızı lutfen yalniz birakmayalim.. :atki