Re: Mike Wilkinson Galatasaray'da!
Hayırlı olsun bekleneni verir umarım.
Hayırlı olsun bekleneni verir umarım.
Burak Barut' Alıntı:[quote="mert-yılmaz":11udu439]sadece yabancı kontejyanı dolsun diye yapılan bi transfer ya kimse bana 6 sayı ort,4 ribaunt ort yapan bi adamı övmesin ya lütfen polat veya cemalden ne farkı var hani kaliteli yıldız bi 5 numara gelcekti bu mu yıldız transfer....
mert-yılmaz' Alıntı:4 tane yabancı alıyosun ve bu 4 yabancınında sayı ortalaması 7 sayıyı geçmiyo basketbolu çok bilen değerli arkadaşlarım sayı atmadan acaba nasıl maç kazanılcak maç bitiminde direk skorboard a bakılıyo kaç sayı attın diye kimse senin ne kadar savunma yaptığına,ekolüne bilmemneyine bakmıyo nasıl olurda bu takıma skorer amerikalı alınmaz inanamıyorum bizim 4 yabancıyı topla 1 tane rakoceviç etmez ama neyse....
Alperen Kaplan' Alıntı:[quote="mert-yılmaz":2fjlwymw]4 tane yabancı alıyosun ve bu 4 yabancınında sayı ortalaması 7 sayıyı geçmiyo basketbolu çok bilen değerli arkadaşlarım sayı atmadan acaba nasıl maç kazanılcak maç bitiminde direk skorboard a bakılıyo kaç sayı attın diye kimse senin ne kadar savunma yaptığına,ekolüne bilmemneyine bakmıyo nasıl olurda bu takıma skorer amerikalı alınmaz inanamıyorum bizim 4 yabancıyı topla 1 tane rakoceviç etmez ama neyse....
Mustafa hazırlık maçlarında fena değildi oynadığı takımlarda da istatislikleri iyi biraz zaman vermek gerekir. Brian Boddicker'de ilk geldiğinde iyi değildi.Mustafa Kaya' Alıntı:Nedense bu adama hiç kanım ısınmadı
Mustafa beyaz Amerikalılar bizde genelde başarılı oldu taraftarın sevgilisi Koch, Birian Boddicker, Nick JabınsonMustafa Kaya' Alıntı:Yok sadece beyaz amerikalılar nedense bana pek bi güvenilir gelmiyor ama doğru konuşmak için erken
Mustafa beyaz Amerikalılar bizde genelde başarılı oldu taraftarın sevgilisi Koch, Birian Boddicker, Nick Jabınson[/quote:1c6iqqis]Mustafa Yağız ÖNDER' Alıntı:[quote="Mustafa Kaya":1c6iqqis]Yok sadece beyaz amerikalılar nedense bana pek bi güvenilir gelmiyor ama doğru konuşmak için erken