Milan Gurovic

Re: Küçük Maçların Büyük Oyuncusu

Gökce Başaran' Alıntı:
Her konuya evet ama bu konuya hayır.

Gurovic'e bu itamlarda bulurken bi bismillah çekeceksiniz öncelikle. Sonra bir tarih sayfalarını karıştıracaksınız, Gurovic'in hangi maçları nasıl aldığını, en önemli adamların susup, onun konuştuğu çok maç hatırlarım ben. Peja Stojakovic'ten, Divac'a kadar hepsi susmuşken, Gurovic Bodiroga ile şampiyon yapmıştır Yugoslavyayı.

Bu maç etkili olmamış olabilir ama hemen de adamın hakkında gereksiz, yanlış şeyler yazmanıza gerek yok. Belki de sorunlar vardır kulüp içinde bilemiyorum.

Ama Gurovic'e böyle bir başlık açmak yanlış olmuş.
Bence de bugün etkisizdi ama Gurovic böle bir başlığı haketmiyor
Dediğim gibi psikolojikman ezildi bugün
Etkisiz olmasının ana sebebi ona set hazırlanmamasıdır

Gökçe bende biliyorum herkezin susup Guroviçin attığını ama ne dedik zamanında şuan değil...Bismillaha falanda gerek yok yiğidin hakkını yiğide verelim kaçanları da sorgulayalım.Bi milojevic için bi ziziç in günahı ne orda savaşırken çabalarken...Guroviç nerde, yok bedenen var ama o kadar...Pardon ama adamın geçmişi iyi diyede başımızın üstünde taşıyacak halimiz yok biz onu böye maçla için getirdik lütfenn biraz daha objektif bakalım yoksa guroviç in kariyerine lafımız yok...

Tekrarıyorum lafım bakın kariyerine değil şuanki durumuna lütfen yok işte adam yok malasef ki yok en ihtiyaç duyulan zamanda yok..............

Keşke bu efes maçında herkez gurviç yerine Milojeviç veya Ziziç diye yankılansa salon çünkü onlar bunu hak ediyor...

Tamam zaten geçmişine kimsenin lafı yok, ama bu maç kötü olması tek sorun değil bence o mutsuz yüz ifadeleri mimikleri her şeyiyle belli ediyor. Biz ne pahasına olursa olsun o salona gelip destek oluyoruz o bir alkışı bile fazla görüyor hiç gülümserken görmedim şahsen sorunu nedir çözemedim burada mutlu olmayacağını bile bile niçin geldin diye sorarlar adama. Off off...

Guroviçin kariyeri nasıl bir oyuncu olduğunu anlatır kötü oynaması kesinlikle böyle bir suçlamayı üstüne atmamızı kabullendirmez ki takımda hiç oynamayanların yanında guroviçin sahada gezmesi yeterli olur.

Murat Şimşek' Alıntı:
Gökçe bende biliyorum herkezin susup Guroviçin attığını ama ne dedik zamanında şuan değil...Bismillaha falanda gerek yok yiğidin hakkını yiğide verelim kaçanları da sorgulayalım.Bi milojevic için bi ziziç in günahı ne orda savaşırken çabalarken...Guroviç nerde, yok bedenen var ama o kadar...Pardon ama adamın geçmişi iyi diyede başımızın üstünde taşıyacak halimiz yok biz onu böye maçla için getirdik lütfenn biraz daha objektif bakalım yoksa guroviç in kariyerine lafımız yok...
ee küçük maçların büyük oyuncusu başlığını açmana ne gerek var ozaman bugünü konuşuyorsak. Hayır Gurovic 4-5 büyük maç oynamış, hepsinde susmuş, sinmişte mi bu topiç açıldı? Bir önemli maçta kötü oynadı. Ee küçük maçların adamı mı oldu ozaman.

Yoksa Gurovic insan değil mi? :)

eleştirebiliriz Gurovici ama benim dediğim küçük maçların adamı sıfatı koyman.

Yoksa al sana eleştiri. Bugün çok kötü oynadı, ezildi, büzüldü. Hiç kendinde değildi. bekleneni veremedi. Şaşırttı. Bu kadar yani. Öyle bir başlık açmadan da tepkimizi verebilriiz.

Benimde söylediğim bu . Bu maç kötü oynamış olabilir ama n'olursa olsun ' Küçük Maçların Büyük Oyuncusu ' diye bir başlık Gurovic için açılmaz . Sert bir dille eleştiri de yapılır ama bu başlık atılmaz !

Saygılarımla

Anladım Gökçe ne demek istediğini ama benim bu görüşüm sezon başından beri Türkiye Kupasında örneğin evet şeş kaza çıktık diye kimsenin sesi çıkmıyo ama performansı ortada ligde desen bi maç var bi maç hiç yok son selçuk maçında 8 de 1 mi ne attı 3'lük...Bakalım ne göstercek önümüzeki günler ama mesela efes maçı ama guroviç o eski guroviç değil zaten öyle olsa şuan bizim kadromuzda olmazdı keşke bildiğimiz oyuncu olsaydı da Avrupa ya veda etmesiydik acı ama gerçek...

Vallahi Guroviç'in psikolojisini bilemem ancak bu konuyu açan kardeşimin psikolojisi bozulduğu belli.
Her sorumluluk almayan hakkında konu açacaksak her maç açalım 2-3 konu.
Böyle olmaz evet bugun yenişmiş olabiliriz, ben eğer yabancı bir takımda oynasam kendi ülkemde Galatasarayla maça çıksam bende aynı şekilde olurdum.
Hani bazılarınız 'profosnoyellik' herşey değildir diyor ya işte bu da ona giriyor.

Alison Sudol' Alıntı:
Tamam zaten geçmişine kimsenin lafı yok, ama bu maç kötü olması tek sorun değil bence o mutsuz yüz ifadeleri mimikleri her şeyiyle belli ediyor. Biz ne pahasına olursa olsun o salona gelip destek oluyoruz o bir alkışı bile fazla görüyor hiç gülümserken görmedim şahsen sorunu nedir çözemedim burada mutlu olmayacağını bile bile niçin geldin diye sorarlar adama. Off off...

Guroviçle ilgili düşüncelerinize katılmamakla beraber..
Arkadaşım kaç maça geldin bilmiyorum ama Guroviç seyirciyle (bizimle ) beraber oynuyor onun adını söleyince maç yaparken bile tepki veriyor..Lütfen biraz daha dikkatli izle onu...
(Bu maçaın ilk ayağındada maçtan önce yanımıza çağrdık 3 lü çektirmeye kalktı hüseyinden gödüğü kadarıyla orda ne kadar güldüğünüde görmedin heralde...)

Burak Barut' Alıntı:
Vallahi Guroviç'in psikolojisini bilemem ancak bu konuyu açan kardeşimin psikolojisi bozulduğu belli.

Kuruduğun cümlelere dikkat et burak...Guroviç benim babamın oğlu değil,bu armada kimsenin oyuncağı,kuklası değil...Bu yıldızlar bu maçlar için sahada,guroviçinde yok işte rakip sırpmış karadağ mış düşüncesiyle çıkkacağınıda sanmıyorum onun işi bu mesleği.Kaçak göçek oynuyacaksa gerekte yok..Ne yani Milojeviç in eski takımı ne oldu adam çıktı takır takır oynadı bırakalım bu işleri geçmişle yaşamayalım önümüze bakalım...

Murat Şimşek' Alıntı:
[quote="Burak Barut":8vmm0552]Vallahi Guroviç'in psikolojisini bilemem ancak bu konuyu açan kardeşimin psikolojisi bozulduğu belli.

Kuruduğun cümlelere dikkat et burak...Guroviç benim babamın oğlu değil,bu armada kimsenin oyuncağı,kuklası değil...Bu yıldızlar bu maçlar için sahada,guroviçinde yok işte rakip sırpmış karadağ mış düşüncesiyle çıkkacağınıda sanmıyorum onun işi bu mesleği.Kaçak göçek oynuyacaksa gerekte yok..Ne yani Milojeviç in eski takımı ne oldu adam çıktı takır takır oynadı bırakalım bu işleri geçmişle yaşamayalım önümüze bakalım...[/quote:8vmm0552]

Kurduğum cümlelere dikkat ediyorum peki siz ARMAmızı taşıyan oyuncular hakkında söylediğiniz laflara dikkat eder misiniz ?
Geçen sene her maçta yatan Lincoln'e Lincolnnnn Lincolnnnn diye bağıranlar 'ARMA' kolay değil dediler mi ?
3 maçla adama damga koyuyorsunuz sonra da kukla değil diyorsunuz?
Çelişkiyi kendi içinizde yaşamayın lütfen.

Ben Ülkerin elini çekmesini dile getirdim ama...Lincolne yatmasına rağmen yapılan desteğede karşıydım Arda orda deli gibi yırtınırken...Bu fazla uzadı katıl veya katılma, Avrupa rüyası çabuk bitti, artık bolca atar Guroviç kepez e,erdemir e ...

2001 senesinde Milan Gurovicle bir turnuvada tanistim, daha sonra da birkac turnuvada kendisiyle vakit gecirdim. Herseyden once kariyeri tartisilmayacak kadar buyuk ve kisilikli bir oyuncu oldugunu soylemek lazim. Oynadigi her takima mucadelesiyle, skorer kimligiyle ve liderligiyle cok onemli seyler katti. Ancak artik hem yasi 33, hem de eskisi kadar formda ve saglikli oldugunu soylemek zor. Buducnost karsisinda da bir grup ise yaramaz taraftarin protestosuna aldirdi ve bosu bosuna oyundan koptu. Ayrica hic savunma yapmadi ve coluk cocuktan 93 sayi yememize sebep olan isimlerden biri oldu.

Gurovic'in formsuz oldugunu soylesek de, onun uretken olmamasinin bir nedeninin de oyun kurucularimizin (Cuneyt'i haric tutarak) oldukca yetersiz olmasi oldugunu da soylemek lazim, sonucta Gurovic bir forvet ve ona bir sekilde top getirilmesi lazim. Bugun ortaya koydugu performansla tam bir hayal kirikligi olsa da, Milan Gurovic yine de Yugoslav basketbolunun yetistirdigi en onemli isimlerden biridir. O yuzden, kendisi icin kucuk maclarin buyuk oyuncusu demek hic dogru degil.

Re: 15 # Milan Gurovic

GUROVİÇE BİRİLERİNİN SAVUNMA YAPMASI GEREKTİĞİNİ HATRLATSIN.. SADECE SAVUNMA 2 METRE BOY VAR BUDUCNOSTLULAR SÜREKLİÜÇLÜK ATTILAR GUROVİÇİN ÜSTÜNDEN

Bu başlığın Gurovic için açıldığını görünce gerçekten bir garip oldum. Kariyeri boyunca hep kritika nların adamı olan ve en güvenilen isim olan Gurovic'e daha sezonun başında 4-5 maç sonunda böyle bir kanıya ulaşmak...
Gurovic bir Jordan değildir. Ama en az onun kadar yüreklidir. Ona o hissi ve duyguyu verdiğinizde o da takımı için elinden geleni yapar. Siz ona maç boyunca set çizemezseniz, kıyıda köşede bırakırsanız ne bekleyebilirsiniz?
Ama boşverin... Bize Gurovic ne gerek kardeşim...

Adam 1 maç kötü oynadı diye beklenenleri vermedi diye hemen çamur atmayalım.Geçen senenin başlarındada Owens'ı nasıl kötüleyenlerin sene ortasında nasıl övdüklerinide gördük.Ben Guroviç'in bizi çok iyi yerlere getireceğine inanıyorum.

Gurovic'e bile " küçük maçların büyük oyuncusu " deniliyorsa artık söylenecek birşey yok.

Hemen gönderilsin..Bu çapta bir oyuncu fazla geldi bize.

bence bu çapta bir oyuncu bize fazla gelmedi.. galatasaray, gurovicin hayalini kurduğu menajer-oyuncu gibi emekli-oyuncu olacağı yer değil.. bizim galatasaray taraftarında bir hastalık var.. adamlar sanki babamıızın oğlu.. tüm sporcular için söylüyorum bunu.. hemen baştacı ediyoruz.. eminim gurovicin son 2 maçtaki formasını yıkamadan katlayıp rafa koymuşlardır.. şutlar girmeyebilir ama savunma yapmamaya, şuta el kaldırmamaya kimsenin hakkı yok, ayrıca kimse galatasaraydan büyük olamaz.. bize oyuncu büyük gelmez, oyuncuya biz büyük geliriz..

Emre Yuksel' Alıntı:
bizim galatasaray taraftarında bir hastalık var.. adamlar sanki babamıızın oğlu.. tüm sporcular için söylüyorum bunu.. hemen baştacı ediyoruz....

Ayne katılıyorum Emre ama nedense çoğu arkadaşımız anlamamakta ısrar ediyor bi cümleye takılmış durumda,evet kariyerine en ufak bi lafım yok çok büyük oyucu ama geçmişle yaşanmaz ki.Büyük oyuncu büyük oyuncu ee nerde bu büyük oyuncu yokkk....bu sezon için Guroviç bende büyük bi hayal kırıklığıdır erdemire 30 atsa ne olur bize geçen Avrupa maçında lazımdı onda da sahada ruh gibi gezdi... umarım bian önce eski guroviç performansını gösterir bizim emekli oyuncuya ihtiyacımız yok...

Gurovic şu an iyi oynamıyor bunu bende biliyorum.Ama sanki her sorunu halletmişizde bir Gurovic kalmıs gibi yorumlar yapıyorsunuz

Gurovic şu an kapasitesinin % 10 unu bile oynayamıyorsa bunda onun isteksizliği kadar yanındaki oyuncuların yetersizliğininde payı var.Sonucta basketbol bir takım oyunu ve bizimde en büyük sorunumuz takım olamamak.

İyi bir takım olursunuzda Gurovic iyi oynamaz o zaman sonuna kadar eleştirin ama daha geleli 1 ay olmusken tarihimizin belkide en kariyerli yabancısına "küçük maçların büyük oyuncusu" diye topic açılıyorsa bu en hafif tabirle saçmalıktır.