Milan Gurovic

Re: 15 # Milan Gurovic

Basketbolda bench'ten sayı atıldığını bilmiyordum.
Ya da top kullandırmadan o kişiden sayı istenildiğini hiç düşünmemiştim.

Milan Gurovic'i tartışmam bile. Tıpkı Lincoln gerçeğinde olduğu gibi laf yapanlar akşam yemeği niyetine yerler söyledikleri cümleleri.

Milan Gurovic, kadromuzda yer alan Zizic ile beraber Türkiye'nin gelmiş-geçmiş en iyi yabancılarından biridir.Bu gerçeği hiç birşey değiştirmez.

Hakan Oksuz' Alıntı:
Zaten Guroviçin hiç suçu yok..Ya Graves top vermiyor ya hoca oynatmıyor..
:)

ya haklısınız hoca elbette yanlışlar yaptı.Ama bir arkadaşın dediği gibi "1.1 milyon dolara oynayan adamın böyle oynamaya hakkı var mı?"

Çok önemli oyuncu buna kimse bişey diyemez.Ama sahaya bakıyorum sıradan hiç bir özelliği olmayan vasat bir adam..Kaçırdığı şutlar airball lar kırla gidiyor.Eğer avrupanın en iyi şutörlerindense şu güroviç, avrupa basketbolunun vay haline..

Ha şunu eklemek isterim.Öyle bu oyuncuları idare edecek hoca vs. lafları ne kadar gerçekçi..Son yıllarda elimizde ne var? Play out ,lig 4. culugu, 5.ciliği vede en buyuk avr. başarısı ULEB + hersene değişen istikrarsız kadro.
Şimdi hangimiz böyle bir anlayşın başına BÜYÜK koç düşünebilir?

Telekom Euroleague'de oynadığı sene Paok ile oynuyordu.Stajokovic o maçın kırılma anlarında bir air-ball attı, bir üçlüğü de çembere değmeden panyaya çarptı.35 dakikaya yakın süre oynadığı maçı çoğu düşük bir yüzdeyle tamamladı.Paok o maçı son 5 dakikaya 9 sayı önde girmişken Alper Yılmaz'ın 3 adet, Kemal Tunçeri'nin de 1 adet arka arkaya gelen üçlüğüyle maçı kaybetti.
Neyseki O Stajokovic GS'da oynamıyormuş, o maçtan sonra bu ne biçim şutör deyip transfer etti diye yönetimi protesto ederdiniz...
Gurovic'in şutörlüğünü kimseye ispatlamasına gerek yok.O ABD'lilere bile kendini ispatladı.Kusura bakma el üstü üçlükler atıp içeri drive edecek birini arıyorsan, Ray Allen var Boston Celtics de fakat savunması biraz zayıf :)
Gurovic sanıldığının ve basına yansıyanın aksine sorunlu bir oyuncu da değil.Sorunlu olsa geçen sene dağılan Prokom da ilk gemiyi o terkederdi.Fakat o sene sonuna kadar oynadı.Oyndadığı bütün takımlarda da kontrat bitimine kadar sorun çıkarmadı.Kısaca onu ve diğer yıldız oyuncuların idare edilmeye ihtiyacı yok.Sadece sahada yeterince süre alıp kendilerine göre oyun planlarının olmasına ihtiyaçları var.Fakat GS'ın Murat Hocayla Graves'in eline topu verin o ne yaparsa yapsın dışında bir oyun planı yoktu...

erenbekdemir' Alıntı:
sırbistanın abd ile oynadığı maçı izledim yahu ne guroviç ama.......

el üstünden üçlükler...oyun kurucu olmalar....ama bizde bkz.(beşiktaş maçı üçlüğü salladı hiç birşeye değmedi gülesimde geldi ağlanacak halimize :roll: :roll:

hadi guro bu maç senin......

O sirbistan takiminin basinda bir Murat Ozyer yoktu.Bu yuzden adam kendi yetenegini maksimum olcude sergiledi.Murat Ozyer'e dedigim gibi bir Zizic bi Milo bir Guro 10 beden buyuk geldi.

Ali Erdem Güntepe' Alıntı:
[quote="Aykun Alan":3nzzfl9i]+3500 kişiyi görünce eminim kendi adına fazladan birşeyler koyacaktır sahaya.

İmza !![/quote:3nzzfl9i]

+ 3500 kisiyi gorunce,ve eski coachu olmayinca artik kesinlikle..Murat Ozyr icin 10 beden buyuk bu Zizicler,Gurovicler..Gurovic super kabiliyetli,tehlikeli bir oyuncu Avrupada.Costumu tek basina takimini sirtlar.Koseden sagdan soldan 3 lukler durdurulmaz.Ama ona gore bir coach lazım..Bu isler sıradan coachlarla olmaz.

Gurovic'i umarim Mirsad kizdirir macin basinda.Gurovic her alde 9 da 7 ucluk atar bu durumda..en az bir 30 sayi ceker,tepesi atarsa.

su guroviçe yaptığımız tezahüratı herkesin söylemesi lazım.........

mila milan ES milan guroviç ES guroviç guroviç milan guroviç.......

Milan Gurovicin durumunu Rusyada Triumph Lyubertsy ile anlasan Estban Batista'ya degil belki ama bir Khimki'li Jorge Garbajosa'ya benzetebiliriz..Garbajosa Khimki'de son derece siradan oynuyor.Adam NBA'den geldi nereye geldim havasinda..NBA'den Khimki'ye gecis nasil etki ettiyse,Gurovicede Barcelonali,Prokomlu yillardan Galatasaraya gecis yapmak boyle bir etkide bulundu.Adam daha dun Euroleague'de oynuyordum simdi ise Fibalara kadar dustum dusuncesinde..Kendine yediremedigi belki durumlar soz konusu..Hak vermek lazim bazi seylere..

Prokom'un futbol takimi yok.GS Basketbol takimi ile Prokom basketbol takımını genel karsilstirirsak Prokom bizden ustedir tartismasiz bence..

Emir Kalyoncu' Alıntı:
Gurovic'i umarim Mirsad kizdirir macin basinda.Gurovic her alde 9 da 7 ucluk atar bu durumda..en az bir 30 sayi ceker,tepesi atarsa.
Madem Gurovic´in iyi oynaması için, Mirsad´ın maçın başında Milan´ı kızdırması gerek, o halde Gurovic´in bugüne kadar sergilediği kötü başarımın sorumlusu Murat Özyer değil.

Onur Yavuz' Alıntı:
[quote="Emir Kalyoncu":2awgdjap]Gurovic'i umarim Mirsad kizdirir macin basinda.Gurovic her alde 9 da 7 ucluk atar bu durumda..en az bir 30 sayi ceker,tepesi atarsa.
Madem Gurovic´in iyi oynaması için, Mirsad´ın maçın başında Milan´ı kızdırması gerek, o halde Gurovic´in bugüne kadar sergilediği kötü başarımın sorumlusu Murat Özyer değil.[/quote:2awgdjap]

Tam tersi yazmissin.Murat Ozyer cok sakin,efendi bir insan.Basketbolda bir coachun Tanjevic-Ergin Ataman-Murat Didin tarzi coskulu bazen hircin,atesli yerinde duramayan bir yapisinin olmasi lazim..Ergin bak cikti ender arslan'a bir euroleague maci sonrasi verdi veristirdi..ondan sonraki hafta ligde ve avrupada canavar gibiydi..Murat Ozyer-Gurovic arasinda bir bag yoktu ki(oyun plani anlaminda)..Gurovic'in sahne almasini bekleyelim!

Bugünkü maçta en büyük beklentim milan gurovic ten.Gurovic taraftarı seven,taraftarla coşan bir oyuncu olduğundan yarınki atmosferde gurovic in performansını etkiler.Ondan patlama bekliyorum.Attığı üçlüklerle takım ve taraftarı coşturacaktır.

Emir Kalyoncu' Alıntı:
Tam tersi yazmissin.Murat Ozyer cok sakin,efendi bir insan.Basketbolda bir coachun Tanjevic-Ergin Ataman-Murat Didin tarzi coskulu bazen hircin,atesli yerinde duramayan bir yapisinin olmasi lazim..Ergin bak cikti ender arslan'a bir euroleague maci sonrasi verdi veristirdi..ondan sonraki hafta ligde ve avrupada canavar gibiydi..Murat Ozyer-Gurovic arasinda bir bag yoktu ki(oyun plani anlaminda)..Gurovic'in sahne almasini bekleyelim!
Eğer Murat Özyer o tip açıklamalar yapsaydı eminim ki Fatih Terim örneği verilerek; O oyuncularını taraftarın önüne atmaz, suçu üstlenirdi derdiniz.

Sahada hakemlerin hakkımızı gasp ettiği anlarda biraz agresif olmasını ben de istiyordum ama adamın tarzı bu...

Emir Kalyoncu' Alıntı:
Prokom'un futbol takimi yok.GS Basketbol takimi ile Prokom basketbol takımını genel karsilstirirsak Prokom bizden ustedir tartismasiz bence..

Zaten kulüp demedim takım dedim,ayrıca o kanıya nereden vardınız öğrenebilir miyim?

Valla bugün gurovicten hiç bir şey beklemiyorum bugün hüseyin ve atkinsin oyuna damga vuracagını düşünüyorum plaselerimde graves ve cemal digerleri biraz gerilerde kalır ama zaten benim umudum cok azz.

Alperen Kaplan' Alıntı:
[quote="Emir Kalyoncu":2zbqkz9q]Prokom'un futbol takimi yok.GS Basketbol takimi ile Prokom basketbol takımını genel karsilstirirsak Prokom bizden ustedir tartismasiz bence..

Zaten kulüp demedim takım dedim,ayrıca o kanıya nereden vardınız öğrenebilir miyim?[/quote:2zbqkz9q]
Son 7 sezonda kendi liglerinde 4 şampiyonluk, 3 ikincilik kazanmaları, basketbola harcadıkları para, son 4 sezonu Euroleague olmak üzere 8 senedir aralıksız Avrupa sahnesinde olmaları ile şube olarak bizden önde olmalarını kabul etmek gerekir...
Bugün ki maçta ise artık Gurovic'in patlama yaması gerekiyor. Ve buna inanıyorum, en azından inanmak istiyorum...