Milan Gurovic

Re: 15 # Milan Gurovic

Uğur belli bir geleneğe sahip olabilirler ama Gurovic kesinlikle daha kötü bir kadroya gelmedi... Bilakis bariz biçimde daha iyi bir kadroya geldi...

Ona verilen paralar başka bir isme verilse şuan harika istatistikler tutturmuştu.

Bugün dahil geldiğinden beri gerçek Gurovic gibi oynadığını görmedim.

Umarım Koray Hoca'nın gelmesiyle hırslanır ve izlemek istediğimiz Milan olur.

Transferi yaıldıgında en çok sevindiğimiz kişiydi milan.Aslında iyi de başlamıştı 20 li sayılar attığı maclar izledik fakat şu son zamanlar ortada milan falan yok niye böyle oldu bilmiyorum ama ben o eski milan'ı istiyorum.

Seni bu kadar seven taraftarını üzme milan üstündeki ölü toprağını at ve şahlan

Savunmada inanılmazdı ama hücumda yeterince etkili olamadı, haydi Milan dön artık parkelere!

Gurovic'in maçı muhabbetlerini ben de yapardım ama artık katılmıyorum. Şu taraftar önünde oynamayacaksın da ne zaman oynayacaksın. Çok kötüydü demiyorum ama Hüseyin gibi öne atamadı kendini.

Çok sabit oynuyor.
Onun kalıbında ve boyunda bir adamın ters taraftan sürekli içeri yüklenmesi gerekirken o belli bir noktadan sürekli şut atmaya çalışıyor.
Koray Hoca ona gerekli uyarıları yapacağını düşünüyorum.

Gerçi sezon başından beri beklenenei veremedi ama Beşiktaş maçı öncesine kadar sakattı yani şunun şurasında 1 hafta önce çıktı sakatlıktan belki bunun da etkisi vardır. Sonuçta hem Beşiktaş maçında hem Fener maçında en azından savunmada diğer maçlara nazaran çok istekli idi. Fener maçında sadece 3 kez atış kullanmış zaten .

Guroviç Galatasaraya suan oynadığı basketbolu oynasın diye alınmadı,çok pasif ısteksiz ve formsuz bakalım koray hocayla gercek formunu bulacakmı.Eger hedef sampıyonluksa bu takıma en buyuk katkıyı verecek oyuncu bence Guroviçtir.

Hakan Demircan' Alıntı:
Guroviç Galatasaraya suan oynadığı basketbolu oynasın diye alınmadı,çok pasif ısteksiz ve formsuz bakalım koray hocayla gercek formunu bulacakmı.Eger hedef sampıyonluksa bu takıma en buyuk katkıyı verecek oyuncu bence Guroviçtir.
sene başında böyle değildi
bence saha dışı problemleri var

ben 22 senelik ömrüm boyunca şunu gördüm Galatasaray Spor Klubunde

Galataasaray daki oyuncular(özellikle yabancılar) eğer başarılı oldurlarsa bunun yegane sebebi takımda olduklarından dolayı duydukları mutluluktur.

Ben güroviçin mutlu olduğuna inanmıyorum.Bence vasat altı performansının sebebi budur..

Koray Hocanın Gurovicin daha onceki yillar Sirbistan formasiyla nasil oynadigini videolardan izlemesi lazim.Ona gore bir formul gelistirmek lazim..Gurovicin 35-40 li sayi attigi bir cok maci izleyip nerden nasil skor bulabilir,bunu incelemek lazım

Her önemli maç öncesi işte bu Gurovicin patlamaya yapacağı maç diyoruz. ama daha gerçekleşemedi o patlama.

play-offlarda gösterekse kendini ben razıyım bütün sezon böyle devam etsin

Çıkarsın kolundaki pazubandı bak nasıl oynar.Yalnız bu soruna en geç bu hafta içinde Koray hoca bir çözüm bulacaktır.

bu dövme işi çok saçma .........

açsın ne olucak......

bende atatürkün dövmesini yaptırıp yunanistana veya ermenistana gitsem bu kadar sorun olmaz......

tabi bazı farklar var 40000 civarında müslümanın katledilmesi gibi.

birde guroviçi fener aldığı zaman acaba bizim düşüncelerimiz ne olurdu...