Milan Gurovic

Re: 15 # Milan Gurovic

Osman Aydın' Alıntı:
Guroviç in bence artık maçlarda şu dövmeyi kapatmadan oynaması gerekiyor.Bence onun uğuru üzerinde yok.Antreman da bütün üçlükleri sokuyormuş diye duydum ve bunları yaparken dövmeyi kapatmıyormuş.Artık maçlarda da dövmeyi kapatmadan oynaması gerekiyor.
Bu çok doğru bir tespit Osman Kardeşim
Bunu bende uzun zamandır düşünüyorum.Belki size garip gelecek ama o adam o dövmeden güç alıyor ciddi şekilde pozitif etkiliyor o dövme onu.Dövmeyi kapatınca kedi gibi oluyor gurovic(teşbihte hata olmaz)Dövme açıkken ise aslan oluyor.

Bu arada Gurovicin internetteki sevinç videolarına bakarsanız attığı her sayıdan sonra o dövmeyi öptüğünü o dövmenin ona ciddi güç verdiğini göreceksiniz

O dövme kapalı kalmak zorunda. Tartışılmasına bile gerek yok.

(şimdi yarın açarlar sonra al başına belayı.)

Yazılanlar herkese çok basit geliyor. Ama hiç kimse yaşamadan bilmiyor.
Allah kimseye katliam acısı yaşatmasın.

Karşılıklı savaşırsın, sen kazanırsın ya da o kazanır olay farklıdır.
Bu bir soykırımdır ve bu soykırımın baş mimarı Gurovic'in kolundaki adamdır.
Laf salatası yapıp konuşuyoruz son günlerde. İsrail'e lanet mitingleri yapıyoruz. Müslüman kardeşlerimize yaptıkları eziyeti kınıyoruz. Dil,din,ırktan önce insanlık namına utanç duyduğumuzu belirtiyoruz.

Ya şimdi ne oldu ? Yani Gurovic'in kötü performansu şu dövmeye mi kaldı ?
Bazıları da Atatürk örneğini vermiş. Sen kendinde misin arkadaşım ?
Atatürk ile o dövmedeki adamı nasıl bir tutabiliyorsun ? Hakarettir bu.
Kendisi mağlup ettiği milletin bayrağına saygı gösteren nadir komutanlardandır.
Dediğim gibi savaşırsın kazanırsın,kaybedersin apayrı bir olay.
Ama bu çoluk-çocuk,yaşlı-genç bir insan katliamıdır. Belki de bunları bu kadar içten yazmamın sebebi Balkanlardan gelen bir soya sahip olmam. Akrabalarımı kaybetmiş olmam. Dedim ya yaşamadan kimse anlamıyor.

Bu konuda saçma-sapan yorumlar yapan tüm abilerimden ve arkadaşlarımdan özür bekliyorum.

Gider yapmadan konuşursan memnun olurum.

Neymiş o fark ? Anlat, biz de bilelim. Gerçi sen sadece okursun olanları,bizler yaşarız.

Tugay Aktepe' Alıntı:
Özür dileyeceğin yerde gider yapıyorsun Eren. Yanlışının farkında değilsin.

tugay bak sen bu olayın bir parçası olduğun için böyle konuşuyosun...belki ben olsam bende öyle konuşurum....
ama sen benim gibi olsan sende dersin çıkarsın diye ....
sonuçta o bandaj dövmenin orda olmadığını kanıtlamaz...yine dövme orda sen adamın takımda olmasına isyan etmelisin bana deil...

Duyduğum kadarıyla sorunları varmış,inşallah bunlar en kısa zamanda çözülür ve Koray Hoca'nın çözeceğine inanıyorum.Galatasaray tarihinin en iyi yabancılarından birini bulmuşuz ve ufak sorunlardan kaybetmek üzereyiz,bir dönerse şampiyonluğun favorisi yapar bizi benden söylemesi.

erenbekdemir' Alıntı:
Tugay Aktepe' Alıntı:
Özür dileyeceğin yerde gider yapıyorsun Eren. Yanlışının farkında değilsin.

tugay bak sen bu olayın bir parçası olduğun için böyle konuşuyosun...belki ben olsam bende öyle konuşurum....
ama sen benim gibi olsan sende dersin çıkarsın diye ....
sonuçta o bandaj dövmenin orda olmadığını kanıtlamaz...yine dövme orda sen adamın takımda olmasına isyan etmelisin bana deil...

Demek ki laf salatası yapmak bize hiç birşey kazandırmıyormuş Eren.Hele ki son günlerde Gazze olaylarından yola çıkarsak...

İsrail ne halt ederse etsin, Filistin de baksın başının çaresine.
Nasıl olsa biz değiliz o zulmü,eziyeti çeken. Bu mudur ana tema ? Bu mudur insanlık ?

Benim akrabamı,kanımı,canımı katleden bir adamdan bahsediyorum Eren.
Senden hiç birşey beklemiyorum yanlış anlama. Yani o adamı sevme,hatta kin kus, nefret et demiyorum.Bunları yapmak zorunda değilsin.
Ama beni anlamak ve bana bu konuda saygı duymak zorundasın.

O adam senin ananı,babanı,bacını kısaca tüm akrabalarını tecavüze varacak kadar işkence çektirip öldürmeye kalksa veya öldürse aynı şeyleri söylermiydin ?
Dürüst ol bana. De ki bana tüm pislikleri yapsaydı ufacık resmini görmeye bile göz yumardım.Bunu söyleyebilir misin ?

Ben o adamın değil resmini,heykelini,dövmesini görmek ismini bile duymak istemiyorum.
Galatasaray'a yıllardır gönül vermiş biri olarak takımımı desteklemek en doğal hakkım.Ve o bandaj kolunda durduğu sürece içten olmasam da dıştan rahatım. Galatasaray her türlü fedakarlığı yaptırıyor insana. Biz de bazı fedakarlıklar bekliyoruz.

Son sözlerim olur inşallah bu konuda. Lafımı geri aldım. Özür falan beklemiyorum. Zaten beklemek en büyük hataydı. Söylemiştim yaşamayan anlamaz diye... Beddua etmem, Allah kimseye yaşatmasın...

Cevdet Akay' Alıntı:
Arkadaşlar spor dışında konuşmayalım lütfen , konu farklı yerlere kaymaya başlıyor.

Son cümlelerimi yazdım Cevdet Abi. Sizler de kusura bakmayın.
Bazıları için basit olabilir ama benim için o kadar basit bir konu değil...
Ben açmadım konuyu ama ben kapatmaya çalıştım.

İyi akşamlar.

Gurovic tüm bunları bilerek geldi bu takıma, şimdi yok dövme yüzünden oynamıyor, yok güç alamıyor gibi bahaneler bulmak yanlış olacaktır. Bir an önce kendini toparlaması lazım, beklentiler yüksek ama bir türlü o "Winner" sıfatına yakın bir performans göremedik bir basketbolsever olarak. Galatasaray camiası adına da bu kötü performansa bahane bulmak yerine çözüm bulmak daha yararlı olacaktır düşünceme göre..

bak tugay filistin için konuşursak bu admlar 400 yıldan beri isyanda zamanında osmanlıyı bile arkadan vurdular.....

ne istediklerini bilmiyorlar gibi davrandılar...şimdide bazı yanlışların yüzünden bu haldeler....

Duyarlı iki insan meseleye farklı boyutlardan yaklaşmış,ikisine de teşekkürler,görüşümü belli etmek adına Tugay Abi'ye (ve Ferhat Abi'ye) daha çok teşekkürler... :)

15 # Milan Gurovic: Forum'da bir gun ismi transfer topiginde konusulmusdu
keske Milan bize gelse ne kadar buyuk bir oyuncu oldugunu bizimde Winner bir oyuncumuzun olmasi gerektigi an maci alabilecek kapasitede bir oyuncu oldugunu cogumuz biliyorduk.

Mucdeli haberi almistik Milan Gurovic Galatasaray'da topic.
Yanlis hatirlamiyorsam Eyup abi tarafindan acilmisti.
hepimiz Forum yonetimine guveniyorduk butun haberleri guvenilir kaynaklardan aliyorlardi ve bazi siteler bu haberleri kopyalayip Gsbasket sitesinin ismini kulanmayip haber yapiyorlardi.
Bazi Yoneticilerimiz bu olaydan rahatsiz olmuslardi.

Hazirlik maclarinda firtina gibi esiyordu gurovic hata sen insanmisin diyenler olmustu. Imzalarinda Gurovicin ismini yazanlarda olmustu.

Ona besteler yapilmisti Milan Milan Milan Gurovic Gurovic Gurovic Milan Gurovic diye inliyodu Siyavus Gurovic uclugu soktugu an.

Hepimizin tek istegi Gurovicin eski kimligine donup muthis maclarini yakin zamanda oynamasi o son saniyedeki ucluklerini maci tek basina aldirdigi maclari o kutsal Sari Kirmizi forma altinda sergilemesi.

Gurovic seneye oynayacak sanırım.
Tıpkı yetenekleri oldukça geniş olan Lincoln gibi bizi kendinden mahrum bırakıyor bu sene...