Milan Gurovic

Re: 15 # Milan Gurovic

Osman Aydın' Alıntı:
[quote="Tugay Aktepe":e1xcnpa3]Gurovic seneye oynayacak sanırım.
Tıpkı yetenekleri oldukça geniş olan Lincoln gibi bizi kendinden mahrum bırakıyor bu sene...

Yok öyle değil.Dövmeyi açsın 2. yarıda ve play-off larda coşacak inşallah.[/quote:e1xcnpa3]

Garantisini veriyorsunuz yani..
Kaç defa konuştuk,daha çok tartıştık bu konuyu ve kapattık.
Açmayın isterseniz.

Açarsa iyi oynar, açmazsa kötü oynar...

Biz Milan Gurovic´in dövmesine değil basketboldaki yeteneklerine para ödüyoruz. Parasını 1 hafta geç alsa bu adam antremana çıkar mı, sanmıyorum. O zaman çıksın kendine yakışan oynunu oynasın.

Kolundaki dövme için mi basketbol oynuyor yoksa giydiği forma için mi.. Eğer dövme daha önemliyse hiç kusura bakmasın, Galatasaray gibi bir camia kimsenin keyfini bekleyemez. Bir şekilde o dövme açıldı diyelim, play-off'ta bu adamın koluna bir tırnak gelse ve o kısım bandajlansa maçı mı bırakacak. Milliyeti, siyasi görüşü, yaşam tarzı farketmez. Bu oyuncu basketbol oynamak için para alıyor, siyasi gövde gösterisi için değil. Bütün oyuncuların belli siyasi ve milli görüşleri vardır elbette, bunlar sadece Gurovic'e özel birşeymiş gibi takımına zarar veren böyle bir isimi gereksiz kuramlarla savunmaya gerek yok bana göre..

Arkadaşlar her maç Gurovic'in üzerinde oluyor gözlerim, inanın çok çabalıyor ama daha ritmini yakalayamadı.

Oynamıyor değil, oynayamıyor, inşallah toparlanacak.

Eyüp YILDIZ' Alıntı:
Arkadaşlar her maç Gurovic'in üzerinde oluyor gözlerim, inanın çok çabalıyor ama daha ritmini yakalayamadı.

Oynamıyor değil, oynayamıyor, inşallah toparlanacak.

evet haklısın eyüp abi bir 3lük atınca yüzünde çocuksu bir tebessüm oluşuyor.Oda bence iyi oynamak istiyor.

o attıığı 3lüklerden 2si girseydi görün bakın nasıl havaya giriyordu ama girmeyince onunda morali bozuldu.

Mustafa Kaya' Alıntı:
Eğer böyle giderse takımdan ayrılması en hayırlısı .
+1
Gurovic geldiğinde işte budur safkan bir 3 numara sonunda demiştim ama cenki arar olduk ....

Sezon öncesi gurovici arar olduk

Ya bırakın bu işleri beyler.Safkan 3 numara Guroviç.
Millet almak için çabalar biz göndermek için.
Biraz sabır ya beyler.Bu camia yıllarca şampiyonluk görmedi sabretti de şimdi ne çabuk onu gönder bunu salla der olduk.

Burak Barut' Alıntı:
Biraz sabır ya beyler.Bu camia yıllarca şampiyonluk görmedi sabretti de şimdi ne çabuk onu gönder bunu salla der olduk.

Burak, eyvallah dediklerin doğru ama sonuçta oynamadığı akikaların parasını çatır çatır ödüyoruz.
Oynamadığı yarım sezon için 550 bin doları verdik.Karşılığında hiçbir şey almadık.
Ayrıca Guroviç 3 numaradır yani işi sadece şut atmak falan değildir.Şutu girmezse içeri yüklenir drive eder yüksek posttan dener ama o işin kolayına kaçıyor.

Lincoln'e de geçen sene çatır çatır verdik paraları.
Ancak taraftar olarak destekte verdik en kralından.
Guroviç'e ne verdik geldiğinden beri.Bir dövme tartışmasıdır gidiyor.

Doğan SAĞLAM' Alıntı:
[quote="Burak Barut":2r4xye9b]Ya bırakın bu işleri beyler.Safkan 3 numara Guroviç.

Burak, eyvallah dediklerin doğru ama sonuçta oynamadığı akikaların parasını çatır çatır ödüyoruz.
Oynamadığı yarım sezon için 550 bin doları verdik.Karşılığında hiçbir şey almadık.
Ayrıca Guroviç 3 numaradır yani işi sadece şut atmak falan değildir.Şutu girmezse içeri yüklenir drive eder yüksek posttan dener ama o işin kolayına kaçıyor.[/quote:2r4xye9b]

Doğan, senin mantığına göre o zaman 30 sayı 10 ribaund 6 asist 3 top çalma gibi bir istatistik yaptığında da ücretine ilave bir miktar para ödemeliyiz.
Demek istediğini anlıyorum,para alıyor ama oynamıyor.
Maalesef bu sporun her dalında var.
Bekleyip,göreceğiz...

Tugay Aktepe' Alıntı:
Doğan, senin mantığına göre o zaman 30 sayı 10 ribaund 6 asist 3 top çalma gibi bir istatistik yaptığında da ücretine ilave bir miktar para ödemeliyiz.
Demek istediğini anlıyorum,para alıyor ama oynamıyor.
Maalesef bu sporun her dalında var.
Bekleyip,göreceğiz...

Tugay,aslında benim kızdığım nokta sayı atmıyor olması değil.
İşin kolayına kaçması,yıllardır ne basketbolcular gördüm katkı vermek için sahada imanını gevreten.
Ama Gurovuç sanki şutör guartmışçasına iyi gün geçirmek için attığı ilk 5 şutun 4 ünün girmesini bekliyor.Ben buna sinirleniyorum.

Doğan, yabancı oyuncuları, özellikle kaliteli yabancı oyuncuları takıma,lige adapte etmek çok zor oluyor.

Gurovic de sanırım böyle bir mevzuu var. Ama eminim ki ikinci yarıda kendine gelecek. Benim isteğim ligde böyle ite-kaka gitsin.Play-off'larda ona çok ihtiyacımız olacak. Zaten o da farkına varacak bazı şeylerin.

Geçen yıl ki Lincoln olayına benziyor bu.Çok kızıyordum geçen yıl lincoln'e bu yılda gurovic için aynı şey geçerli.Bir sene daha sabredermi yöneticilerimiz bilemiyorum :)

Bayram Kurtulmuş' Alıntı:
Geçen yıl ki Lincoln olayına benziyor bu.Çok kızıyordum geçen yıl lincoln'e bu yılda gurovic için aynı şey geçerli.Bir sene daha sabredermi yöneticilerimiz bilemiyorum :)

Basketbolda son yıllarda hangi yabancımız 2 sene üst üste forma giydi ki...

Tugay Aktepe' Alıntı:
Doğan, yabancı oyuncuları, özellikle kaliteli yabancı oyuncuları takıma,lige adapte etmek çok zor oluyor.

Gurovic de sanırım böyle bir mevzuu var. Ama eminim ki ikinci yarıda kendine gelecek. Benim isteğim ligde böyle ite-kaka gitsin.Play-off'larda ona çok ihtiyacımız olacak. Zaten o da farkına varacak bazı şeylerin.

Valla umarım varır Tugay zira 2. yıl bizde kalacağını hiç ama hiç zannetmiyorum bari bir oynarken görelim.

Burak Barut' Alıntı:
Burak haklı biraz daha sabır
Mutlaka devreye girecektir

zaten zaman sabırsız bari biz insanoğlu biraz sabırlı olalım,daha ilkyarı bitmedi bi umut bekliyoruz!(guroviç sabırlarıda zorluyor o ayrı) ben onun rövanş abdi ipekçide arkaarkaya atacağı üçlükler ile birilerine saç baş yoldurcağına inanıyorum,inanmak istiyorum