Re: Gurovic Galatasaray'da
ama şimdi bi sırp arkadaştan aldım bilgiyi guroviç in faşist bi geçmişi varmış o da ayrı :=) mirsada patlar bana ne
emreciğim şimdi o 3 parmak işareti biraz değişik bi durum,yani bir sırp onu yaptığında ırkçı olmuyor,yani liberal sırplar da o işareti yaparlar özellikle savaştan sonra gelişmiş bi işaret değildir o,ya şimdi Türkiye de tam karşılığı yok ama kesinlikle bi hail selamı falan değildir o ,adam o işareti yapar gider müslümanla muabbet edebilir,divaç falan sık sık yapardı,divaç bosna savaşından sonra boşnaklardan özür dilemiş birisi o işaret sırplıkla gurur duyma işareti :=) gibi bişey diyeyim.Emre Yuksel' Alıntı:Galatasarayımıza hayırlı olsun.. Umarım başarılı olur, başarılı oluruz..
Tek bir şüphemi belirtmek istiyorum.. Bu başlığın ilk sayfasında bir arkadaş Gurovic in alt alta fotoğraflarını koymuş.. En üstte üç parmağını açarak yaptığı işaret herhangi bir işaret değildir.. Baş, işaret ve orta parmağı açarak eli havaya kaldırma, milliyetçi hatta faşist sırpların kullandığı çentik işaretidir.. balkan savaşından başlar, boşnaklara uyguladıkları soykırıma kadar uzanır.. bunlar zamanında sasha iliç ve mateja kezman için de konuşulmuştu..
Anlatmak istediğim şu.. Olayı sporun dışına çıkarmaya kesinlikle gerek yok.. Onaylamasak da kendi görüşüdür.. Bizi oynadığı basketbol ve galatasaraylı sporcu ahlakına uyup uymadığı ilgilendirir.. ancak şüpheleniyor insan.. ilk defa neredeyse tüm halkı müslüman olan bir ülkede basketbol oynayacak.. bir gün maçtan sonra çıkıp da böyle bir işaret yaparsa yer yerinden oynar.. hatta adamı göndermek zorunda bile kalırız.. her yerde bu işareti yapan kezman sanıyorum fenerde bir kez bile yapmadı..
dileğim gurovic in de bu tip sporla alakası olmayan işlerinden uzak durması ve takıma faydalı olmasıdır..
ama şimdi bi sırp arkadaştan aldım bilgiyi guroviç in faşist bi geçmişi varmış o da ayrı :=) mirsada patlar bana ne