Milan Gurovic

Re: Gurovic Galatasaray'da

Şu an için kesinleşen sadece Gurovic transferidir. Diğeri önümüzdeki saatlerde kesinleşirse tekrar gsbasket.org tan ögrenebilirsiniz.

Dejan Milojevic'le ilgili bir kaç bilgi.2005-2006 sezonunda Euroleague'de normal sezonun 5. haftasında mvp ödülünü ricardo greer'le paylaşmıştır.O yıl Partizan'da oynayan Milojevic evinde Ülkerspor'u 85-69 yenmiş ve o maçta; 20 sayı, 13 ribaunt, 2 asist ve 5 top çalmayla tamamlamıştır.2004-2005 sezonunda ise Euroleague'de mvp, top çalma ve ribaunt kategorilerini normal sezonda uzun süre lider olarak götürmüştür.

Milojevic 55 raking puaniyla Euroleague'te gorulmemis puan almis ve o sezon 20.8 sayi , 11.5 ribaunt , 3.3 asist , 3.5 top calma , 0.3 blok , 7.3 faul alma ve 30.5 verimlilik puaniyla oynayip ortaligi kasip kavurmus.

guroviç ile birlikte forumda tarihi gününü yaşıyor.bu ne kalabalık ya :p
yönetime helal olsun geçen seneki oyunculardan daha iilerini getireceğiz dediler süperleri getirdiler.helal olsun yönetime.şimdi sıra bize geldi artık hiç maç seçmeden her maça gitmeliyiz.forumda şampiyonluk havasıı var hissedebiliyorum :p ;)

Alp Erdem' Alıntı:
Dejan Milojevic'le ilgili bir kaç bilgi.2005-2006 sezonunda Euroleague'de normal sezonun 5. haftasında mvp ödülünü ricardo greer'le paylaşmıştır.O yıl Partizan'da oynayan Milojevic evinde Ülkerspor'u 85-69 yenmiş ve o maçta; 20 sayı, 13 ribaunt, 2 asist ve 5 top çalmayla tamamlamıştır.2004-2005 sezonunda ise Euroleague'de mvp, top çalma ve ribaunt kategorilerini normal sezonda uzun süre lider olarak götürmüştür.
milojevic 2004-2005 sezonunda euroleague de normal sezonun mvp si olmuştur
2004-2005 sezonu euroleagu istatistikleri
20.8 sayı 11.5 ribaund 3.3 asist

2004-2005 sezonunda mirsad türkcan la beraber eurolegue ribaund krallığını paylaşmıştır

milojevic ve gurovic transferleri gerçekleşirse iki gömlek atlayıp efesle telekomla kapışacak düzeye geliriz. bu kadar kalburüstü oyuncu takımda olunca bunları idare etmek de zorlaşır. bu sene 3-4 menajerimiz bu işin üstesinden gelicek heralde.

çok sevindirici haberler , ama imza törenini görmeden içim rahat etmiyor. :)

Guroviç ve diğer arkadaşın ismini söylemek zor :) bu sene hayallerini gerçekleştirdi Murat Hoca.Sağlam bir kadro kuruldu her haliyle süper ötesi bir kadro olduğunu düşünüyorum.Eksiksiz bir kadro artık Ayhan Şahenk dolduramıyorsak bir zahmet Aslan tepe salon isteme yüzümüzde kalmaz.Yönetim hamlelerini yaptı.Türk rotasyonunda sorun yaşayabiliriz fakat Avrupa'da final four kesin diyorum.

Demek ki Strickland ve Graves'de para geri çekilip arkadaşlara aslan payı gitmiştir ;) Bir de Türk olan Drobnjak'ı alsak ne tatlı olur :)

bu sene kim ligin yayın hakkını alır bilmem ama kim alırsa acaip reklam geliri elde eder bizim bu tarnsferlerden sonra ligde kan gövdeyi götürecek acaip seyirci artışı olur

Erdal Avcı' Alıntı:
hakaret değil ki sadece bi hastalığı olabileceği kanısına vardım.

Gurovic konuşuyoruz beyin cerrahlığına gerek yok kardeşim ;)

Bu sene bol bol şunu söylemek istiyorum

Biri Guroviç'i durdursun :)

Eğer ki Strickland kumarı tutarsa çok iyi bir takım olacağız gibi...Bi de şu Milojevic olayı netleşse..Bu arada alınan oyunculara baktığımızda geçen seneki gibi koş-koş takımı değilde set hücumu oynayan bi takım olacağımızı görebiliriz..Bu bakımdan Strickland ve Cüneyt e büyük iş düşecek..Bu arada oldum olası kavgacı adamlara bayılmşımdır.O yüzde ayrıca bence iyi bi transfer oldu bu...

ahhhh şuuuu strickland ın yerine adam gibi tecrübeli bir oyun kurucu alsaydık bu sene bence şampiyonluk bizdeydi amaaaaa napalımmmm bütçe bu kadar gurovic müthissssss :)

ya bu guroviç sanki biraz sorun olacak gibi murat hova bence baş edemez gibi geliyor bana
oynarsa sınıf atlatır inşallah öbür yüzünü göstermez!

Arkadaşlar sürekli Gurovic'in videolarını izliyorum açıkçası olumlu olumsuz çok etkilendim :)

A.İpekçi'de 12.000 fenerli önünde Gurovic ya cinnet geçirir, yada 12.000 kişi cinnet geçirir!!!

Adrenalin konusunda bu sene hem biz, hemde rakiplerimiz sorun yaşamayacaklar.

Çattt 3 lük.... al sana yumruk.... birde biraz susunnnnnn şsıııtttttttt :) :)

ya yine affınıza sığınarak birşey soracağım tüm yazılanları okumadım ama kaynak nere ?? yani resmi sitemizde de yazmıyo ve bu beni korkutuyor bu adam bize gelmiş olamaz ya :)

bir an önce fenerbahçe maçını bekliyorum.guroviç o maçta neler yapacak acayip merak ediyorum.bide dejan milojevici tanımayan arkadaşlar için nasıl bir oyuncu olduğunu yazarsanız sevinirim..savunma yapar mı mesela??