Milan Gurovic

Re: Gurovic Galatasaray'da

Tabi canım espri olarak aldım zaten merak etme benim de temennim sahada 3lükleri ile mirsadı dövmesi bu arada bakıyorum hemen 79 misafir birikmiş:)) umarım hepsi GS'li arkadaşımızdır..Çünkü tecrübe ile sabittir her an bu haberi( son dakika.. öğrendiğimize göre..) şeklinde bir yerde görmemiz yakındır..

İşte bu bundan sonra kimse bize rakip olamaz.Ne El Aminsiz Telekom ne Solomonsuz Fener ülker ne Kayasız Bjk belki Efes.Efesle final oynarız artık avrupada da final oynarız :) :)

Gurovic evet iyi adam tamam cok iyi şütör hepsi güzelde..

Benim en cok sevindigim nokta Murat Özyer ve yönetim akıllanmış...

Niye derseniz avrupayı bilen oyuncular alıyorlar..Benim Hep hayalimdi vallahi..

Avrupa basketbolunu bilen basketcilerle dolması kulubümüzün...

Dahada önemlisi artık '''''spektaküler''''' bir takımız :) :) :)

hayırlı olsun ama şimdi 4 numara daha kritik oldu ştör 4 numaramı yoksa blokçu atletik 4 numaramı ağer yogoslav ise demekki birinci seçenek o zaman acaba rabaunt sorunu olurmu takımda

Sarı - Kırmızılılar, transferde iki ünlü Sırp oyuncuyu kadrosuna kattı.
Transferde rakiplerinden biraz geç kalan ancak Andrija Zizic'i renklerine bağlayarak bir anda gündemin birinci maddesi olan Galatasaray Cafe Crown bugün iki yeni Sırp oyuncusuyla büyük ölçüde anlaştı. Sarı - Kırmızılılar Prokom Trefl Sopot'un deneyimli ismi Milan Gurovic ile birlikte Pamesa Valencia'dan Dejan Milojevic'i renklerine bağladı.

Eyüp abi bir sırp daha getiriyor dedikten sonra içimden tadija dragicevic'i geçirmiyor değilim ama çok lükse kaçacağının farkındayım.

Gurovic, Ilic'e, Kezman'a benzemez. Hakiki çılgındır! Damarına basarlarsa sahanın ortasında yumruk yumruğa kavga eder ve zararı bize olur. Şimdiden Mirsad'la karşılaştırılma yapılıyor, bu çok tehlikeli... Geçen sezon final serisinde rakibi feyk attı diye kızıp üstüne atladı, tokat, yumruk; ne varsa girdi ve bir maç cezayla yırttı. Aynı hareketi Türkiye'de yaparsa en az 10 maç ceza alır!

Zizic'de çok asabi adamdır, bakmayın siz imza töreninde güldüğüne... İnşaallah içten içe birbirlerine adavet gütmezler.

Tabii, Gurovic'i getireceklerine göre herşeyi konuşmuş olmalılar. En azından ben, herşeyi konuşmuş olmalarını umuyorum.

Bu oyuncuları idare etmek için teknik ekibimize büyük iş düşüyor. Bu seneki görevleri çok zor...

Bir maraz çıkmadan sene sonunu görebilirsek belki müzemize bir ya da birkaç kupa eklenir.

Dejan Milojevic mi?!... Yok artık...

Su sirp devini gercekten merak ettim , ileriye donuk yatirim mi ? yoksa kendini kanitlamis bir oyuncu mu ?

Surp devi deyince aklima ilk gelen Slavko Vranes'ti(2.29) , daha sonra Hemofarm'daki Boban Marjanovic(2.22) geldi aklima bakalim bekleyip gorucez belki supriz yapip Mile Ilic veya Miroslav Raicevic gibi milli takimda gorev alan oyuncularda olabilir.

Dejan Milojevic 2007 - 2008 sezonunda Uleb cup da

12 sayı , 5.5 ribaund , 2.8 asist ile oynamıs , %45 gibi üclük yüzdesi var . Sanırım pasör bir 3-4 . Ama bu oyuncu olamaz herhalde adamlar dev diyor. Bu oyuncu 2.01

Dejan Milojevic haberini site yöneticileri doğrulatamazmı?

Dogan Ucar' Alıntı:
[quote="Uğurcan Günel":561dz3zy]Gurovic malesef milli takım kadrosunda görünmüyor, izleyemeyeceğiz pazar günü :(
Sırp devin Kosta Perovic olma ihtimali var mı, 2.18 boyu var. Olmadı 2.13'lük Milicic de kabulümdür :) Ama bence Zoran Erceg olacak gibi...

Milicic kabulumdur diyor... Milicic'i sen ruyanda gorursun , belki Erceg Zeleznik'te en onemli oyuncu konumundaydi , sozlesmesi devam ediyor , yazdigin 3 isimden belki Erceg olabilir ama diger ikisinin olma ihtimali bana gore yok.
Benim favori ismim Slavko Vranes , olma ihtimali var cunku partizan ondan umudu kesti.[/quote:561dz3zy]
Doğum tarihin gibi şakasın herhalde, Perovic ve Milicic'in olduğu cümlenin sonunda zaten espri olduğunu gösteren bir gülme işareti var, biraz da ona dikkat etsen de insanlarla dalga geçme niyetini biraz dindirsen. Merak etme Milicic'in de kim olduğunu biliyorum, rüyamda görmesem bile kariyerini takip ediyorum. Bir sırp devi denilince de şu dönemde Efesle adı anılan ve boy itibariyle gerçekten bir devi andıran, NBA'de de beklediğini veremediği için Avrupa'ya dönme ihtimali olan Kosta Perovic ilk aklıma gelen isimdi. Tekrar ediyorum, bu isimlerin takıma katılmasının hatta ligimize diğer takımların bile getirmesinin çom zor olduğunu bildiğim ve Milicic'in espri olduğunu daha iyi anlatmak için gülen yüzü de hemen cümlenin sonuna getirmiştim.

Emin Doğanca' Alıntı:
Dejan Milojevic 2007 - 2008 sezonunda Uleb cup da

12 sayı , 5.5 ribaund , 2.8 asist ile oynamıs , %45 gibi üclük yüzdesi var . Sanırım pasör bir 3-4 . Ama bu oyuncu olamaz herhalde adamlar dev diyor. Bu oyuncu 2.01

Oyuncu doğru ama imzalamadı arkadaşlar. Kesin geldi gibi bir kanıya kapılmayalım lütfen.

Özgür Engeloğlu' Alıntı:
55 RADENOVIC, IVAN Serbia Forward 2.08 1984
eyüp abinin verdiği bütün bilgilere uyan tek bu adamı buldum :) fena biri değil gibi en iyi maçını uleb finalinde oynamış.

Ivan Radenovic, Yunanistan'ın Panellinios takımıyla 1 yıllığına anlaştı zaten.

Görüşmeler iyi gidiyomu Kerem abi ? Bilgin varsa bir zahmet yazabilirmisin

Vallah costular bir kere , artik Strickland kabullenilebilir cunku 5 yabancinin 3'u Avrupa basketbolunun cigerini biliyor , Graves gecen seneki formunu yakalarsa muazzam bir takim oluruz degil olduk zaten ;)

Cuneyt-Strickland
Tufan-Graves-Murat
Milojevic-Erdem
Gurovic-Polat
Zizic-Huseyin-Cemal

Saka gibi takima bak hizzaya :)