Milan Gurovic

Re: 15 # Milan Gurovic

Kurallara göre diskalifiyenin cezası 2 mac .
2 tane üst üste teknik faulün cezası 1 mac olması gerekeyior .

Federasyon kurallara uymuyor ve pislik yapıyor .

Satılmış bunlar, yerimizi kaybetmemiz için yapıyorlar bunu!

Emin Doğanca' Alıntı:
Kurallara göre diskalifiyenin cezası 2 mac .
2 tane üst üste teknik faulün cezası 1 mac olması gerekeyior .

Federasyon kurallara uymuyor ve pislik yapıyor .

Diskalifiyenin cezası 1 maçtır. Geri kalan 3 maç ise diskalifiye sonrası hakeme karşı olan hareketinden ötürü verilmiştir muhtemelen.

Ö.Not : - Mire Chatman kavga ettiği gerekçesiyşe diskalifiye edildi ve sadece 1 mac oynamadı (o da bizim mac)
- Hakan Demir aynı macta diskalifiye edilen diğer bir isimdi ve o da 1 mac ceza aldı .

Kurallara göre Diskalifiyenin cezası 2 mac

Gurovic'te itirazlarından dolayı diskalifiye edildi ve 4 mac ceza aldı .

Fener'de Ömer , Mirsad , Semih itirazın babaannesini yapıyor ama onlara bırakın cezayı , teknik faul bile verilmiyor .

Yinede kimse bizi durduramayacak

Diskalifiyenin cezası 1 maçtır Emin, halen 2 maçtır yazıyorsun :)

Chatman Selçuk Ünüversitesi maçında saha içindeki arbede nedeniyle diskalifiye edildi, cezası 1 maçtır. Mims ise benchten gelerek olaylara karıştığı için diskalifiye edildi, kenardaki oyuncu böyle bir olaya karışırsa cezası 2 maç oluyor. Bu ayrımı yapmakta fayda var..

Gurovic'e Basketbolun Hagi'si olarak benzetmede bulunanlardan biri bendim. Hatta epeyce bir süre bu imzamda da yer almıştı. Ben bunu Sırbistan daha doğru bir deyişle zamanın Yugoslavya takımında oyununa dayarak, büyük maçlarda sorumluluk alan Gurovic'e dayanarak, 06-07 yılında ULEB CUP'ta 25.9 sayı ortalaması yakalayıp tarihe adına yazdıran Gurovic'e dayanarak, Real Madrid'i o sene 35 sayı atarak deyim yerinde ise tek başına yenen Gurovic'e dayanarak, basketbolu sadece şut olmayan Gurovic'e dayanarak söylemiştim...
Ama Gurovic bu sene sadece şut ağırlıklı oynuyor. Son 3-4 maçı saymazsak gayet isteksiz bir şekilde oynuyor. Ama hala Gurovic'e güveniyorum. Gurovic'i kazanırsak çok şey kazanırız. Bunun farkında olmamız gerektiğini düşünüyorum...

Karar doğru; ne bekleniyordu ki ; bir maç? Hayır hatırlatayım; spor dallarında salonun ortasında ; tv de binlerce kişi izlerken hakemin suratına tükürmek dünyanın hiçbiryerinde hoş karşılanan ve karşılanması gereken bir durum değil.

Not: Eyüp abi özellikle sana yakışmadı vallahi; sportmen bir adamdın sen :)

milan 4 maç ümit 2 maç bu nasıl bir şey anlamadım gitti.federasyonların bize zıt tutumu tekrar başladı sanırım.

bu fenerasyon oldukça biz daha çok ceza alırız. ben sahayı da kapatırlar diyordum hayret kapatmamışlar (!) 4 yıl daha bu fenerasyon sayesinde cezalarımız hazır arkadaşlar.

Ünsal Y.' Alıntı:
Karar doğru; ne bekleniyordu ki ; bir maç? Hayır hatırlatayım; spor dallarında salonun ortasında ; tv de binlerce kişi izlerken hakemin suratına tükürmek dünyanın hiçbiryerinde hoş karşılanan ve karşılanması gereken bir durum değil.

Not: Eyüp abi özellikle sana yakışmadı vallahi; sportmen bir adamdın sen :)
O hareketi Mirsad yapsaydı atılmazdı, hadi atıldı diyelim 4 maç ceza almazdı.

Bayram Kurtulmuş' Alıntı:
Gurovic bu takıma ne zaman katkın olacak ?

guroviçin şimdiye kadar bekleneni veremediği doğru ama hiç katkı vermedin demek ksura bakma ama nankörlüktür yine diyorum asla istenen performansı vermedi ama hiç diyemezsin ayrıca 4 maç ceza alması federasyonun hatası onun değil onun olsa bile o hareketlerini az bile yaptı daha fazlasını hak ediyorlar

Fikri Akın' Alıntı:
Abi Dacka macı cezaya dahil edildimi? yani 3 maçmı yok toplam 5 maç mı?
5 mac değildir herhalde . Tahminen Efes macına hazır olur